Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.905
Πόντοι
12.815
Μινι τσαρκα πριν λιγο...

Μινωταυρου 14 Πωλινα μαυρομαλικο πιπινακι χτυκιαρικο, δεν το πληρωνεις με τιποτα, μονο το αντιθετο, αβυζο, γενικα αδιαφορο.

Φριξου 9 επι της Ν.Ουρανου εισοδος, η μαυρομαλα Βερα, αδυνατησμενη, πιεσμενα τα βυζια της, μαυρα εσωρουχα.

Φριξου 9 Η Μαριζα, μαυρομαλικο πιπινακι, τουμπανακι πανω σε 20ποντα τακουνια, ο κριτικ τη χαρακτηρισε λυκο.?? το κοριτσι ειναι ομορφο δεν ξερω τι ενωουσε ο παιχτης...περημενα να δω καμια μαγισα και αντι για αυτο ειδα τα αντιθετα... :think:

Ν.Ουρανου 8 Βαλερια, ξανθια μιλφαρα, ψιλοσπασμενο προσωπο, αλλα απο σωμα λαμπαδα, δεν με εντυπωσιασε...

Ν.Ουρανου 1Α Γιουλα λεει η τσατσα ειναι βαφτισμενη, ξανθο μωρακι, ωραιο προσωπακι καλο σωματακι, ποιασμενα τα μαλια κοτσο, ισως σε μια αλλη ζωη...

Κοροβαγκου 5 Σασα, νεα κοπελα, εκ Ρωσιας μερια, ΚΑΛΟ φυσικο μικρο βυζακι, κωλαρακι στενο, ταλαιπωρημενη επιδερμιδα με ραγαδες, επικοινωνιακη κοπελα, δεν με ενθουσιασε τοσο στο δωματιο, αλλα γαμηθικε οπως επρεπε...

Α.Γεωργιου 21 20 μαιων Τζουλια ομορφο ξανθο πιπινακι αβυζο, αλλα με ενα παταρο ΝΑ.!!!!  :rockon: μπηκε στην φακα λιστα... :grin: ...την πληρωσε ο κολητος, θα ξαναγορασει λεει.!!  :2funny:

Α.Γεωργιου 19 Η μαυρομαλα πισουκουνα βετερανα Ντονα...

Α.Γεωργιου 32 Η αδιαφορη κοπελιτσα που φοραει πολλα αξεσουαρ πανω της, μεσα σε δυχτιωτο συνολακι, αδιαφορη για να την πληρωσεις, αντιπαθιτικη τσατσα...

Α.Γεωργιου 24 Καρινα, το τρωει το φαι της, νωμιζα θα ηταν η παλια Καρινα που δουλευε μερικα φεγγαρια βαρδαρη και εκανε και προσπαθειες για city, δεν ηταν η ιδια...

Τελος...

ΥΓ. Αν το διαβαζει...
Το μουνοπανο.!! ο κωλομπαρας.!! βρωμοπουστας.!! εξω απο το Α.Γεωργιου 32 που αφησε το αναμενο τσιγαρο πανω στο αμαξι, επρεπε να σε πετυχενα εκεινη την στιγμη που το αφηνες, να σε γλεντουσα μεχρι να φτησεις το γαλα της μανας σου.!! ...καρκινο στους πνευμονες σου μια ωρα αρχιτερα καριολα.!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
ΥΓ. Αν το διαβαζει...
Το μουνοπανο.!! ο κωλομπαρας.!! βρωμοπουστας.!! εξω απο το Α.Γεωργιου 32 που αφησε το αναμενο τσιγαρο πανω στο αμαξι, επρεπε να σε πετυχενα εκεινη την στιγμη που το αφηνες, να σε γλεντουσα μεχρι να φτησεις το γαλα της μανας σου.!! ...καρκινο στους πνευμονες σου μια ωρα αρχιτερα καριολα.!!

Μαζί σου αδερφέ! Κι εγώ έναν θέλω να πετύχω, να πληρώσει για όλους... :tickedoff:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
α ρε μπουξ κωλοπουστα κωλοφαρδε.....καλα ελεγε ο αζαζελ οτι εισαι φαρδος στο ταβλι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.511
Πόντοι
16.746
Μπραβο παλικαρι μου καθε μερα εκει εισαι... εχεις γινει ο σπαλιαρας των μπουρδελων!!  :2funny: :grin: :grin:
εχθες που καθόμουν στην καφετερεια μαζί με τον Λαγνο και είδαμε το μήνυμα σου ! Το εσπρεσοκοζουμο μας βγήκε απο την μύτη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι ωραιοςςςςςςςς  :hi:  :grin:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ναι μην πας,μαπα το καρπουζι!!1
εχει δικιο ο jimiadis, περασα απο εκει χθες βραδυ (με το 40αρι βεβαιως) 
η μαριζα ενα νεαρο μωρο μελαγχροινο με πολυ ωραιο σωμα και δερμα  :kissass2:
μεγαλους βυζους δεν ξερει ελληνικα γρι..κατι μου λεγε για την μανα της οτι
ειναι τουρκαλα κ ο πατερας γερμανος.. :think: κ αρχιδιες. πιπα πολυ χαλαρη
τεσπα, εμενα μου τη δινει κ ξενερωνω απιστευτα οταν περνουν την μουνοκρεμα
κ την βαζουν μπροστα μου φανερα λιγο πριν το χωσω  :tickedoff: επειτα καθεται
και δεν κουνιεται με τιποτα. στα θετικα το γεγονος οτι δεν γκρινιαξε γρηγορα
για τον χρονο. εμφανισιακα στο σαλονι ειναι πολυ καλο κ η διαθεση της ευχαριστη
αλλα ως εκει.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Φριξου 9 Η Μαριζα, μαυρομαλικο πιπινακι, τουμπανακι πανω σε 20ποντα τακουνια, ο κριτικ τη χαρακτηρισε λυκο.?? το κοριτσι ειναι ομορφο δεν ξερω τι ενωουσε ο παιχτης...περημενα να δω καμια μαγισα και αντι για αυτο ειδα τα αντιθετα... :think:

Την ειδα στο σαλονι του Red Diamond Που εχει εντονο φως και τα μουτρα της δε λενε τιποτα, ειναι χειροτερα απο της Αλισας στο Bad Girls.

Θα περιμενω απο Δευτερα την Βικυ που ειναι δυνατο :)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Την ειδα στο σαλονι του Red Diamond Που εχει εντονο φως και τα μουτρα της δε λενε τιποτα, ειναι χειροτερα απο της Αλισας στο Bad Girls.

ποια ειναι η βικυ  αδερφε
εχει ξαναερθει?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
εχει δικιο ο jimiadis, περασα απο εκει χθες βραδυ (με το 40αρι βεβαιως) 
η μαριζα ενα νεαρο μωρο μελαγχροινο με πολυ ωραιο σωμα και δερμα  :kissass2:
μεγαλους βυζους δεν ξερει ελληνικα γρι..κατι μου λεγε για την μανα της οτι
ειναι τουρκαλα κ ο πατερας γερμανος.. :think: κ αρχιδιες. πιπα πολυ χαλαρη
τεσπα, εμενα μου τη δινει κ ξενερωνω απιστευτα οταν περνουν την μουνοκρεμα
κ την βαζουν μπροστα μου φανερα λιγο πριν το χωσω  :tickedoff: επειτα καθεται
και δεν κουνιεται με τιποτα. στα θετικα το γεγονος οτι δεν γκρινιαξε γρηγορα
για τον χρονο. εμφανισιακα στο σαλονι ειναι πολυ καλο κ η διαθεση της ευχαριστη
αλλα ως εκει.
ναι αλλα δεν με ακουσεεεεεεεεες!!!θελω να δω ποιος αλλος θα παει και θα πει μετα καλα μου τα λεγατε!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.905
Πόντοι
12.815

Ενταξει η Αλισα ειναι σαν να εχει φαει απερκατ.!!  :2funny: :2funny:

Εμενα μου φανηκε ομορφουλα (η Μαρισα) ενταξει γουστα ειναι αυτα...

Vradinos

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα!!Ήθελα αν μπορεί να μου προτεινει κανείς καμοια καλη για τζακουζι;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165

Οταν λες βικυ εννοεις την βικτωρια απο βιλλες? Γιατι περιμενω κ εγω να γυρισει αλλα δεν θυμομουν ποτε γυρναει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom