You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 966K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 481
Η Σάσα στο Καρδίτσης είναι μια συμπαθητική κοπέλα, μικροκαμωμένη με μικρό στήθος και κωλο. Μέσα κάνει τα βασικά και απαραίτητα με έναν απλό και ικανοποιητικό τρόπο. Δεν με ξετρελανε αλλά ούτε και εντόπισα κάτι αρνητικό από μέρους της. Καλά στησίματα και πίπα κάπως μονότονη αλλά ευχάριστη.
Στο Χ δυστυχώς είναι μια θειά η Χριστίνα. Μακριά απλά!
Στο Χ δυστυχώς είναι μια θειά η Χριστίνα. Μακριά απλά!
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.511
- Πόντοι
- 456
ΣύντομαΗ Βαρβάρα πότε θα έρθει ΤΡΊΚΑΛΑ??
Τη Στελλα θελουμε!!! ΧαχαΣύντομα
babis372
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 322
- Πόντοι
- 21
Μετά από μια προ χθεσινή εκτός έδρας συνάντηση με την αγαπημένη μοναδική κοπέλα .Με έβαλαν στην πρίζα η φωτογραφίες και σήμερα πέρασα από το Καρδίτσης με την Σάσα(Αλεξάνδρα) συμπαθητική κοπέλα στο αγώνα ικανοποιητικο βασικό πρόγραμμα θα την ξαναδώ για να έχω καλύτερη εικόνα
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 481
Στο Πύλης ήρθε καινούργια κοπέλα η Ανίτα. Είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες με ενα οκ καθημερινό πρόσωπο. Με άφησε λίγο μπερδεμένο. Από τη μια είναι άνετη με προκαταρκτικά και χρόνο, από την άλλη έχει κάποια κολλήματα λίγο ξενέρωτα(ίσως είχε κάποια ασχημη εμπειρία γύρω από τη χρήση προφυλακτικού; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά τινασσόταν σαν να την περνούσε ρεύμα, όποτε ακουμπούσα το καυλί μου ενώ φορούσα το λάστιχο...μου έλεγε και με ένταση...μην το ακουμπας). Η δε πίπα της ήτανε στην αρχη τουλάχιστον άερας σκέτος. Μετά τη βελτίωσε αρκετά. Πάντως στα τέσσερα στήθηκε καλά και συμμετείχε εκπλήσσοντας με, καθώς μέχρι πριν λίγο ήτανε αμίλητη.
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 4.511
- Πόντοι
- 456
Δεν ξέρωΆντζελα πως θα γίνει να έρθει κάποια κοπέλα με τεράστιο στηθος; έχεις κάτι κατά νου;
Με λίγα λόγια φολίτσες και οι δυο κατάλαβα ειμαστε για κλάματα!Στο Πύλης ήρθε καινούργια κοπέλα η Ανίτα. Είναι όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες με ενα οκ καθημερινό πρόσωπο. Με άφησε λίγο μπερδεμένο. Από τη μια είναι άνετη με προκαταρκτικά και χρόνο, από την άλλη έχει κάποια κολλήματα λίγο ξενέρωτα(ίσως είχε κάποια ασχημη εμπειρία γύρω από τη χρήση προφυλακτικού; Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά τινασσόταν σαν να την περνούσε ρεύμα, όποτε ακουμπούσα το καυλί μου ενώ φορούσα το λάστιχο...μου έλεγε και με ένταση...μην το ακουμπας). Η δε πίπα της ήτανε στην αρχη τουλάχιστον άερας σκέτος. Μετά τη βελτίωσε αρκετά. Πάντως στα τέσσερα στήθηκε καλά και συμμετείχε εκπλήσσοντας με, καθώς μέχρι πριν λίγο ήτανε αμίλητη.
elpotero
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 199
- Πόντοι
- 1
ΠΟΥ φτάσαμε !!!!
Ποιο φθηνός ο κώλος από την πίπα !!!!

kanesex.com
Ποιο φθηνός ο κώλος από την πίπα !!!!

για 2 μέρες 6984684793
Ειρήνη για πρώτη φορά στην πόλη σου 50 απροστάτευτο στοματικό 30 επιπλέον πρωκτικο 6984684793

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις