Χθες βράδυ κατά τις 20.30:
-26ης Οκτωβρίου 52. Κλειστό (ήταν ανοιχτό νωρίτερα)
-Α. Γεωργίου 4. Δεν μπήκα, φαντάζομαι η Λίλη, μια φορά την πήρα και δεν μου άρεσαν καθόλου οι ψεύτικες υπερβολικές φωνές της και η βιασύνη.
-Α. Γεωργίου 16. Η Νατάσα νωρίτερα, γι αυτήν πήγαινα και δεν την πρόλαβα. Η μελαχρινή Αννίτα στην βραδυνή βάρδια λοιπόν, βγήκε με μαγιό, είναι ωραία κοπέλα και σέξυ, με ωραία επιδερμίδα και γεμάτο καλοσχηματισμένο μεσογειακό κώλο με ελαφρά κυτταρίτιδα για πολλά σκαμπίλια, ΑΛΛΑ 1) την έχει θάψει ο Αλ σε κριτική του και αυτό αρκεί και επίσης 2) και εμένα το ένστικτό μου δε με προδιαθέτει για σπουδαία πράγματα μέσα.
-Α. Γεωργίου 24. Το ξανθό σέξυ κοριτσάκι Τζούλια, κάπως πιο αδυνατισμένο από την προηγούμενη φορά που το είδα. Μέτριες κριτικές.
-Α. Γεωργίου 34. Η μελαχρινή τσιγγανορουμάνα Χριστίνα με τις βυζάρες. Έχει συμμαζευτεί και από παχουλή που ήταν έχει γίνει κανονική θα έλεγα. Εμφάνιση και συμπεριφορά στο σαλόνι πρόστυχη, καλές κριτικές.
-Κεφαλληνίας. Δεν μπήκα, φαντάζομαι η Λάουρα. Μια φορά την πήρα και δεν το ευχαριστήθηκα. Καλή κοπέλα, δεν είναι του γούστου μου.
-Ν. Ουρανού 1. Δεν μπήκα, φαντάζομαι η Εμμανουέλα, τα ίδια με παραπάνω.
-Φρίξου 9. Κλειστό.
-Φρίξου 14. Η Μόνικα/Μιχαέλα.
-Φρίξου 15. Η παχουλή μελαχρινή Τζέσσικα.
-Ν. Ουρανού 26. Η ξανθιά Βιολέτα, βγήκε χαμογελαστή στο σαλόνι, πολύ καλή από εμφάνιση αλλά παγοκολώνα μέσα.
-Ερημίτη, 26ης Οκτωβρίου 35 και Κωλέττη δεν πήγα.
-Κατεχάκη 13. Η ξανθοκαστανή Έμμα. Δίνει καλή εντύπωση στο σαλόνι και έχει καλές κριτικές, αλλά εμφάνιση κάτω του μετρίου κατά τη γνώμη μου.
-Μαντζάρου 10. Η ξανθιά Γιάννα με τουπέ στο σαλόνι, μέτρια εμφάνιση.
-Μαντζάρου 1. Η μελαχρινή Βικτώρια/Ναταλί/Λίζα, σωματοδομή παλαιστή και χαζό βαριεστημένο ύφος.
Πάμε Βαρδάρη:
-Προμηθέους 11. Δεν μπήκα γιατί δεν γίνεται να πηγαίνω κάθε εβδομάδα Βερόνικα, νισάφι.
-Σαπφούς 5. Μιραμπέλα. Καλή μέσα, αλλά την έχω εξαντλήσει, δύσκολα ξαναμπαίνω.
-Σαπφούς 7. Ιονέλα.
-Σαπφούς 8. Λάουρα.
-Ταντάλου/Σαπφούς. Η μαυρούλα Ελίζα. Μέτρια εμφάνιση, έχω δει πολύ καλύτερα στις πιάτσες.
-Ταντάλου 8. Η παχουλή ξανθιά Τζούλη.
-Ταντάλου 14. Η παχουλή κοκκινομάλλα Ζωή.
-Ταντάλου 9. Το πιπίνι Σόφι χαμένο στον κόσμο του.
-Προμηθέους 14. Σουζάνα.
-Προμηθέους 25. Ειρήνη και κατάθεση. Καλά ήταν, δεν έχει δεύτερη φορά όμως.