Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
που και που χρησιμευουμε και εμείς οι ασχετοι! Τελοσπαντων Κάλο θα ηταν να μην με ξαναπαραθεσεις γιατί δεν σε πάω και στο Λεώ αντρικια και στα ίσια! Σεβαστό?
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ  :birdman: :birdman: :birdman:

Εισαι καλος πορνορεπορτερ αλλα εισαι τοσο κωλοπαιδο κι εσυ και ο κολλητος σου που δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σεβαστο επιπεδο.Πολυ γρηγορα το καβαλησες το καλαμι και νομιζεις οτι κατι ξερεις κι εσυ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746

Εισαι καλος πορνορεπορτερ αλλα εισαι τοσο κωλοπαιδο κι εσυ και ο κολλητος σου που δεν προκειται ποτε να φτασεις σε ενα σεβαστο επιπεδο.Πολυ γρηγορα το καβαλησες το καλαμι και νομιζεις οτι κατι ξερεις κι εσυ
γελωτοποιε ενα πράγμα σε λέω μην Σταμάτας να γραφεις! Είσαι το
Αλατοπιπερο μας και Άντε γεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
γελωτοποιε ενα πράγμα σε λέω μην Σταμάτας να γραφεις! Είσαι το
Αλατοπιπερο μας και Άντε γεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στο ξαναλεω...το οτι εισαι απ'αυτους που γυρνανε μερα παρα μερα στα μπουρδελα και σπανε τ'αρχιδια των τσατσαδων πουλωντας ψευτομαγκιες σε ενα βαθμο ειναι χρησιμο για το σαϊτ ως προς το ποιες κοπελες δουλευουν και μπραβο σου που εχεις την υπομονη και το κανεις...το καταστρεφεις απο μονος σου ομως

Αυτο το επιθετικο και αλαζονικο υφος που εχεις απο τοτε που εμφανιστηκες και η ταυτιση σου με τον αρχιμαλακα φιλο σου δεν προκειται ποτε να σε κανουν ενα σεβαστο μελος εδω μεσα...Μαλακες αεριτζηδες ειδαμε πολλους ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα αλλα τοσο μεγαλα κωλοπαιδα σαν εσας εγω δε θυμαμαι

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
Έχουμε και μια διαφορά Μεγάλη στο οτι Εγώ θα ήθελα να γνωριστω με όλους τους Συναθλητές!
Μια παρέα Μεγάλη να γίνουμε και εξω απο το σάιτ! ΕΣΥ νομίζεις οτι τα μνμ και οι κριτικές σου είσαι ο ένας και Μοναδικος! Όσοι καθονται διπλά σου στα σαλόνια των οίκων και με 0 μνμ ειτε μελος., ειτε να μην έναι Μέλος είναι Συναθλητής σου! Το καταλαβες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Όσοι καθονται διπλά σου στα σαλόνια των οίκων και με 0 μνμ ειτε μελος., ειτε να μην έναι Μέλος είναι Συναθλητής σου! Το καταλαβες?
Πριν απο καθε τσαρκα μου ξερω κατα 70% τι θα δω και κατα 70% που θα καταθεσω...τις περισσοτερες φορες ομως τα γυρναω ολα για να γραψω εδω μεσα και να ενημερωσω...Λες να περιμενα εσενα μετα απο 7 χρονια να μου πεις αν σεβομαι και αν ενδιαφερομαι για τα αλλα μελη και ποιοι ειναι συναθλητες μου...

το οτι θες να γνωριστεις με ολα τα μελη για να βρεις παρεα να κανετε χαβαλε δικαιωμα σου ειναι τι μου το λες εμενα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
Πριν απο καθε τσαρκα μου ξερω κατα 70% τι θα δω και κατα 70% που θα καταθεσω...τις περισσοτερες φορες ομως τα γυρναω ολα για να γραψω εδω μεσα και να ενημερωσω...Λες να περιμενα εσενα μετα απο 7 χρονια να μου πεις αν σεβομαι και αν ενδιαφερομαι για τα αλλα μελη και ποιοι ειναι συναθλητες μου...

το οτι θες να γνωριστεις με ολα τα μελη για να βρεις παρεα να κανετε χαβαλε δικαιωμα σου ειναι τι μου το λες εμενα?
ποιο χαβαλε ρε!
Το χω δηλώσει Η ΤΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ , ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ

τέλος κουρασαμε :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
ποιο χαβαλε ρε!
Το χω δηλώσει Η ΤΣΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ! ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ , ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ

τέλος κουρασαμε :grin:
λοιπον ασε με να φυγω...εχεις 5 λεπτα να μου προτεινεις κατι την τελευταια στιγμη  :grin:
πλακα πλακα σκεφτομαι την Αννα τωρα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Η Αλίνα στο Ανδ 38 είναι αυτή που δούλευε στο Νικ. Ουρανου η Ρουμανίτσα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Τρελο γαμησι με την Αννα στο Red Diamont η οποια αρχικα ηταν καπως περιεργη αλλα γρηγορα εκδηλωθηκε και μου'κανε τρελα γουστα και ενα δωρακι αλα Εμμα  ;).
60ε εδωσα για 69,κανα μισαωρο στο δωματιο,γλωσσοφιλα,καυλες,ολες τις στασεις,δαχτυλα,στο τελος μου προτεινε να τη χυσω στα βυζια αλλα δεν ηθελα...
και πριν αποχωρησει μου ειπε οτι μου χρωσταει ενα τρελο γαμησι εμενα και θα με περιμενει.Δε πιστευω να λεει σε ολους τα ιδια  :grin: :grin:

