Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Ανταλλασω την λυση με καποια λιτρα βενζινη :grin:

Περα απ την πλακα. Ειναι η Αντριαννα.com, η οποια δεν εχει και τα καλυτερα σχολια, ασχετα αν εγω εχω αλλη αποψη.
...και τα τατουάζ που πήγαν; έχω καιρό να τη δω (από την εκκλησία) αλλά θυμάμαι είχε 2 τατουάζ στην πλάτη. τεσπα μακάρι να ακολουθήσει την πορεία της Κάρμεν στις παροχές, και τότε ναι θα αδειάσουν πορτοφόλια  :boobies:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.905
Πόντοι
12.815
Ανταλλασω την λυση με καποια λιτρα βενζινη :grin:

Περα απ την πλακα. Ειναι η Αντριαννα.com, η οποια δεν εχει και τα καλυτερα σχολια, ασχετα αν εγω εχω αλλη αποψη.

Comοδινοπουλου στην βιλα.????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τι μεταγραφη ειναι αυτη...??? :think:
Εεεεε...αμα εξεληχθει και η Αντριανα οπως την Καρμεν και γινει σουπερ εξπερτ.....εεεεε θα κανω χαρακιρι.!!

seppuku-e1292017453126.jpg

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
7 παρα βγαινει η μουναρα απο την Κατεχακη και παει να μπει στην μπεμπα απ'εξω,κατι δε της αρεσει στα λαστιχα και ριχνει ενα σκυψιμο η πουτανα  :bigdick: :bigdick:
Πριν λιγες μερες την ειχα πετυχει στο φαναρι στη Μοναστηριου περιμενε να στριψει για Αγιων Παντων

Επισης σημερα την ιδια ωρα περιπου γωνια Οικονομου με το στενο απο Κατω απ΄τη Γιαννιτσων πετυχαινω την Αντριαννα την κομοδινοπουλου η οποια ειναι μουναρα με τα πολιτικα.Λιγες μερες πριν στο ιδιο ακριβως σημειο και επισης πεζη και με πολιτικα ειχα πετυχει την Εβελινα.Πιθανον να μενουν καπου εκει στο τετραγωνο τα πουλακια μου
Ειναι μια bmw ασπρη σειρα 1;

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Comοδινοπουλου στην βιλα.????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τι μεταγραφη ειναι αυτη...??? :think:
Εεεεε...αμα εξεληχθει και η Αντριανα οπως την Καρμεν και γινει σουπερ εξπερτ.....εεεεε θα κανω χαρακιρι.!!
Χααχαχα...εσενα σκεφτηκα κι εγω μολις την ειδα  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
598
Πόντοι
6.745
δεν ξερω για ρενατα που ακουστηκε στο ερως....μιλαω για την ρενατα που ειπε καυλοτζιλφ ο αλλος φιλος στο ανδρεου γεωργιου 4

ακουστηκαν καλες κριτικές για την ρενάτα την 45+ αλλά να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα με τις υπηρεσίες της. πίπα αεράτη και γαμήση ρομαντικό. πρέπει να καταλάβουν αυτές οι ηλικιες πως αγαπούλες θέλουμε να κάνουμε με πιτσιρίκες. αυτές είναι για άλλα γουστα.

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω για ρενατα που ακουστηκε στο ερως....μιλαω για την ρενατα που ειπε καυλοτζιλφ ο αλλος φιλος στο ανδρεου γεωργιου 4
Εχεις δικιο αδερφε.και οι κριτικες ολες απο το ανδ.γεωργιου 4 ειναι.
Ξερει κανενας αν ειναι πρωι η βραδυ;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
παιδες κανα νεο απο μελινα η ρενατα?τις ψαχνω και δεν μπορω να τις βρω
τη Μελινα ξεχασε την εχει καιρο που εφυγε

Ειναι μια bmw ασπρη σειρα 1;
οχι ρε σειρα 1 παιρνουν οι φτωχοι  :2funny:
αλλο ειναι αλλα δε θα σου πως οπως καταλαβαινεις

η Ρενατα η μεγαλη πλασαρεται ως ιδιοκτητρια του Αν.Γεωργιου 4 εδω και καποια χρονια και οταν εμφανιζεται οποτε αποκλειεται να ειναι η ιδια

Deep ocean

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2013
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Μια αρκετα μεγαλη τσαρκα εχθες το βραδυ, που τελικα κατεληξε σε πατατα καταθεση  :-

