teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Ελληνοβραζιλιάνα εννοείτε την Βίκυ από Βίλλες ή κάποια άλλη?
Έλενα την λένε,μια ξανθιά.Στο Sex And the City την είχα πετύχει κανά δυο φορές
Ελληνοβραζιλιάνα εννοείτε την Βίκυ από Βίλλες ή κάποια άλλη?
Δεν την έχω δει από κοντά,αλλά Ντιάνα από Ταυλάνδη είναι τεράστια σύμπτωση αν δεν είναι αυτή.Αμέσως εκεί πήγε το μυαλό μου πάντως.Κάποιος που έχει πάει στις βίλες ας επιβεβαιώσει-διαψεύσει
λογικό, είναι πολύ νταρντάνα για Ταϊλανδή, εχει γονιδια ξυλοκόπου Σιβηριας![]()
![]()
na ξεκαθαρισουμε πρωτα οτι η νταιανα η ταυλανδεζα ασφαλως και δεν ειναι ταυλανδεζα αλλα ρωσσιδα απο την απω ανατολη ;)
βαρεθηκα να ακουω η ταυλαδη και η ταυλανδηλογικό, είναι πολύ νταρντάνα για Ταϊλανδή, εχει γονιδια ξυλοκόπου Σιβηριας![]()
![]()
![]()
Οοοοοο καλα να σαι.οπως εχουμε απειρες ιταλιδες μεξικανες βραζιλιανες ελληνοβραζιλιανες ισπανιδες ''ελληνιδες'' κυπριες γαλλιδες κτλ κτλ... αστα να πανεβαρεθηκα να ακουω η ταυλαδη και η ταυλανδη![]()
![]()
σε αυτο το κμυλο πολα βαπτισια γινονται και ευκοα δινονατια τα διαβατηρια
![]()
πραγματικο τημα διαβατηριου ειναι ο μυλος που μονο απο ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ δεν εχουμε ακουσει καταγωγης κοπελαςΟοοοοο καλα να σαι.οπως εχουμε απειρες ιταλιδες μεξικανες βραζιλιανες ελληνοβραζιλιανες ισπανιδες ''ελληνιδες'' κυπριες γαλλιδες κτλ κτλ... αστα να πανε
πραγματικο τημα διαβατηριου ειναι ο μυλος που μονο απο ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ δεν εχουμε ακουσει καταγωγης κοπελας![]()
Βαλτο στο σωστο θρεντ...μπας και παρεις καμμια απαντηση στο ερωτημα σου..Για την εν λογο αγγελια γνωριζετε τιποτα?
Εχω ψειθει αρκετα να κανω μια επισκεψη.
πρωην μοντελο με αποτυχημενη πλαστικη στα χειλη...κανει απιστευτη πιπα και στο κρεβατι καλη...απλα ειναι μιλφ!!δεν θα τα κλαψεις εκτος να προτιμας πιπινια!!Για την εν λογο αγγελια γνωριζετε τιποτα?
Εχω ψειθει αρκετα να κανω μια επισκεψη.
Γαμησε τα μιλαμε για τρελη αποτυχια ετσιπρωην μοντελο με αποτυχημενη πλαστικη στα χειλη...κανει απιστευτη πιπα και στο κρεβατι καλη...απλα ειναι μιλφ!!δεν θα τα κλαψεις εκτος να προτιμας πιπινια!!
Ποια ειναι? Η Τσεχοπολονεζα,απο που ειναι?πρωην μοντελο με αποτυχημενη πλαστικη στα χειλη...κανει απιστευτη πιπα και στο κρεβατι καλη...απλα ειναι μιλφ!!δεν θα τα κλαψεις εκτος να προτιμας πιπινια!!
zdenka-sylviaΠοια ειναι? Η Τσεχοπολονεζα,απο που ειναι?
Ξερει κανεις που βρισκουμε αυτο το καιρο τη νικολ τη γαλλιδα;