Βεβαια εμφανισιακα απο κοντα δε λεει και πολλα,δηλαδη μια συνηθισμενη φατσα,πολυ χαλαρο κορμι,μικρα σταφιδιασμενα βυζια και κωλαρακι χαλαρο με εμφανη ιχνη κυτταριτιδας αλλα μεσα ειναι δυναμιτης.Εχω την εντυπωση οπως την ψυχολογησα οτι ειναι με τα κεφια της κι αυτη σαν την Αντριαννα δηλαδη.

Πριν παω εκει περασα να δω Μπαρμπαρα στο Λας Βεγκας 1 η οποια ειναι εντυπωσιακοτατη,πανυψηλη,πολυ ομορφη με απιστευτο κωλαρακι και την Ουκρανη Σοφια στο Αν,Γεωργιου 19 επισης ομορφη ξανθια κοπελα με ωραια κορμοστασια και κωλαρακι και πολυ προσχαρη στο σαλονι

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Η Αλίνα στο Ανδ 38 είναι αυτή που δούλευε στο Νικ. Ουρανου η Ρουμανίτσα?

Είχα κάνει κι εγώ την ίδια ερώτηση σε συναθλητη προ ολίγων ημερών και μου είχε πει οτι μάλλον δεν μιλάμε για την ίδια..μακάρι να έχει δίκιο ο mpouxos και να είναι αυτή γιατί, αν και είναι με τα φεγγάρια της, είχαμε κάνει ωραία  :knockinb: . Επίσης αξέχαστα  :tits: .

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.671
Πόντοι
17.065
Η Αλινα ειναι η ιδια που ηταν Νικ. Ουρανου. Χθες φορουσε πορνοστοκινγκς και ηταν και πολυ μουνι, εκει κατεθεσε σωμα και ψυχη ο μποτας μας  :s&m_2:
Πηγαμε απο το La Femme να καβλαντισουμε λιγο την γιαγια με τα στοκινγκς  :2funny: Ελεγε εκει κατι τρελα χαχαχαχα . Η καταληξη ηταν πως υπο καποιες προυποθεσεις θα το διναμε. Εκει θυμηθηκα ενα ποστ του απολυτου παλιοτερα που ελεγε οτι με τα μουρδελα ξεκινας ψανχνοντας μοντελα και καταληγεις μετα απο χρονια να γουσταρεις φρικοπουρα  :grin:
Κι ενα τελευταιο, αυτο πιο πολυ παει στους ιδιοκτητες των Μελισσων που μακαρι να διαβαζουν : ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ την κωλοτσατσα που δουλευει το βραδυ με την Αντζελα. Αυτο το σκατοκαρκινομουτρο οπου δουλευει εχει την ιδια κωλοσυμπεριφορα και εκτος του οτι διωχνει τον κοσμο συνεχιζει να εχει αυτη την συμπεριφορα και μετα την καταθεση. Την εκραξα χθες δυο φορες πριν και μετα την καταθεση στην Αντζελα(η οποια btw ηταν σουπερ).
Ειναι κριμα να σαμποταρετε οι ιδιοι το μαγαζι σας αλλα και να υπαρχει τετοια αντιμετωπιση προς στανταρ πελατες.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.281
Πόντοι
6.835
Βεβαια εμφανισιακα απο κοντα δε λεει και πολλα,δηλαδη μια συνηθισμενη φατσα,πολυ χαλαρο κορμι,μικρα σταφιδιασμενα βυζια και κωλαρακι χαλαρο με εμφανη ιχνη κυτταριτιδας αλλα μεσα ειναι δυναμιτης.Εχω την εντυπωση οπως την ψυχολογησα οτι ειναι με τα κεφια της κι αυτη σαν την Αντριαννα δηλαδη.
Πηγα και εγω στην Αννα τις προαλες να δοκιμασω. Καλο σερβις αλλα εμφανιση οπως τα λες μετρια. Εμενα με ταραξε με κατι δηθεν ψυχολογικα οτι ειναι θυμα επειδη ειναι καλη κτλ. Γελασαμε καλα περασα αξιζει το 40αρι αλλα δεν μου εκανε κλικ. Για δευτερη φορα θα το σκεφτω πολυ.
Υ.Γ Σορυ κιολας για την παραθεση αμα δεν γουσταρεις πες το μην ντραπεις :grin:.

Επισκέπτης
Βλεπω μερικοι εκτιθονται παλι με αυτα που γραφουν, ενταξει δεν θα τους κανω την χαρη παλι να μπω σε υβριστικο διαλογο μαζι τους εξαλου αυτο επιδιωκουν.Αν καποιο αλλο μελως εδω περα πλην αυτων ξερει για ποιο λογο το κανουν ας με πει και μενα.

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
671
Πόντοι
511
Τελικα η Αντριανα τουμπανιεθ σταματησε?
Η Νατασα τσαρινα? Η Εφη?
Θα μεινει καμια?

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

αν ι ζηλια ηταν ψσορα θα κολλουσε ολη η χωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom