καλησπέρα
μια καθυστερημένη αναφορά σχετικά με κωλέττη και την Εμυ που μάλλον αντικαθιστούσε λόγω διακοπών έφη και νικόλ.
επίσκεψη λοιπον πριν απο μια βδομαδα πάνω κάτω.βραδινή. μπαίνω μέσα στο σπιτάκι της κωλετη και βλέπω μια ξανθιά αδύνατη μουνάρα με κορμί από τα λίγα που θα βρεις στα ρδελα της θεσνικης. έμυ μου λεει η τσατσα. σνοιχτό ξανθό μαλί κοντό, αδύνατο σώμα, μέτριο σε μέγεθος στήθος που όμως επειδή είναι αδύνατη φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο, εξαιρετικό στην αφή το στήθος της (μαλακό, φυσικό με ωραία ρόγα), προστυχόφατσα μικρού πιπινιού. γενικά το κορμί της είναι φωτιά
αρχικα δεν μπήκα.καθώς ήθελα να κάνω την τσάρκα μου..συνεχίζω προς μύλο.και ξαφνικά βλέπω ανοιχτό μετά από πολυυυ καιρό το σπίτι μετά το μύλο αριστερά. παρόλα αυτά στο νου μου είχα ακόμα την εμυ. δεν άντεξα και επέστρεψα κωλετη για να μπω στο δωμάτιο...χωρις να συνεχισω την τσαρκα στα υπολοιπα μαγαζια
μπαινει η εμυ μεσα. καθεται πανω μου.αφήνει να της βγαλω το σουτιεν. αρχιζει με φιλαει στο λαιμο, στις ρογες παντου ενω ταυτοχρονα επαιζε με το χερι της το γυμνο καβλι μου
της ζηταω να ερθει στο πλαι για να μου παιξει με το χερι της την πουτσα και το κανει. αρχίζω της τρίβω την ρόγα ανάμεσα στα δάχτυλά μου και την νιώθω να σκληραίνει. μετά αρχιζω και της χαιδευω των κωλο. πιανω την κωλοτρυπουλα της και δεν γκρινιαζει και τοτε κανει το απιστευτο. βαζει το χερι της πανω στο δικο μου και πιεζει το δαχτυλο μου να μπει στον κωλο της. εχω παει σε πολλες πουτανες αλλα δαχτυλο στον κωλο πρωτη φορα βαζω (οχι οτι προσπαθω και ιδιαιτερα καθως τις 5-6 φορες που προσπαθησα ολες μα ολες στραβωναν). τρελαθηκα ακομα περισσοτερο οταν αρχισε να μου δινει και εντονο ρυθμο στο χερι μου. εντωμεταξυ η τρυπα της απιστευτη, πολυ στενη, πολυ καβλα
καπου εκει δεν αντεξα και εχυσα. αλλα οι εκπληξεις δεν τελειωσαν. αρχικα μου φωναξε που δεν την γαμησα (!!!) και εν συνεχεια πηρε το χερι μου το εβαλε στην κλειτοριδα της και με πιεζε να της την παιξω

και αυτο δεν το εχω ξανασυναντησει σε πουτανα. δεν ημουν για δεύτερη γύρα (δεν ξερω και αν θα με αφηνε) οποτε υστερα απο λιγο σταματησα τα παιχνιδια (μην κραζεται) και συνεχισαμε με λιγο μπλα μπλα. της λεω δεν εχω ξαναδει τοσο ομορφο μουνι θεσσαλονικη (δεν υπερεβαλα, το κοριτσι εχει εκπληκτικο κορμι και προσωπο) . μου λεει δουλευω εδω χρονια. τη ρωταω που ? μου λεει μετα το μυλο . αρχικα δεν το συνδυασα μετα ομως θυμηθηκα. οντως την ειχα ξαναδει και την ειχα παρει 2 φορες . παει ομως πολυς καιρος απο τοτε. ισως και πανω απο χρονο (δε βαζω το χερι στη φωτια). αλλαξε ομως η ατιμη το μαλι και δεν την καταλαβα οταν την ειδα (νομιζω το ανοιξε και χρωμα).
εν τελει μπηκα στον κοπο να σκαλισω και το κεφαληνιας 8 και ανδρεου γεωργιου και εντοπισα κριτικες. εμμανουελα το ονομα της. άσχημες οι κριτικές που διάβασα. απόσο θυμαμαι τις 2 επισκεψεις μου στο εκει σπιτι, την πρώτη φορά ενθουσιάστηκα. την δεύτερη φορά δεν την πέτυχα σε καλή διάθεση και ουτε εγώ έμεινα ευχαριστημένος
αν το θυμόμουν ίσως και να μην έμπαινα στην κωλετη, όμως πραγματικα εντυπωσιαστικα απο την εμφάνισή της και δεν τη θυμήθηκα οπότε μπήκα.
όχι μόνο δεν το μετανιώνω, αλλά την τοποθετώ στα 5 καλύτερα γαμίσια μου στο βαρδάρη ever (ναι δίπλα σε έφη, σε μαρίνα, σε σιμόνα). ίσως την πέτυχα στη σωστή στιγμή (το μαγαζί άδειο και κανένας δεν περίμενε έξω), ίσως είχε καιρό να δουλέψει. δεν ξέρω τι να πω, το θέμα είναι ότι πέρασα υπέροχα και θέλω να την ξαναπάρω. και ναι πήγα ξανά πριν μερικές μέρες κωλέτη αλλα δούλευε νικολ πια.
την πέτυχε κάποιος σε άλλο μαγαζί τις τελευταίες ημέρες ?
υγ. της υποσχέθηκα ότι θα γράψω στο φορουμ για το πόσο ωραία πέρασα και να που κράτησα την υπόσχεσή μου . και ναι ήξερε και αυτή το site καθώς η πρώτη αντίδραση ήταν : γράφεις και εσύ εκεί ?
δεν έγραφα, αλλα για σένα ναι έστω και καθυστερημένα έγραψα ;)