Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Υ.γ.2: Vikings no comment ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σας μαθω μπαλιτσα γατακια!!

Υ.γ.2: Vikings no comment ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλησε κανενας με θεια Μονικα?? Γνωριζουμε ποτε επιστρεφει στον αγωνα?![]()
![]()
εγινε η συναντηση...περασαμε πολυ ευχαριστα...ευχαριστω οσους επικοινωνισαν μαζι μου για την συναντηση.....βρηκα εναν ανθρωπο που ταιριαξανε τα γουστα μας σχεδον σε ολα ο yorkiee....4 ωρες κρατησε η συναντηση και λυσαμε πολλα θεματα...ειδικα οταν ειμασταν στο σαλονι γνωστου σπιτιου και περιμεναμε τον αζαζελ να γαμησει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αζαζελ σταματα να ασχολησαι με τα κοινα του αρη και γραψε μουτρο καμια κριτικη...χρωστας πολλες
![]()
![]()
![]()
γιορκι απο τις 4 μεχρι της 8 το πρωι ερωτοτροπουσα με την mya diamond![]()
![]()
![]()
γιατρε μου ειμαι καλα;;;;;;;;;;;;;;; ;) ;) ;) ;)
χαχαχα, απο Ιταλια ρε φιλε πως σου ηρθε αυτο.ωραιο καλοσωρισμα και μαλιστα απο μελος, το οποιο γραφει εξαιρετικες αναφορες.Καλός ήλθες τύπε,θα μας κανεις καμια πορνοαναφορα απο Ιταλια να ξερουμε τι παιζει;![]()
Η ξανθουλα στο λας βεγκας 2, ειναι η γνωστη κοκκινομαλλα βικτωρια, με πολυ καλη κριτικη απο το Venus angels, Κρητικια ( εξου και τα απταιστα ελληνικα) η οποια ειναι πλεον ξανθια. Μα νταρντανουλα ρε φιλε....μηπως την μπερδευεις με την μιλφ Ναταλι; Παντως ειναι εξαιρετη στην δουλεια και κακως δεν περασες. πολυ καλο vfm.Καλημερα σας!!...παω σημερα πρωι πρωι να αλλαξω λαδια στην αμαξαρα μου στην περιοχη των σφαγειων.
9.05 ομως ειχα τελειωσει,ειχα και καλες καυλες κανω τη γυρα ολα κλειστα :S
Ξανακανω τη γυρα πετυχαινω στο Λας Βεγκας 2 ανοιχτα στο ενα ηταν η μιλφ Ναταλι που την εχω ξαναπαρει και στο αλλο ηταν μια ξανθια προμιλφ,ταλαιπωρη νταρντανουλα με σχεδον απταιστα ελληνικα.Την εχω ξαναδει αλλα δε θυμαμαι που
Παω και απο Φριξου ηταν ανοιχτο το 13α ηταν η Βικτωρια η ξανθια και μπαινω για 69 με γυμνο τσιμπουκι,ημουν και ο πρωτος της πελατης
Τελικα ουτε μιλφ ειναι ουτε βυζαρες εχει...καποια πουστια με το σουτιεν κανει.Φοβερη αφρατη στητη κωλαρα να τη γλειφεις και να γουσταρεις,την τρελανα και στο γλειφομουνι και παραδοθηκε στις πρωτες της καυλες της ημερας.Πολυ καλο τσιμπουκι,παιχνιδι δεν αφηνει πολυ να κανεις αλλα τελοσπαντων ειναι καυλιαρα και αποδοτικη και τη γαμουσα μιση ωρα χωρις να πει τιποτα,αφησε και αυτη τη σταμπα της στα σεντονια.
Βεβαια για τα 50ε που εδωσα εχω κανει καλυτερα γαμησια αλλα οπωσδηποτε ειναι μια αξιολογη περιπτωση μετριας εμφανισης
Δε μου αποκαλυψε ομως με τιποτα την εθνικοτητα της και μου ελεγε οτι ειναι αφρικανα.Αν καποιος ξερει ας μου το πει για να την καταχωρησω σωστα στο αρχειο μου
Καλο υπολοιπου καλοκαιριου ευχομαι,φευγω παλι για κανα 10ημερο να ξεκουραστω και λογικα η κριτικη θα ανεβει απο το ρουτερ του Versus beach bar![]()
![]()
νεφελυ ειναι πρωικεφαλληνιας πρωι ποια δουλεθει? νεφελη ειναι βραδυ? ξερει κανεις?
Σωπα ρε φιλε τοσο καλη...αμα ειναι να την δοκιμασουμε,γιατι η αλλη συναγωνιστες ψιλο μπαζα και μετριες με προτεινουν. Αν δεν σε κανει κοπο γραψε σε πιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω.Πηγα Βερονικα, τα πραγματα ειναι απλα...φευγοντας ξεχασα το ονομα μου.!!!!!!!! Δυναμιτης η Γκομενα μεσα....![]()
![]()
Σωπα ρε φιλε τοσο καλη...αμα ειναι να την δοκιμασουμε,γιατι η αλλη συναγωνιστες ψιλο μπαζα και μετριες με προτεινουν. Αν δεν σε κανει κοπο γραψε σε πιο στουντιο δουλευει. Ευχαριστω.
Θα το κοιταξω, ευχαριστω.Βικτωρια το διωρθωσα το ονομα γιατι εγραψα λαθος Βερονικα, δουλευει στην αλυσιδα στις βιλες, δες στο γκρις λειντις το προγραμμα της και σε ποιο καταστημα δουλευει, εχει και φωτογραφιες να παρεις μια γευση.
Να πω οτι η κοπελα δεν ειναι η 1η φορα που την περνω, και με γνωριζει, αλλα απο την 1η φορα που την πηρα μεχρι την τελευταια δεν εχω παραπονο, και νωμιζω κανενας δεν θα εχει παραπονο, η κοπελα τιμαει τα λεφτα που περνει.
Το δικο της ονομα ξεχασες,οχι το δικο σου....Πηγα Βικτωρια βιλες, τα πραγματα ειναι απλα...φευγοντας ξεχασα το ονομα μου.!!!!!!!! Δυναμιτης η Γκομενα μεσα....![]()
![]()