arisk
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 4.165
Δοκίμασα πριν μερικές μέρες στον άδειο και καταθλιπτικό Βαρδάρη τη Μιρέλα, στο πανβρώμικο Προμηθέως 11... Την είχα ξαναδοκιμάσει αλλά ήθελα να σιγουρευτώ... Με ένα 30άρι στο απλό πρόγραμμα με ικανοποίησε πλήρως μιας και ήταν πολύ πρόθυμη και φερόταν σαν να ήταν μια γκόμενα που μόλις είχες "φορτώσει" απο το Coral... Συνυπολογίζοντας την καλή της διάθεση και συμμετοχή, το GFE στυλάκι, καθώς και την εμφάνιση (ψηλή, αδύνατη, καλούτσικη ρωσσιδόφατσα), μου έδωσε την αίσθηση ότι είναι το alter ego της Βερόνικας... Μόνο που η Βερόνικα είναι με όλους έτσι, ενώ για την Μιρέλα έχω ακούσει και μερικούς παραπονεμένους... Πάντως με εμένα και τις δύο φορές ήταν εφάμιλλη αν όχι και καλύτερη της Βερόνικας...
Α και το μπουρδέλο θέλει απολύμανση, κρίμα η κοπέλα να χαραμίζεται εκει μέσα, στείλτε την σε κανα στούντιο πακέτο με Βερόνικα και έξτρα προγραμματάκια...
Α και το μπουρδέλο θέλει απολύμανση, κρίμα η κοπέλα να χαραμίζεται εκει μέσα, στείλτε την σε κανα στούντιο πακέτο με Βερόνικα και έξτρα προγραμματάκια...