Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 860K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
787
Πόντοι
81
Περασα χτες να την τσεκαρω αλλά δε δουλευε αυτη. Παντως απο την περιγραφη σου μάλλον προκειται για περιστασιακη πρωκτοεργατρια! Κωλοαρπάχτρα! Αν δεν εχεις στρωσει να δινεις κωλο, τον πρωτο καιρο την ωρα που στον φορμαρουνε νομιζεις οτι θελεις να χεσεις! Γι αυτο η αντιδραση! Χα, χα! Θα στρωσει που θα πάει!
απολυτα σωστο θελει στρωσιμο να δινεις κωλο

Kassie

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2018
Like
787
Πόντοι
81
Δαναη είναι τίμια αλλά θέλει προσοχή, όχι πάνω από πέντε λεπτά πρωκτικό γιατί έχει ατυχήματα.
Το λέει και η ίδια ότι αν την έχεις μεγάλη μπορεί να σε λερώσει λίγο
θελει καλο καθαρισμα πριν αρκετες φορες με ντους

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
16
Like
984
Πόντοι
310
Δαναη είναι τίμια αλλά θέλει προσοχή, όχι πάνω από πέντε λεπτά πρωκτικό γιατί έχει ατυχήματα.
Το λέει και η ίδια ότι αν την έχεις μεγάλη μπορεί να σε λερώσει λίγο
Θα επιβεβαιώσω το παραπάνω. Περίπου 1 μήνα πριν που την είχα πάρει, κατά την έξοδο είχε λερώσει ίσα-ίσα την άκρη της καπότας.
Παρ' αυτού, σε χαλαρούς ρυθμούς που την πήρα, τον έπαιρνε όλο μέσα χωρίς παράπονα.

greekfuckerboy

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
0
ρε μαγκες καλησπερα η δαναη σε ποια περιοχη δουλευει γιατι θελω να την παρω απο λοκω

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Επίσκεψη προ ημερών στην Δανάη , κρατιέται καλά για την ηλικία της...
Λίγο ξινή στην αρχή με μέτρια πίπα...
Αλλά αν της τον φερμαρεις στην κωλοτρυπιδαρα κ είσαι δυνατός γουστάρει κάργα με φωνές...
Ι20 3η βάρδια

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
137
Πόντοι
0
ξερει κανεις τι απεγινε η Ιωαννα η Λειβαδιωτισα απο Ιασωνος 43 - 46 ή κατι τετοιο ;;;
Δουλευε συνηθως μαζι με την γιαγια Ελενη με τα παντα ελευθερα ....

papadrosos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
137
Πόντοι
0
οχι φιλαρακι ολα καλα . Πηγα την βρηκα και πηρα και τηλ . Ειπαμε τα νεα μας και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για την επομενη φορα . Ηταν μαζι με την Ελενη . Τωρα κανουν και παρτουζα

argitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2019
Κριτικές
5
Like
509
Πόντοι
300
Ακούστηκε οτι άρχισε να δίνει κουλούρι η Βικτώρια στο Βέργας 6. Θα τσεκάρω και θα επανέλθω!!

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
3.906
Πόντοι
446
οχι φιλαρακι ολα καλα . Πηγα την βρηκα και πηρα και τηλ . Ειπαμε τα νεα μας και ανανεωσαμε το ραντεβου μας για την επομενη φορα . Ηταν μαζι με την Ελενη . Τωρα κανουν και παρτουζα
Που βρίσκουμε τη γιαγιά Ελένη με την Ιωάννα;
Μπορουμε να έχουμε το τηλέφωνο της;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Δουλεύει καθαρίστρια σέ ένα ξενοδοχείο καί τά Σαββατοκύριακα σε ένα μαγαζί. Έχει τηλέφωνα με παλιούς πελάτες της καί κάνει και βίζιτες. Εγώ τη γνωρίζω χρόνια καί κάποτε είχα καί εγώ τρέλα με τή κωλαρα της

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Ρε μάγκες η Ντιάνα η κολάρου τι έγινε
Δουλεύει καθαρίστρια σέ ένα ξενοδοχείο καί τά Σαββατοκύριακα σέ ένα καφέ στη Μάρνης. Την γνωρίζω χρόνια καί είχα καί εγώ τρέλα με τή κωλαρα της

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
593
Πόντοι
21
Δουλεύει καθαρίστρια σέ ένα ξενοδοχείο καί τά Σαββατοκύριακα σέ ένα καφέ στη Μάρνης. Την γνωρίζω χρόνια καί είχα καί εγώ τρέλα με τή κωλαρα της
Γαμιεται ακόμα με λεφτά?

Rikos10

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα. Η Ιωάννα από Λιβαδειά που λέτε που μπορώ να την βρω?

Alwaysup

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Δουλεύει καθαρίστρια σέ ένα ξενοδοχείο καί τά Σαββατοκύριακα σε ένα μαγαζί. Έχει τηλέφωνα με παλιούς πελάτες της καί κάνει και βίζιτες. Εγώ τη γνωρίζω χρόνια καί κάποτε είχα καί εγώ τρέλα με τή κωλαρα της
Φίλος μπορώ να έχω τηλ σε πμ παρακαλώ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom