papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
Μήπως άυριο θα κάνει καμια εξαίρεσηΗ 'Αφρο είναι ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ πρωϊνά 10.00 με 19.00![]()
Μήπως άυριο θα κάνει καμια εξαίρεσηΗ 'Αφρο είναι ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ πρωϊνά 10.00 με 19.00![]()
εγω το φωναζααααααααααααααααααα!!!χεχεχ, ε γαμω το μπελα μ με την παπατζα που μας ταισε ο αλλος το τρολλ..
Τι προτεινουν για αποψε οι εμπειροι παικτες του Θρεντ?
Λεω να βγω προς τα κει μια βολτα....
και πεμπτη μου ειπεΜέχρι και Πέμπτη δουλεύει φίλε ή μέχρι Τετάρτη?
Επε πουστη μου χθες βραδυ ηταν η μιρελλα στο Ανδ.Γεωργιου 30.. και μεσημερι μια βιολετα κλαιν!! πως θα γινει να μαθουμε το προγραμμα της αντριαννας να την πετυχουμε επιτελους...Update απο το μετωπο για οσους τσαρκαρουν σημερα.
Μακρυα απο την Τζωρτζια στο διπλανο απο το Ανδ.Γεωργιου 30.Εκανε κατι κολπα στο σαλονι και ψαχνοντας νεο αιμα την πατησα σαν μαλακας.Στο δωματιο κομοδινο,μουτρωμενη και ειπε τρεις λεξεις "Τζωρτζια,Ρουμανια,Γεια".Απορω αν κανει αυτη τη δουλεια με τη θεληση της.
Ανδ.Γωργ 19 Τζαστιν
Ανδ. Γεωργ 38 Η Γωγω,πιο μουναρα απο ποτε.
Ανδ. Γεωργιου 30 Αντριαννα
Επιστρεφοντας σαν να πηρε το ματι μου την Βουλαρα κοντα στο Κοραλ. ;)
Η Γωγω στο γεωργιου 38 αξιζει στο κρεβατι ?? γτ απο εμφανιση βλεπω τα καλυτερα!!
Μήπως ξέρεις μέχρι τί ώρα δουλεύει;Tελικα δεν ειναι η Βαβατση αλλα της μοιαζει αρκετα αλλα οτι και να ειναι ειναι ενας μουναρος παιδες ατελειωτος.
Μεχρι 7Μήπως ξέρεις μέχρι τί ώρα δουλεύει;
Οντως φιλε και μετα κλαιγονται για κριση και 60% ανεργια![]()
![]()
γιατι ποτε εκλεισε;
Eνατξει φιλε εχει κοσμο αλλα το 95% απο αυτους δεν ξοδευει λεφτα...παιρνουν μια μπυρα και καθονται 3 ωρες...
βγηκα με φιλο απο Αγγλια και με ρωτουσε γιατι καθονται ολοι και κοιτανε τις μπυρες μια ωρα και δεν τις πινουν?
στο εξωτερικο βγαιναουν αλλα πινουν 6 μπυρες ο καθενας...
εδω λιγοι ξοδευουνε...πα;λια βγαιναμε παιρναμε 4 ποτα ο καθενας και κερνουσαμε αλλα 3-4 στις γκομενες...
σημερα 1 ποτο και χωρις κερασμα...
ΕυχαριστώΜεχρι 7