Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Τουλαχιστον να εχει σχετικα αδυνατο σωμα , σχετικα ομορφο προσωπο και να ειναι καλη στο δωματιο.Να ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων , να μην βιαζεται κτλ.Γενικα να τιμαει τα λεφτα του πελατη.Ευχαριστω παντως για την βοηθεια.Θα διαβασω και καμια κριτικη.
πηγαινε καντυ αδερφε να βρεις την υγεια σου

Επισκέπτης
Θα ανεβω καποια στιγμη Θεσσαλονικη.Τι εχετε να μου προτεινεται απο στουντιο στη Θεσσαλονικη για gfe καταστασεις? Καμια ωραια με μοντελε κορμι , να δινει γλωσσοφιλα.Ευχαριστω εκ των προτερων
H εφη φριξου 15 πρωινα απο πεμπτη μεχρι κυριακη, η εμμα βραδυνη καθημερινα στο φριξου 13
Ενταξει εχουν καλα κορμια αλλα μην περιμενεις να δεις μοντελα. Παντως μοντελε κοριτσια εχει αρκετα με γλωσσοφιλα μαζι ομως σχεδον καθολου. Συνυθως τα μπαζα το κανουν αυτο για να ανεβασουν την πελατεια τους.  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
H εφη φριξου 15 πρωινα απο πεμπτη μεχρι κυριακη, η εμμα βραδυνη καθημερινα στο φριξου 13
Ενταξει εχουν καλα κορμια αλλα μην περιμενεις να δεις μοντελα. Παντως μοντελε κοριτσια εχει αρκετα με γλωσσοφιλα μαζι ομως σχεδον καθολου. Συνυθως τα μπαζα το κανουν αυτο για να ανεβασουν την πελατεια τους.  ;)
ασε ρε μεγαλε :birdman:

Επισκέπτης
Το ανησυχιτικο για μενα ξερετε ποιο ειναι οτι εχω να βγω σχεδον ενα μηνα και δεν βλεπω καμια αλλαγη  :headbang: με φαινεται θα τελειωσω ολο το καλοκαιρι με μια δυο το πολυ καταθεσεις ενω στα προηγουμενα εφτανα και περνουσα παλιοτερα τις δεκα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Το ανησυχιτικο για μενα ξερετε ποιο ειναι οτι εχω να βγω σχεδον ενα μηνα και δεν βλεπω καμια αλλαγη  :headbang: με φαινεται θα τελειωσω ολο το καλοκαιρι με μια δυο το πολυ καταθεσεις ενω στα προηγουμενα εφτανα και περνουσα παλιοτερα τις δεκα
δυσκολο καλοκαιρι ,ειχε και μουντιαλ,πολυ μπιρα,πολυς μπαφος δεν μας τραβαει για γαμησι

Επισκέπτης
δυσκολο καλοκαιρι ,ειχε και μουντιαλ,πολυ μπιρα,πολυς μπαφος δεν μας τραβαει για γαμησι
τι αναγκη εχεις εσυ ρε με τοσα προβατα + επιδοτησεις και αλλα που περνεται. Το ζορι το τραβαμε εμεις που τα μετραμε καθε μερα  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
τι αναγκη εχεις εσυ ρε με τοσα προβατα + επιδοτησεις και αλλα που περνεται. Το ζορι το τραβαμε εμεις που τα μετραμε καθε μερα  :grin:
για πες ρε δοκιμασες καμια καινουρια που να σου αρεσε; :birdman:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Τουλαχιστον να εχει σχετικα αδυνατο σωμα , σχετικα ομορφο προσωπο και να ειναι καλη στο δωματιο.Να ειναι προθυμη σε αλλαγη στασεων , να μην βιαζεται κτλ.Γενικα να τιμαει τα λεφτα του πελατη.Ευχαριστω παντως για την βοηθεια.Θα διαβασω και καμια κριτικη.

Κάντυ, Μιρέλλα όπως είπαν παραπάνω χωρίς τα γλωσσοφιλα να είναι στάνταρ... Αλλά κάνουν γενικά.

Για φουλ GFE Έφη όπως πάλι ειπώθηκε, αλλά χωρίς γλωσσόφιλα. Τώρα πως το καταφέρνει αυτό θα δοκιμάσεις και θα το διαπιστώσεις.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Ξέρει κανείς αν η Αφρούλα δουλεύει ακόμα.
Βασικά αν δουλεύει σήμερα?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Η αναφορα σου για την Τερεζα, ξυπνησε το δάσκαλο μεσα μου, κι ηταν φυσικά η πρωτη επιλογη γι απόψε. Βγηκε μια Μικαελα ομως, την οποια είχα δει και προχθες. Χαριτωμενη, ομηλιτικη, μεχρι που μας ευχαριστησε για την επισκεψη μας εκει. Απο κορμι δεν μπορεσα να καταλαβω πολλα στα μαυρα σκοταδια του μαγαζιου.

Στο Μινωταυρου, ηταν η Χριστινα που λες. Καλη εντύπωση μου εκανε. Στα υπ οψιν.

Καταθεση τελικα στο δροσεροτερο κορίτσι της πολης. Την πανέμορφη και γλυκυτατη Λαρα του La Femme. Την αίσθηση του να σπαρταραει αυτο το κορμι δεν την αλλαζω με τιποτα, οσα κι αν λετε!!!

Εμφανησιακα ειναι καλη αυτη η Μικαελα?Νεο κοριτσι στη πολη η καμια παλια που τη βαφτισανε ως Μικαελα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
πηγα πριν λιγο καρφωτος για το μωρο μου αλλα στη θεση της βγηκε η Βουλα Βαβατση 100%....ναι ειναι αυτη αλλα δε μ'αρεσε σαν γυφτακι με βαμμενο μαλλι,πολυ αδυνατη και μου φανηκε και χαλαρο το κορμι της και δεν κανει και γυμνο τσιμπουκι.

Και μετα πηγα στην Ουκρανη Ελενα στο Τριδυμο 2 αλλα δεν ενθουσιαστηκα.Πολυ τυπικη,στο 10λπεπτο γκρινιαξε για το χρονο,εντελως ψευτικα βογγητα και ατακες σε κουραστικο βαθμο....Μπα δε λεει...εκτος απο το πανεμορφο προσωπο που μου θυμισε εντονα την αγαπημενη μου Νασια τιποτα παραπανω και χοντρουλα και εμφανεστατη κυτταριτιδα και πανακριβα προγραμματα και μαλακισμενη τσατσα.Οι λεπτομερειες αργοτερα... :tired:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Αγοριναα που χαθηκες εσυ??  Βραδυνη δουλευει η Τζαστιν.
που να μαι τριγυριζω γυρω απ τον αξονα μου, το ξερω οτι δουλευει βραδυνη αλλα συνεχεια? δεν αλλαζει βαρδια ποτε?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
πηγα πριν λιγο καρφωτος για το μωρο μου αλλα στη θεση της βγηκε η Βουλα Βαβατση 100%....ναι ειναι αυτη αλλα δε μ'αρεσε σαν γυφτακι με βαμμενο μαλλι,πολυ αδυνατη και μου φανηκε και χαλαρο το κορμι της και δεν κανει και γυμνο τσιμπουκι.

Και μετα πηγα στην Ουκρανη Ελενα στο Τριδυμο 2 αλλα δεν ενθουσιαστηκα.Πολυ τυπικη,στο 10λπεπτο γκρινιαξε για το χρονο,εντελως ψευτικα βογγητα και ατακες σε κουραστικο βαθμο....Μπα δε λεει...εκτος απο το πανεμορφο προσωπο που μου θυμισε εντονα την αγαπημενη μου Νασια τιποτα παραπανω και χοντρουλα και εμφανεστατη κυτταριτιδα και πανακριβα προγραμματα και μαλακισμενη τσατσα.Οι λεπτομερειες αργοτερα... :tired:
Μπα? Νόμιζα μόνο Δευτέρες και Πέμπτες δουλεύει το Βαβατσόσκυλο. Μπήκα για τα καλά φαίνεται στην ρουτίνα και άρχισε να δουλεύει κι άλλες μέρες  :knockinb: :knockinb:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μπα? Νόμιζα μόνο Δευτέρες και Πέμπτες δουλεύει το Βαβατσόσκυλο. Μπήκα για τα καλά φαίνεται στην ρουτίνα και άρχισε να δουλεύει κι άλλες μέρες  :knockinb: :knockinb:

ειναι επειδη ειναι μεγαλη φιρμα και το ...δινει με 30.... :2funny:

φιρμα απο τον Δενδροποταμο ως το Χαριλαου...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
ειναι επειδη ειναι μεγαλη φιρμα και το ...δινει με 30.... :2funny:

φιρμα απο τον Δενδροποταμο ως το Χαριλαου...

παιδια ενας συναγωνιστης μ ρωταει με ΠΜ που δουλευει η Βουλα σε ποιο στουντιο της Θεσσαλονικης?
εγω την εχω δει στο κολομπαρο π δουλευει μονο  :rolleyes: :rolleyes:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
παιδια ενας συναγωνιστης μ ρωταει με ΠΜ που δουλευει η Βουλα σε ποιο στουντιο της Θεσσαλονικης?
εγω την εχω δει στο κολομπαρο π δουλευει μονο  :rolleyes: :rolleyes:
Αμα ηταν η Βουλα καλα θα ταν αδερφε αλλα ΔΕΝ ειναι οντος μοιαζει παρα πολλη αλλα την πηρα και την ειδα απο πολλη κοντα συν οτι δεν ειδα και καποια ουλη και ΔΕΝ ειναι και τζαμπα το 30αρι γιατι στο δωματιο ηταν αστα να πανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom