poiuytrewq
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανεις το τηλ απο σαπφους 5? Θελω να μαθω ποτε δουλευει η ειρηνη
του εχουν κανει τον πατο ανω κατωΡε παιδιά. Διάβασα πριν λίγο κριτικές για έναν τύπο που λέει έκανε 4-5 αυταρχικά συνεχόμενα εδώ στη Σαλονίκη. Από που ξετρυπώθηκε αυτός? Μήπως οι κριτικές του είναι κουκλακίσιες..![]()
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος για Σάρα απο Μαντζάρουκαι για Νάταλι-Λίζα
??έχουνε χαθεί τον τελευταίο καιρό!!!
Πράγματι έτσι είναι... Αν ήταν Κέλυ η Κάρμεν Κέλυ θα πήγαινα πάντως.Mαγκες επειδη μου αρεσε η καρμεν απο προμηθεους εμφανισιακα,αλλα δεν την εχω παρει θελω να ρωτησω αν ειναι σαν την κελλυ μεσα στο δωματιο.Δηλαδη απο μετρια εως αστα να πανε.Διαβασα τις κριτικες που ειναι αρνητικες αλλα ψηνομαι να παω.
Φιλαρακι ευχαριστω.Γιατι θα προτιμουσες κελλυ?Λογω εμφανισης?Πράγματι έτσι είναι... Αν ήταν Κέλυ η Κάρμεν Κέλυ θα πήγαινα πάντως.
Αλλά λόγω κρίσης και επειδή τα 30ευρα αξίζουν θα τραβούσα μία και θα κοιμόμουν...
Φιλαρακι ευχαριστω.Γιατι θα προτιμουσες κελλυ?Λογω εμφανισης?
φιλε μου καταλαβα ακριβως τι εννοεις.μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.Με τη Κέλυ είναι σα να γαμάς μια γυναίκα που το παίζει ντίβα και σου τη σπάει η κάρμεν είναι σα να γαμας ένα κοριτσάκι χαζό που βαριέται...
Γούστα είναι αυτά με τη Κέλυ παρόλο που δε τρελάθηκα την έδωσα 2 ευκαιρίες και πολλές φορές κρατήθηκα και πολύ πιθανόν να πάω πάλι. Με τη Κάρμεν μια πήγα και όταν την βλέπω τη κάνω κατευθείαν. Γούστα ....φιλε μου καταλαβα ακριβως τι εννοεις.μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.
Συμφωνω μαζι σου.Εγω στην κελλυ εχω παει περισσοτερες φορες και πολυ πιθανον οπως λες να παω και ξανα.Για την καρμεν δεν εχω γνωμη γιατι δεν την δοκιμασα.και εγω τελευταια περναω απο την κελλυ την βλεπω και φευγω.αυτο κατι σημαινει.μια γκομενα οσο και να σε γκαβλωνει απο τη στιγμη που φευγεις δεν ειναι καλο σημαδι.Γούστα είναι αυτά με τη Κέλυ παρόλο που δε τρελάθηκα την έδωσα 2 ευκαιρίες και πολλές φορές κρατήθηκα και πολύ πιθανόν να πάω πάλι. Με τη Κάρμεν μια πήγα και όταν την βλέπω τη κάνω κατευθείαν. Γούστα ....
Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου)Καλησπέρα παλουκάρια. Κριτικές για την Εμμανουέλα την πατρινιά που θα βρούμε ; Γιατί της κύπριας θαρρώ οτι έβλεπα μόνο. Φαντάζομαι θα είναι και πιο παλιές.
( αν και μου έλειψε το μεγάλο βυζί της κύπριας και η τρέλα της )
Το κεντρικό νόημα βρίσκεται σ'αυτή εδώ την πρόταση.
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ!
Γύρισα από μια σύντομη επίσκεψη αγόρια μου με 3 καταθέσεις σε 2 μέρες. Πήγα μόνο στην Φυλής ούτε Μεταξουργείο, ούτε Στούντιο. Τα στούντιος είναι σπαρμένα ΠΑΝΤΟΥ και χωρίς αμάξι ή μηχανή είναι αντιπρακτικό να τα κυνηγούσα, μπήκα σε λίγα που τράκερνα στο δρόμο μου. Οι γκόμενες μπουρδέλο-στούντιο (απ' όσα είδα τουλάχιστον) δεν έχουν τρομακτικές διαφορές. Στην Φυλής παιδιά έχει τόσο πολυ μουνί, μικρο φρέσκο που τα κάνει σχεδόν όλα. Ο κώλος έπαιζε σε ένα ποσοστό 1/7-8 μπουρδέλα το ακάποτο 1/3. Επίσης τρέλο σκηνικό να βγαίνουν 2 γκόμενες ταυτόχρονα κουνάμενες λυγάμενες ή στο στούντιο 104 της Φυλής είχε 3 γυναίκες κ βγαίναν η μία μετά την άλλη πασαρέλα ενώ η τσατσά έλεγε τα ονόματα τους.
Άλλο ποίντ που θα ήθελα να σταθώ ήταν η ευγένια. Σχεδόν όλες οι τσατσάδες/τσάτσοι και ακόμα και οι ίδιες οι πουτάνες ακόμα κ να έφευγες χωρίς να μιλήσεις καθόλου σε χαιρετούσαν με δικιά τους πρωτοβουλία και εγκάρδια. Ίσως αυτό το βλέπω έτσι γιατί δεν με ξέρουν κάτω. Αν έκανα κάθε μέρα περιπολία σε 20 μπουρδέλα κ έμπαινα σε 1 οι 19 τσατσάδες θα με είχαν για βολτατζή.
Η γλυκιά παρακμή της Φυλής πάντως ήταν υπέροχη, κυκλοφορούσαμε μεσημεροαπόγευμα 3-5 περίπου. Τα σπίτια χάλια εκεί, μόνο ξένοι πακιστανοί κυρίως με κατεστραμμένα αμάξια, και οι occasional έλληνες που περνούσα είτε για κανονική δουλειά είτε για μπουρδελοδουλειά, άτομα να ψάχνουν σχεδόν σε όλα τα σκουπίδια κ τα φωτάκια του έρωτα να σε περικυκλώνουν ασφυκτικά!!!! Δεν θέλω πραγματικά να ξοδέψω άλλα λεφτά εδώ...