Επισκέπτης
Μια Ρενατα ειναι τωρα στο Ερως 16 μου ειπαν στο τηλεφωνο. Δεν ξερω αν αυτη ψαχνεις.
καυλοτζιλφ με κανει να χυσω στο 5λεπτο

Μια Ρενατα ειναι τωρα στο Ερως 16 μου ειπαν στο τηλεφωνο. Δεν ξερω αν αυτη ψαχνεις.
...και τα τατουάζ που πήγαν; έχω καιρό να τη δω (από την εκκλησία) αλλά θυμάμαι είχε 2 τατουάζ στην πλάτη. τεσπα μακάρι να ακολουθήσει την πορεία της Κάρμεν στις παροχές, και τότε ναι θα αδειάσουν πορτοφόλιαΑνταλλασω την λυση με καποια λιτρα βενζινη
Περα απ την πλακα. Ειναι η Αντριαννα.com, η οποια δεν εχει και τα καλυτερα σχολια, ασχετα αν εγω εχω αλλη αποψη.
Ανταλλασω την λυση με καποια λιτρα βενζινη
Περα απ την πλακα. Ειναι η Αντριαννα.com, η οποια δεν εχει και τα καλυτερα σχολια, ασχετα αν εγω εχω αλλη αποψη.
Τι ηλικια εχει αυτη η ρενατα φιλε;καυλοτζιλφ με κανει να χυσω στο 5λεπτο![]()
Ειναι μια bmw ασπρη σειρα 1;7 παρα βγαινει η μουναρα απο την Κατεχακη και παει να μπει στην μπεμπα απ'εξω,κατι δε της αρεσει στα λαστιχα και ριχνει ενα σκυψιμο η πουτανα![]()
Πριν λιγες μερες την ειχα πετυχει στο φαναρι στη Μοναστηριου περιμενε να στριψει για Αγιων Παντων
Επισης σημερα την ιδια ωρα περιπου γωνια Οικονομου με το στενο απο Κατω απ΄τη Γιαννιτσων πετυχαινω την Αντριαννα την κομοδινοπουλου η οποια ειναι μουναρα με τα πολιτικα.Λιγες μερες πριν στο ιδιο ακριβως σημειο και επισης πεζη και με πολιτικα ειχα πετυχει την Εβελινα.Πιθανον να μενουν καπου εκει στο τετραγωνο τα πουλακια μου
45+Τι ηλικια εχει αυτη η ρενατα φιλε;
Χααχαχα...εσενα σκεφτηκα κι εγω μολις την ειδαComοδινοπουλου στην βιλα.????![]()
![]()
![]()
Τι μεταγραφη ειναι αυτη...???
Εεεεε...αμα εξεληχθει και η Αντριανα οπως την Καρμεν και γινει σουπερ εξπερτ.....εεεεε θα κανω χαρακιρι.!!
Χααχαχα...εσενα σκεφτηκα κι εγω μολις την ειδα![]()
![]()
![]()
Thanks.απ οτι καταλαβα δουλευει πρωι ε;
δεν ξερω για ρενατα που ακουστηκε στο ερως....μιλαω για την ρενατα που ειπε καυλοτζιλφ ο αλλος φιλος στο ανδρεου γεωργιου 4Thanks.απ οτι καταλαβα δουλευει πρωι ε;
δεν ξερω για ρενατα που ακουστηκε στο ερως....μιλαω για την ρενατα που ειπε καυλοτζιλφ ο αλλος φιλος στο ανδρεου γεωργιου 4
Εχεις δικιο αδερφε.και οι κριτικες ολες απο το ανδ.γεωργιου 4 ειναι.δεν ξερω για ρενατα που ακουστηκε στο ερως....μιλαω για την ρενατα που ειπε καυλοτζιλφ ο αλλος φιλος στο ανδρεου γεωργιου 4
Να σαι καλα τυπεβραδυ 2000-0400
το πρωι καποια Μονικα
τη Μελινα ξεχασε την εχει καιρο που εφυγεπαιδες κανα νεο απο μελινα η ρενατα?τις ψαχνω και δεν μπορω να τις βρω
οχι ρε σειρα 1 παιρνουν οι φτωχοιΕιναι μια bmw ασπρη σειρα 1;
δλδ πως τις εξωθουσαν εν ετει 2013 να πουμε;[size=14pt]Συνελήφθησαν μαστροποί στη Θεσσαλονίκη[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, 21:59
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθησαν σε δύο οίκους ανοχής που λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια εγκατάστασης δύο γυναίκες, ηλικίας 75 και 55 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνες, οι οποίες εξωθούσαν στην πορνεία δύο νεαρές, 22 και 23 ετών, ει βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις.
Εντάξει, οι όροι 'εξωθούσαν', 'προήγαγαν', 'εξέδιδαν', κλπ. έχουν να κάνουν με τη νομική ορολογία. Σημειωτέον, ο πταισματικός χαρακτήρας που έχει πλέον το αδίκημα για την εκδιδόμενηδλδ πως τις εξωθουσαν εν ετει 2013 να πουμε;τις δερναν και τις κραταγαν ομηρες απειλωντας τα παιδια τους;νομιζω τα κατηγορητηρια αυτα δεν στεκουν και απλα συντασσονται καρμπον οταν διαπιστωνουν παραβασεις λειτουργιας για να κλεισουν τα σπιτια και να σφραγιστουν
εδω δεν προλαβαινουν να δικασουν σοβαρες υποθεσεις απο τον ογκο δουλειας σιγα μην ασχολουνται με το μουνι της καθεμιας......Εντάξει οι όροι 'εξωθούσαν', 'προήγαγαν', 'εξέδιδαν', κλπ. έχουν να κάνουν με τη νομική ορολογία. Σημειωτέον, ο πταισματικός χαρακτήρας που έχει πλέον το αδίκημα για την εκδιδόμενη