Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Περιμενοντας την Εφη 

Περιμενοντας την Εφη![]()
Αναρρώνει.....η θεια μονικα ποτε ακριβως ερχεται εχω παει 3 φορες εως τωρα και θελω και αλλο δεν πηρα ολοκληρωμενο ποσο παει τωρα τζακουζι εχει η ερημιτη θα ειναι βραδυνη η πρωινη η θα παει στα τρυδιμα πισω? οπως παλια?
Έχει πολύ αναμονή ?Περιμενοντας την Εφη![]()
Aστα να πανε περιμενα κανα 40λεπτο σιγουραΈχει πολύ αναμονή ?
Καλη ειναι φιλε τραβα καυλιαρα οπως ηταν καρε μαλακι και κωλαρα ολα τα φραγκα απλα λιγο κουρασμενη οπως καταλαβαινεις καλες οι διακοπες ξεκουραση και χαβας αλλα απο την ωρα που ηρθε δε μπορει να κλεισει μπουτιΚΑΥΛΙΑΡΗ μου με εφτιαξες.!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Πως το εχει το μαλι.?? ανανεωμενη.?? πως την βλεπεις.?? Γραψε γιατι θα ακολουθησω και εγω μετα...![]()
πηγα ψηφισα το μεσημερικαι μετα κατεβηκα και εκανα μια μικρη βολτιτσα...
-Νικ.Ουρανου 26.μιλφ Ειρηνη
-Νικ.Ουρανου 28.η Στεφη η Ιταλιδα
-Μινωταρου Venus.η Αννα η Πολωνεζα ξανθο πολυ ομορφο κοριτσι
-Μινωταυρου Ξυλινο.η Αθηνα νεαρη Ελληνιδα με τεραστια κρεμαστα βυζια πεταμενα εξω
-Κωλετη.η Γκρετα
-Αν.Γεωργιου 50.η μιλφ Αντζελα η Πολωνεζα με την κωλαρα
πολλα σπιτια ηταν κλειστα σημερα
Και κατι ακομα αν γνωριζει κανεις να μου λυσει την απορια...5.30 το πρωι εκανα βολτα στην περιοχη και στον Μυλο ειχε καποιο προγραμμα και γινοταν της πουτανας σε ολη την περιοχη παντου παρκαρισμενα
Σημερα το μεσημερι που περασα απο τον Μυλο ηταν σαν βομβαρδισμενο τοπιο και καθαριζανε.
Τι σκατα ειχε και εγινε τετοια κολαση??
καμια σχεση...ηλικιακα θα μπορουσε να ειναι κορη τηςη αθηνά ειναι η παλια δανάη ετσι;
Καλη ειναι φιλε τραβα καυλιαρα οπως ηταν καρε μαλακι και κωλαρα ολα τα φραγκα απλα λιγο κουρασμενη οπως καταλαβαινεις καλες οι διακοπες ξεκουραση και χαβας αλλα απο την ωρα που ηρθε δε μπορει να κλεισει μπουτι
Πριν παω στο ξυλινο (εκει που σε ειδα) περασα απο τριδυμα και ειχε στο πρωτο μια καινουργια ιταλιδα ξανθια νομιζω βανεσα την λεγανε...με καλο κορμι και ωραιες βυζαρες, ηταν και λιγο χαβαλετζου στην υποδοχη, ξερουμε κατι για αυτην; η τσατσα με ειπε οτι ειναι εδω δυο-τρεις εβδομαδες.ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ....
ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΜΕΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ!
ΣΟΥΤΙΑ, ΧΑΣΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ.....
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!
Βραδυνή τσαρκα Μαζί με: TheRatPack Άντε Μαλέα ξαναανοιξε λογαριασμό!
Vikings ΕΣΥ Μάλακα μου ποσο Κάιρο ήσουν Επισκέπτης?
![]()
![]()
![]()
Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλα μιλφ με κωλαρα!
Ανδρ.50: Καρίνα. Η Μαριάννα ντουβλη!
Ανδρ.32: Αλεξάνδρα. Μολδαβεζα κοκκινομαλα ορεξατη για! Φορούσε κι ενα διχτυωτο κοκκινο ολόσωμο που ηταν ανοιγμενο στην αφρατη ασπροκωλαρα της!
Ανδρ.16: Κορίνα. Το Μινιόν κοκκινομαλακο κοντοπουτανο! Κάτι μου λέει πως αυτό αντέχει σε τρελό σφυροκοπημα!
Κεφαλληνίας 8: Νεφέλη. Μπακαγιοκοι 3 φορες πέρασα και ακόμα δεν είχε παει το μωρο στο μαγαζί του!!ήθελα ξάνα
άλλα....
Villa prive: Βίκυ. Βγήκε το μωρο με την κρέμα παραμασχαλα, άλλα βγήκαν και στην tv τα πρωτα exit polls οπου εμεις οι ακροδεξιοί ΞΕΡΟΧΥΣΑΜΕ!!!
Bad girls: Αλίσια. Ουκρανικό άλογο το μωρο με μαυρο σετ εσωρούχων!Μας έλεγε η τσατσά μπείτε να χαθειτε μαζί της στο δωμάτιο!
.....
Studio lux Νικ.1α: Λένα. Ξανθό ρώσικο μωρο με βυζαρες στητες και σκληρές!
Νικ.8: Αθηνά. Πρωην Δανάη ελληνίδα μεκαι χαριτωμένη ! Αφού ο vikings ηταν έτοιμος να μπει!
Red diamond: Μισέλ. Μαυρομαλα ισπανίδα βγήκε με ταφόρα παρτιδα και χαριτωμένο άλλα είναι κοντοπουτανο πολύ!
Φρίξου 13: Χριστίνα. Αλβανιδα μιλφ η ίδια ξεκίνησε τον πρόλογο της, για το τι κανει μεσά στο δωμάτιο! Πάντως έχω ακούσει απο φιλους οτι είναι καλη μεσά!
Φρίξου 13α:Τζούλια. Το κωλαροπουτανο μου που έβαψε και το μαλλί ξανθό!
Φρίξου 15: Τάνια. Ισπανίδα που καποτε ηταν μπιμπελό με ωραία πιασιματα! Πληθωρική γυναικα αλλά...
Περάσαμε τα Τρίδυμα που δεν μας έκανε η αίσθηση και των 3 να μπούμε και να δουμε! >
Πηγαίνοντας προς Las vegas είπαμε να πάμε απο τον χωματόδρομο!Η επιθεση των κουνουπιών ηταν ανελέητη μέχρι και στις μύτες μας μέσα μπήκαν!
![]()
![]()
βαρεσαμε 100αρι για να ξεφύγουμε.
![]()
![]()
Las vegas: Σίσσυ . Ουγγαρέζα μαυρομαλα με Κωλαρα άλλα βγήκε αβαφη και μέσα δεν!
Las vegas: Φλωριτα.... Hi!
Μινώταυρου 14: Αννα. Το Ξάνθο γυφτορουμανακι με ταεξω! Ήθελε να μπω μονο εγώ , γιατί με θυμόταν απο το gangbang του Μπακαγιοκου Triena
Νικ.28: Εμμα.....
Υ.γ.1: 1η Συνάντηση: 17/11/2014.......9η Συνάντηση: 20/09/2015!
Υ.γ.2: VIKINGS είσαι ωραίος Διοργανωτής τελικά κρατησες όλα τα έθιμα!
Γράψε όμως και την πρωινή αναφορά να ΞΕΡΟΧΥΣΩ!!...
Υ.γ.3: Την Τέταρτη έχει ταβέρνα με τουμπα-λιμπρε και τα αλλά τα συναφι!
Αρειάνα φιλαράκια μου ελάτε!
Μετα Τίμης απο τον Φερεντινο της Παρέας!
Stade bordelais Mπακαγιοκοι Τα Μελέ!!!![]()
![]()
![]()
Παντως ειναι ωραιο μωρο. Το κορυφαιο δεν ειπα οταν βγηκε να την δω κρατουσε δονητη που το δενεις στην μεση και πηγαινε στο δωματιο να φιστικωσει εναν τυποΈχει κριτική απο τον Azazel! Με το όνομα Βαλεντίνα όμως!
Δεν έγραψε και τα καλυτερα. Πίπα χαλιά και στο κρεβάτι μη και μη!![]()
μπορεί να είχε αιμοραιδες.Παντως ειναι ωραιο μωρο. Το κορυφαιο δεν ειπα οταν βγηκε να την δω κρατουσε δονητη που το δενεις στην μεση και πηγαινε στο δωματιο να φιστικωσει εναν τυπο![]()
![]()