ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 314
- Πόντοι
- 20
6998490551Φίλος μπορώ να έχω τηλ σε πμ παρακαλώ;
6998490551Φίλος μπορώ να έχω τηλ σε πμ παρακαλώ;
ΡανιαΔιαθεσιμες κωλοτρυπιδες αυτες τις μερες:
Κατερινα,Στελλα,Κατερινα Πολωνη,Σονια,Μπαρμπορα και Πωλινα.
Εχουμε καμια αλλη ?
Λοιπες πληροφοριες για την εν λογο κυρια...?
Μηπως εννοεις την Ειρηνη την Βουλγαρα ?
Ειρήνη Βουλγάρα, Μιράντα Βραζιλιάνα, Ιβάνα, Ιωάννα Λειβαδιωτισσα, Άννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομαΔιαθεσιμες κωλοτρυπιδες αυτες τις μερες:
Εχουμε καμια αλλη ?
Ειρήνη Βουλγάρα, Μιράντα Βραζιλιάνα, Ιβάνα, Ιωάννα Λειβαδιωτισσα, Άννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομα
σωστός ο παίκτης, και εγώ κοζαρω τώρα για καφέ δύο σερβιτόρες που πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα επειγόντως...Επισης πρωτη βαρδια εχω πετυχει Ιασωνος 31 στο τερμα βαθος μια οπως και την κωλαρου Αντζελα στο 37α (νομιζω) με καποιο εξτρα.
με κόβω στο Μετάξι μετά
και επίσης αν και όχι σε μπουρδέλο αξία αναφοράς η Κασσάνδρα στον Ορφέα.Μιραντα (τεραστια βραζιλιανα) στην Εξηκιου ?, Η Ιωαννα στο ΙΑΣ43 ειναι στο ποστο της ?Ειρήνη Βουλγάρα, Μιράντα Βραζιλιάνα, Ιβάνα, Ιωάννα Λειβαδιωτισσα, Άννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομα
Η Άννα είναι Κολωνού 47 όροφοςΆννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομα
Ελένη στη 1η βάρδιαΕπισης πρωτη βαρδια εχω πετυχει Ιασωνος 31 στο τερμα βαθος μια
μου θυμίζεις ένα δάσκαλο στο λύκειο που είχα που στο παραμικρό λάθος που κάναμε μας διόρθωνεΗ Άννα είναι Κολωνού 47 όροφος
Ο Ντίνος Κολωνού 47 ισόγειο
Λεωνίδου 28 ισόγειο δίνει σουφραδέλι η Ελένη

Μιράντα ναι, Ιωάννα είναι σαν τον καιρό ποτέ έτσι ποτέ αλλιώς.Μιραντα (τεραστια βραζιλιανα) στην Εξηκιου ?, Η Ιωαννα στο ΙΑΣ43 ειναι στο ποστο της ?
Θα τον έβαζε κανείς σε λάθος κώλο, έτρεξα να προλάβω τη ζημιάμου θυμίζεις ένα δάσκαλο στο λύκειο που είχα που στο παραμικρό λάθος που κάναμε μας διόρθωνε![]()

θα ήταν πρωκτικό εκτός προγράμματος. ααα είναι και η Εύα η τρανς εξιηκιου. Επίσης έχουν πει ότι (δεν θυμάμαι όνομα) μια Βέργας 7 που ήταν Μετάξι έχει αρχίσει να δίνει κώλο, αν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος!Θα τον έβαζε κανείς σε λάθος κώλο, έτρεξα να προλάβω τη ζημιά![]()
Η Ειρήνη και η Ιωάννα σε ποια σπίτια βρίσκονται;Ειρήνη Βουλγάρα, Μιράντα Βραζιλιάνα, Ιβάνα, Ιωάννα Λειβαδιωτισσα, Άννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομα
Φυλής 72 Ειρήνη ,Ιάσωνος 43 ΙωάνναΗ Ειρήνη και η Ιωάννα σε ποια σπίτια βρίσκονται;
η Μπαρμπορα από Βέργας 6 κάτω τον έχει κόψει τον κώλοΔιαθεσιμες κωλοτρυπιδες αυτες τις μερες:
Εχουμε καμια αλλη ?
Πριν κανα μηνα την σοδομισα κανονικα.η Μπαρμπορα από Βέργας 6 κάτω τον έχει κόψει τον κώλο
Την τελευταία φορά δεν μου έδωσε και μου το έπαιξε τρελίτσα ότι δεν δίνει, ενώ την έχω πάρει παλαιότερα
Αναφέρομαι για πρόσφατη περίπτωση μαζί της