You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
παικτες για αποψε το βραδυ τι προτεινετε....εχει τπτ καλο και οχι κομοδινε?
Εχει μια καινουρια στις βιλες,καποιος πρεπει να την τεσταρει ;)
την λουσυ εχει στο αλλο σαιτ...μαλλον αυτη λες...σε κατι πιο ωριμο γουσταρω....λες να το τεσταρω?Εχει μια καινουρια στις βιλες,καποιος πρεπει να την τεσταρει ;)

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
την λουσυ εχει στο αλλο σαιτ...μαλλον αυτη λες...σε κατι πιο ωριμο γουσταρω....λες να το τεσταρω?![]()
Καποιος πρεπει να κανει το καλο
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
οκ για βιλλα ερωτικα μιλαμε οχι πριβε αζαζελ
Γραφει οτι ειναι στο ρεντ λαιτ ντιστρικτ (φριξου 9)
τοτε μιλας για λωρα που δεν ειναι στις βιλλεςΓραφει οτι ειναι στο ρεντ λαιτ ντιστρικτ (φριξου 9)

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
τοτε μιλας για λωρα που δεν ειναι στις βιλλες![]()
Και το ρεντ λαιτ ντιστρικτ ειναι μερος απο τις βιλες

ενταξει συννενοηθηκαμε....εγω νομιζα βιλα ερωτικαΚαι το ρεντ λαιτ ντιστρικτ ειναι μερος απο τις βιλες![]()
θα παω μαλλον να δω τι γινεται...αφου ειναι και αδοκιμαστο...για να δουμε για ελληνιδα την κοβωενταξει συννενοηθηκαμε....εγω νομιζα βιλα ερωτικα
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Ρε μαγκες, αυτη η λουσυ που ειναι σημερα στις βιλλες, μηπως ηταν πριν λιγο καιρο με το ονομα Βανεσα; Εχω γραψει και κριτικη ως βανεσα
Ειναι μια με τατουαζ φιδι και πολυ εντονο βαψιμο στα ματια; Εχει παει κανεις προσφατα;
Ειναι μια με τατουαζ φιδι και πολυ εντονο βαψιμο στα ματια; Εχει παει κανεις προσφατα;
απο τις φωτο δεν φαινεται κατι τετοιοΡε μαγκες, αυτη η λουσυ που ειναι σημερα στις βιλλες, μηπως ηταν πριν λιγο καιρο με το ονομα Βανεσα; Εχω γραψει και κριτικη ως βανεσα
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
απο τις φωτο δεν φαινεται κατι τετοιο
Ναι γι αυτο με παραξενευει, γιατι σε κριτικη καποιος ειπε για το τατουαζ. Στην σελιδα ως Βανεσα το ειχε το τατουαζ, παιζει να το αφαιρεσαν με photoshop
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.658
- Πόντοι
- 716
Τελικα οντως η Λουσυ ειναι η πρωης Βανεσα. Καλη ηταν η Βερα που δεν την ειχα δει απο κοντα. Περασα να δω και αυτη τη Γωγω που λεγατε οτι ειναι πολυ ωραια αλλα με χαλια service, δε μ'αρεσε καν εμφανισιακα. Γενικα μια ομορφη πολυ δεν ειδα...
Ερωτηση, βλεπω καινουργια πορτα διπλα απο το Red Diamond, με νουμερο 8 απ εξω, καινουργιο ειναι αυτο;
Ερωτηση, βλεπω καινουργια πορτα διπλα απο το Red Diamond, με νουμερο 8 απ εξω, καινουργιο ειναι αυτο;
Pitsi4rikos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ψαχνω τσεχα να ξεσκησω .. αλλα δεν βριστω .. ξερει κανενας αν υπαρχει σε κανα μπουρδελο
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.383
- Πόντοι
- 4.895
Βίλες: Μιχαέλα...Ψαχνω τσεχα να ξεσκησω .. αλλα δεν βριστω .. ξερει κανενας αν υπαρχει σε κανα μπουρδελο
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.383
- Πόντοι
- 4.895
άντε ντε, τι θα κάνουμε;; κανονίστε και είμαι μέσαΚαμια μαζωξη θα κανονισουμε, με περισσοτερο λαο αυτη τι φορα![]()
Επισκέπτης
Καλος, θα σε ενημερωσω..
Αν καποιος αλλος ενδιαφερετε για την νεα συναντιση ας κανει τον κοπο να με στειλει ενα πμ.
Εγω λεω για κανα πρωινο μεσα στα χριστουγενα να γινει, να δουμε πρωτα πια μερα θα μας βολεψει ολους γιατι πρωινα ειναι πιο δυσκολα απο τι βραδυ.
Εγω λεω για κανα πρωινο μεσα στα χριστουγενα να γινει, να δουμε πρωτα πια μερα θα μας βολεψει ολους γιατι πρωινα ειναι πιο δυσκολα απο τι βραδυ.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.383
- Πόντοι
- 4.895
λες να βάλουμε και αγιοβασιλιάτικα σκουφιά να τις πούμε τα κάλαντα;;; :pΚαλος, θα σε ενημερωσω..Αν καποιος αλλος ενδιαφερετε για την νεα συναντιση ας κανει τον κοπο να με στειλει ενα πμ.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις