Λοιπον.Αν και η βολτα εγινε πριν ενα μηνα περιπου,τωρα βρηκα τον χρονο να κανω αναφορα.Επισης δεν νομιζω να αλλαξαν και πολλα πραγματα(πουτανες,τιμες κλπ...).Περασα 3 φορες απο τα ρδελα στην περιοχη του φιξ,1 βολτα για καθεμια απο τις 3 μερες που εμεινα θεσ/νικη.
Παρασκευη ωρα 12 με 2 το βραδυ και Κυριακη 9 - 1 το βραδυ.(Καποιες καταθεσεις εγιναν Παρασκευη και καποιες Κυριακη,παρ' ολα αυτα θα τις γραψω ολες μαζι.)ζει
Στο "σπιτι" αριστερα απο τον μυλο επαιζε το μουνι που περιεγραψε ο φιλος σε προηγουμενο ποστ.H "ζουζουνα" οπως συνηθιζει να την αποκαλει η τσατσα.ΛΟΛ
Πηρα απλο 35Ε.Χωρις πιεση χρονου και με πολυ καλη συμμετοχη και στο απλο προγραμμα,μου εβγαζε ενα συναισθημα οτι επαιζα σε τσοντα με τις καυλιαρικες φωνες που εβγαζε

Ειναι το μονο σπιτι στην περιοχη που η γκομενα δεν κανει ακαποτο τσιμπουκι.
Δεξια απο τον μυλο επαιζε μια ξανθια νταρντανα με σκυλοφατσα και αρκετα καλο σωμα.35 ευρω απλο.Απο 50 και πανω τα υπολοιπα.
Στο ερος16 ηταν μια νταρντανα μαυρομαλα αλλα λογω της αποστασης και του χρονου που εμφανιστηκε(σαν τον smoke στο mortal kombat

) δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα.Παντως αρνητικη πρωτη εντυπωση.Απο 35ε ξεκιναγε.Η τσατσα παρουσιαζε την κοπελα σαν θεα και σε καθε προγραμμα επαναλαμβανε οτι "...θα ακολουθησει φανταστικο sex".
Ανδρ.Γεωργιου 4.
Ηταν η Μαρια απο σλοβακια.Τρελο μουνι.Ψηλη,ξανθια με φατσα που λεει "παρε με και σκισε με".35ε το απλο.Κατεθεσα αλλα πολυ κακο γαμησι.Η κοπελα εδινε και κωλο με 85Ε
Πολυ μικρης διαρκειας και βιαιη πιπα.Ξαφνικα μου κανει "ελα" και σηκωνεται μου βαζει μια μαλακια στη καποτα-ξερω γω βαζελινη ηταν?-και την στρωνω στο γαμησι.Δεν περασε λιγη ωρα και μολις παω να βρω ρυθμο αρχισε να χτυπιεται να βαζει χερι και οτι αλλη μαλακια για να με κανει να χυσω.Μετα παλι γαμησι,μετα απο λιγο σηκωνεται και αρχιζει να μοου τον παιζει.Της λεω οκ γυρνα τωρα και μου κανει "10 λεπτα επρεπε να κατσω".Δεν πρεπει να ειχε κλεισει ουτε 5λεπτο.
Τη στηνω στα 4 και μενοντας απολυτα συγκεντρωμενος και με πολυ πιεση καταφερνω να χυσω τιμωροντας την ασχημα για αυτο που εκανε ;).Οποτε "βγαινω" σηκωνεται και πριν ντυθει μου κανει" ΣΥΓΓΝΩΜΗ "!!!!!.
Π α ρ α ν ο ι α.Τεσπα...
Στο 26ης 52 ηταν η Γιαννα απο Πολωνια.1.65 περιπου,πολυ ωραιο σωμα.
Με κερδισε το χαμογελο της ομως πολυ περισσοτερο χαχαχαχαχαχαχαχα.Καταθεση λοιπον.35Ε.Πολυ ευγενικη,χωρις πιεση στον χρονο,αφηνε να πιανεις ελευθερα την ωρα της πιπας και πολυ καλο γαμησι με καλη συμμετοχη.Για μενα η πιο καλη εμπειρια στην περιοχη.
Αυτα παιδια ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο.
ΥΓ1 για οτιδηποτε αλλο θελετε η παρελειψα ρωτηστε με αν μπορω να βοηθησω.Ειναι το πρωτο ποστ-αναφορα στο φορουμ και καταλαβαινετε πως μπορουν να γινουν παραληψεις.
ΥΓ2 Εκανα και μια βολτα απογευματινη το σαββατο.Θα ενημερωθειτε σε αλλο ποστ.
ΥΓ3 Εχασα το live kreator-celtic frost εκεινες τις μερες.Σκατα...
Καληνυχτα