Τρίδυμα. Στο πρωτο η μαρα, με 40 το γυμνο. Στο δευτερο η ελενη, γυφτοφατσα.
Ανδρέου Γεωργίου 34. Εδω περιμεναν να ερθει η λιλη.
Ανδρέου Γεωργίου 52. Αντζελα, δεν με πολυ ενθουσιασε, περιμενω βερονικα.
Ι. Κωλέττη 17. Η κοντη ισσαβελα.
Κοροβάγκου 5. Η σαρα
Μινωταύρου 16. Εδω ενα μπραβο στην τσατσα, μου εκανε πληρης ξεναγηση σε ολο το μαγαζι μου ειπε για ολα τα δωματια, και παραλιγο να με πεισει να περασω. η κοπελα ηταν μια γιανκα αν ακουσα καλα.  30 το απλο.
Φρίξου 13. Ειχα απεναντι μου την γκαυλιαρα την τσατσα και την εμμα, και σκεφτομουν να πληρωσω στην εμμα και να παρω την τσατσα στο δωματιο.   :2funny:
Φρίξου 14. Η καρινα οπου κατεθεσα, πηρα 69 και γυμνο. Και τελικα την πατησα  :(
Φρίξου 15. Θα ερχοταν μια μονικα (μαλλον η γνωστη)
Ανδρέου Γεωργίου 32 Το καινουργιο που το καταλαβαινες απο την μυρωδια, με μια πρωτη ματια καλο φαινεται. Η κοπελα ηταν μια καρλα ξανθια.

Και αρκετα μαγαζια ανοιχτα στον βαρδαρη, μαλλον δεν τα παρατανε  εκει. :rockon:
Προμηθέως 11. Ο ροναλντινιο, μιλουσε με κατι γυφτους (εκανε παζαρια  :2funny:)
Προμηθέως 25. κλασικα η λουιζα.
Σαπφώς 5. Το μοντελο του βαρδαρη.
Σαπφώς 7. μια κοντη ξανθια με τατουαζ, δεν θυμαμαι ονομα.
Ανοιχτα ηταν αλλα δεν μπηκα τα: Προμηθέως 5, Σαπφώς 8

Αυτα απο μενα παιδια, σας ευχομαι καλο πασχα.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]Συνελήφθησαν μαστροποί στη Θεσσαλονίκη[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, 21:59

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθησαν σε δύο οίκους ανοχής που λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια εγκατάστασης δύο γυναίκες, ηλικίας 75 και 55 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνες, οι οποίες εξωθούσαν στην πορνεία δύο νεαρές, 22 και 23 ετών, ει βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
[size=14pt]Συνελήφθησαν μαστροποί στη Θεσσαλονίκη[/size]
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, 21:59

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, συνελήφθησαν σε δύο οίκους ανοχής που λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια εγκατάστασης δύο γυναίκες, ηλικίας 75 και 55 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνες, οι οποίες εξωθούσαν στην πορνεία δύο νεαρές, 22 και 23 ετών, ει βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν ισάριθμες πταισματικές παραβάσεις.

δλδ πως τις εξωθουσαν εν ετει 2013 να πουμε;   :think: τις δερναν και τις κραταγαν ομηρες απειλωντας τα παιδια τους;νομιζω τα κατηγορητηρια αυτα δεν στεκουν και απλα συντασσονται καρμπον οταν διαπιστωνουν παραβασεις λειτουργιας για να κλεισουν τα σπιτια και να σφραγιστουν

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δλδ πως τις εξωθουσαν εν ετει 2013 να πουμε;   :think: τις δερναν και τις κραταγαν ομηρες απειλωντας τα παιδια τους;νομιζω τα κατηγορητηρια αυτα δεν στεκουν και απλα συντασσονται καρμπον οταν διαπιστωνουν παραβασεις λειτουργιας για να κλεισουν τα σπιτια και να σφραγιστουν
Εντάξει, οι όροι 'εξωθούσαν', 'προήγαγαν', 'εξέδιδαν', κλπ. έχουν να κάνουν με τη νομική ορολογία. Σημειωτέον, ο πταισματικός χαρακτήρας που έχει πλέον το αδίκημα για την εκδιδόμενη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Εντάξει οι όροι 'εξωθούσαν', 'προήγαγαν', 'εξέδιδαν', κλπ. έχουν να κάνουν με τη νομική ορολογία. Σημειωτέον, ο πταισματικός χαρακτήρας που έχει πλέον το αδίκημα για την εκδιδόμενη
εδω δεν προλαβαινουν να δικασουν σοβαρες υποθεσεις απο τον ογκο δουλειας σιγα μην ασχολουνται με το μουνι της καθεμιας......

στην τελικη οταν ακουμε για bmw,οταν βλεπουμε cherokke και x5 εξω απο γνωστους οικους και οταν στο φεισμπουκ τις βλεπουμε(τις γνωστες ιεροδουλες της πολης) να συχναζουν στα καλυτερα μπαρ ρεστωραν και στα ακριβα γυμναστηρια κλπ κλπ κανεις δεν μπορει να μιλαει σοβαρα για trafficking και κακομεταχειριση ουτε ακουσια εξωθηση σε πορνεια πολλω δε μαλλον καταναγκαστικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom