Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
692
Πόντοι
81
Η Καρίνα μάλλον από αύριο η μεθαύριο θα είναι στο μαγαζί, ρε παιδιά φτάνει με το θέμα αν σταματησε το ελεύθερο, όταν θα είναι δυνατόν θα ξανακάνει
Ασ είναι ρατσίστρια σε αυτο το θέμα και να προσεχή ποιον δεχεται ,γιατι πανω απτα λεφτα ειναι η υγεια

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
97
Πόντοι
0
Παιδιά, η Καρίνα δεν έχει κολλήσει τίποτα, ούτε είναι κάτι σοβαρό

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
13
Πόντοι
0
Η Λούση έμαθα σταμάτησε.
Η Ειρήνη που έχει πάει; Όσες φορές πάντως πήρα την Ειρήνη δεν το μετάνοιωσα. Η Ειρήνη είναι από τις καλύτερες επιλογές.

tsak123

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους αγωνιστές γνωρίζει κανένας άμα είναι ακόμα στην Φρίξου το πρώτο δεξιά στον επανω όροφο ή ΑΦΡΟΔΙΤΗ;;

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
39
Like
705
Πόντοι
311
Εχτές το βράδι περνώντας απο τα σοκάκια της αμαρτίας,μπροστά απο το free house μινωταύρου στο δεξί ίδρυμα βλέπω μια γνωστή φυσιογνωμία.
Πλησιάζω και βλέπω εξω απο την πόρτα την θεία μόνικα.Κάπνιζε τσιγάρο και τις λέω δουλεύεις?Ναι ως υπηρεσία.
Μου είπε οτι πιάνει δουλεία ως ιέρια του σεχ χαριτολογώντας απο την ερχόμενη πεμτη.
Πέμτη εως κυριακή 2 εως 7 το μεσημέρι απο δω και μπρός.Εκανα ενα τσιγάρο μαζί της ,καυλαντίσαμε λίγο και έφυγα,
λέγοντας της οτι θα περάσω για ''επισκεπτήριο''.Εγω την θεία μόνικα την ξέρω απο σχεδόν τις αρχές που άρχισε
και παίζει χημεία μεταξύ μας και με βγάζει γούστα που αλλού πουθενά δεν τα βρίσκω,οπότε συναθλητές,όσοι πιστοί
προσέλθετε...Αν δεν αλλάξει τπτ δλδ και ξαναχαθεί,αλλά τούτη την φορά μου είπε οτι θάναι πια πρόγραμμα απο δω και πέρα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.874
Πόντοι
3.346
Εχτές το βράδι περνώντας απο τα σοκάκια της αμαρτίας,μπροστά απο το free house μινωταύρου στο δεξί ίδρυμα βλέπω μια γνωστή φυσιογνωμία.
Πλησιάζω και βλέπω εξω απο την πόρτα την θεία μόνικα.Κάπνιζε τσιγάρο και τις λέω δουλεύεις?Ναι ως υπηρεσία.
Μου είπε οτι πιάνει δουλεία ως ιέρια του σεχ χαριτολογώντας απο την ερχόμενη πεμτη.
Πέμτη εως κυριακή 2 εως 7 το μεσημέρι απο δω και μπρός.Εκανα ενα τσιγάρο μαζί της ,καυλαντίσαμε λίγο και έφυγα,
λέγοντας της οτι θα περάσω για ''επισκεπτήριο''.Εγω την θεία μόνικα την ξέρω απο σχεδόν τις αρχές που άρχισε
και παίζει χημεία μεταξύ μας και με βγάζει γούστα που αλλού πουθενά δεν τα βρίσκω,οπότε συναθλητές,όσοι πιστοί
προσέλθετε...Αν δεν αλλάξει τπτ δλδ και ξαναχαθεί,αλλά τούτη την φορά μου είπε οτι θάναι πια πρόγραμμα απο δω και πέρα.

και σε μένα τα ίδια έλεγε και συνεχόμενα ήταν άφαντη

Petros Erimitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
7
Like
600
Πόντοι
301
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό και πολλές άστοχες επιλογές, πέτυχα την Έρρικα. Δεν ξέρω γιατί δεν γράφεται τίποτα για αυτήν, αλλά εγώ προσωπικά πέρασα πολύ ωραία, τόσο που μπήκα δεύτερη φορά στο καπάκι
Πως ειναι αυτη και που?
Μονο μια Ερρικα θυμαμαι στην Ερημιτη, εφυγε πριν μηνες γιατι "παντρευτηκε"

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Μάλλον λέει την Έρρικα από τα paradise.την πέτυχα και εγώ πριν δύο βδομάδες,αλλά δεν μπήκα καθότι ξεκινάει από 40 και για ελεύθερο στοματικό ήθελε 60

black magic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2026
Like
24
Πόντοι
0
,έχω πολλά χρόνια να δω την Ντονα. Είναι αυτή που δούλευε στο Λας Βέγκας; Αν είναι η ίδια είναι πολύ καλή κοπέλα.
Καλή είναι,στο Λας Βέγκας όμως ήταν πιο ενεργή στο κρεβάτι τώρα βαριέται δυστηχως παράδειγμα το πιο απλό αντί να βγει με τακούνια βγαίνει με παντόφλες ότι να ναι

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
39
Like
705
Πόντοι
311

doggifuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
39
Like
705
Πόντοι
311
Αυτη δεν ειναι που ειχε βγαλει μια βρωμα οτι η τσαρινα θα γυρισει στο free house? Ακομα γελανε οι πετρες να της πειτε.
με ειχε πει η μονικα οτι μιλησε με την τσαρινα και οταν την ρωτησε αν σκοπευει να ξαναγυρισει στην δουλεια,η τσαρινα δεν την ειπε ουτε οχι ουτε ναι και μαλλον για αυτο πλανηθηκε η ειπωθηκε οτι θα ξαναγυρισει η τσαρινα.Μαλλον βιαστικη εκτιμιση ηταν αν το ειπε η μονικα αυτο

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
31
Like
5.506
Πόντοι
5.866
Ειναι λογικο να σταματησε η Καρινα το γυμνο τσιμπουκι αφου πηγαιναν ΟΛΟΙ οι γυφτοι και οι πακιδες και την εχυναν στο στομα..... ειχε ακουστει οτι κολλησε "παρασημο" ....αυτα τα γουστα θελουν προσοχη
Μην λες μπαρουφες! Η Καρίνα πήγε στον οδοντίατρο και είναι μια χαρά.Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφεις.Ειναι η βασίλισσα της πίπας.Το γυμνό στοματικό είναι 50 κ το απλό 40.

• Like
Αντιδράσεις: Aram

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom