nnikitas1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 790
- Πόντοι
- 901
Ρε παιδιά πείτε κάποιος σε ποιό είναι η Νικόλ; Πριν πολλά χρόνια είχα πάει. Πολύ καλή αν κάποιος θέλει να περάσει καλά με σχετικά λίγα!
Προσωπο συμπαθητικο,στηθος 4-5αρι ελαφρως φτιαγμενο ,στενομουνα αφηνει γλυψιμο ,πιπα μετρια ακα στο 30αρι προσφορα,πολυ συμμετοχη δεν θελει βια,την πηρα πριν κανα μηνα με ερεθισε το στηθος της.Πρωτη αναπληρωματικη για μενα,ας ειναι και 50,εγω ειμαι παραπανω!τόσο καλή η Νικόλ;δώσε περιγραφή
Απλα σε σχέση με την νικόλ του βαρδάρη , εκτός απο τα χρόνια που έχει πάρει , έχει πάρει και αρκετά κιλά. Η τουλάχιστον είχε πάρει πρίν περίπου 2 χρόνια που την είχα δει τελευταία φορά , δεν ξέρω πως είναι τωρα.Ρε παιδιά πείτε κάποιος σε ποιό είναι η Νικόλ; Πριν πολλά χρόνια είχα πάει. Πολύ καλή αν κάποιος θέλει να περάσει καλά με σχετικά λίγα!
Η ανία είναι κανονικά την είδα εχθέςΘα μας πειτε τλκ που ειναι αυτη η μιλφαρα; και αν γνωριζει καποιος αν ειναι η ανια στο ποστο της;
Αξίζει η αννια;;Η ανία είναι κανονικά την είδα εχθές
εγώ φίλε δεν την δοκίμασα λένε ότι είναι καλή.οι κριτικές της είναι καλές.Αξίζει η αννια;;
Ωχχχ κατάλαβα...Καλησπέρα πατριώτες μου.... μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα σκέφτομαι να κάνω στη Θεσσαλονίκη μπουρδέλο κατάσταση ...
Ωχχχ κατάλαβα...
Θα πέσει λουκέτο στα μαγαζιά..
πες και για τη γαλλιδα μια ρ φιλε σε ποιο ειναι αν θεςΗ ανία είναι κανονικά την είδα εχθές
Βουλγάρα είναι τι Γαλλίδαπες και για τη γαλλιδα μια ρ φιλε σε ποιο ειναι αν θες
καιρός δεν ήτανε να πέσει λουκέτο στα μαγαζιά τόσα χρόνια τους έχω αφήσει να δουλεύουν... για δύο μέρες δεν θα πάθουν τίποτα..χαχααααα
Είμαι για πολλές σφαλιάρεςΕδώ θα δείτε το δικό μου το φόρο όσοι θέλουν να δουν φωτογραφίες τις παλιές μου κριτικές ...Μπείτε στη σελίδα μου....
Όσοι θέλετε να με αναγνωρίσετε ξανά σας θυμίζω Κάποτε με βαφτίσατε Μαρία Θεσσαλονικιά η γνωστή Άννα Μαρία...
Σας ανεβάζω μία παλιά φωτογραφία μου που με αναγνωρίζεται πιο εύκολα...
Βουλγάρα είναι με γαλλικές πινακίδες το αυτοκίνητο...Βουλγάρα είναι τι Γαλλίδα
εκεί δουλεύει θα δείτε και το αυτοκίνητο της από εξω.Βουλγάρα είναι με γαλλικές πινακίδες το αυτοκίνητο...
Παλιά θυμάμαι που δούλευε φριξου 15
Τωρα δεν ξέρω έχω καιρό να κάνω βόλτα..
Άννα πήγα χθες βιαζοταν αρκετά και γενικά τυπική δεν αφήνει πολλά πολλά παρόλο που πήρα πρόγραμμα 60euros ..Είναι ψηλή και μιλφοΟυκρανιδα με κλασικό πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτιαΑννα ή Βικτωρια απο βιλες, εμπειρια κανεις.??
Άννα πήγα χθες βιαζοταν αρκετά και γενικά τυπική δεν αφήνει πολλά πολλά παρόλο που πήρα πρόγραμμα 60euros ..Είναι ψηλή και μιλφοΟυκρανιδα με κλασικό πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια![]()