Greek30
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 126
- Πόντοι
- 10
Μέρα μεσημέρι και τα μαγαζιά άρχισαν να γεμίζουν
... (Έλα να επιστρέφουμε σιγά - σιγά) 
Μαντζαρου 10 (14) Νατάσα κοκκινομάλλα, για βοηθήστε αυτή είναι η Βανέσσα που δούλευε Προμηθέως 25 με τις εξαιρετικές επιδόσεις ???.
Κατεχακη 13 Μηραμπέλλα, δεν την είδα μου το είπε η τσατσά και την έκανα Λούης
Από Βαρδάρη μεριά:
Σαπφους 20 Η Νταϊάνα !!! ΤΣΟΛΙΑΣ στα ανάκτορα !!! Θα έμπαινα για ένα μυθικό τσιμπούκι
, αλλά είπα να κάνω την γύρα και μετά.
Τανταλου και σαπφους Η κουμπάρα μου η Αλεξάνδρα, έφαγε κόκκινη αυτό το τσιγκανορουμανάκι, αφού μου τον σήκωσε στο σαλόνι και μου είπε δίνει και κωλαράκι
!!! Εσύ δεν έδινες της λέω, Τώρα δίνω λέει, ψήνομαι τρελά να το ξεκολιάσω
, Έχει το καλύτερο σφιχτό κωλαράκι έβερ
!!!.
Τανταλου 8 Νίκη, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα για τους λάτρεις των ΠΟΛΛΩΝ κυβικών !!! Δεν είχα ρωτήσει όνομα, δεν την γνώρισα με την πρώτη και ξαναμπήκα μετά την γύρα να μάθω όνομα και έμαθα και το βάθος της τρύπας της
Σε αυτήν κατέθεσα !!! ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΑΑ Κυβικά !!!
Τανταλου 14 Η Ρωξάνα (Ντεμέκ Ισπανίδα, για τσιγγανοπούλα εκ Ρουμανίας μοιάζει).
Τανταλου 9 Αριάννα εντυπωσιακή Τσέχα (???).
Σαπφους 5 Μιρέλλα η μικρή (όχι η μοντελίσια)
Σαπφους 7 Νικόλ.fr δεν μπήκα μέσα, μην υποκύψω πάλι ... είδα το αυτοκίνητο της έξω και την έκανα.
Σαπφους 8 Μάγια η Μέλισσα.
Προμηθεως 25 Η κουμπάρα της θείας μου η Ειρήνη ...
Προμηθεους 19 Η Μαιρούλα ...
Προμηθεους 14 Η Τζένη.gr (Αυτή έχει το nickname Τρελοτζένη ???)
Προμηθεους 11 Μια ξανθιά Τζοάννα.
Επιστροφή στη Νίκη τη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ και κατάθεση !!! Ούτε κρύο - ούτε ζέστη, δεν θα ξαναπήγενα ... Ήθελα όμως κάτι το foul !!!
Μαντζαρου 10 (14) Νατάσα κοκκινομάλλα, για βοηθήστε αυτή είναι η Βανέσσα που δούλευε Προμηθέως 25 με τις εξαιρετικές επιδόσεις ???.
Κατεχακη 13 Μηραμπέλλα, δεν την είδα μου το είπε η τσατσά και την έκανα Λούης
Από Βαρδάρη μεριά:
Σαπφους 20 Η Νταϊάνα !!! ΤΣΟΛΙΑΣ στα ανάκτορα !!! Θα έμπαινα για ένα μυθικό τσιμπούκι

Τανταλου και σαπφους Η κουμπάρα μου η Αλεξάνδρα, έφαγε κόκκινη αυτό το τσιγκανορουμανάκι, αφού μου τον σήκωσε στο σαλόνι και μου είπε δίνει και κωλαράκι

Τανταλου 8 Νίκη, ψηλή μελαχρινή νταρντάνα για τους λάτρεις των ΠΟΛΛΩΝ κυβικών !!! Δεν είχα ρωτήσει όνομα, δεν την γνώρισα με την πρώτη και ξαναμπήκα μετά την γύρα να μάθω όνομα και έμαθα και το βάθος της τρύπας της
Τανταλου 14 Η Ρωξάνα (Ντεμέκ Ισπανίδα, για τσιγγανοπούλα εκ Ρουμανίας μοιάζει).
Τανταλου 9 Αριάννα εντυπωσιακή Τσέχα (???).
Σαπφους 5 Μιρέλλα η μικρή (όχι η μοντελίσια)
Σαπφους 7 Νικόλ.fr δεν μπήκα μέσα, μην υποκύψω πάλι ... είδα το αυτοκίνητο της έξω και την έκανα.
Σαπφους 8 Μάγια η Μέλισσα.
Προμηθεως 25 Η κουμπάρα της θείας μου η Ειρήνη ...
Προμηθεους 19 Η Μαιρούλα ...
Προμηθεους 14 Η Τζένη.gr (Αυτή έχει το nickname Τρελοτζένη ???)
Προμηθεους 11 Μια ξανθιά Τζοάννα.
Επιστροφή στη Νίκη τη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ και κατάθεση !!! Ούτε κρύο - ούτε ζέστη, δεν θα ξαναπήγενα ... Ήθελα όμως κάτι το foul !!!