athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 114.909
- Πόντοι
- 16.631
ναι ΝΤΡΟΠΗ τουΤι να γλιτώσει
Αφού μέχρι τώρα τα αρχίδια του τα ζαρωμένα έχει στείλει μόνο![]()

ναι ΝΤΡΟΠΗ τουΤι να γλιτώσει

αφου εχει βασιλικές υποχρεώσειςΤι να γλιτώσει

ΌΝΕΙΔΟΣναι ΝΤΡΟΠΗ του![]()

ειδα και τον δικο σας ...εισητηριο με αδειο στομαχι ...ναι ΝΤΡΟΠΗ του![]()

εβγαλαν καινουργιες εμφανισεις τα δυδιμα με την περσινη ευρωλιγκα που σηκωσατε και αλλη μια εμφανιση με τον κωστακηΓια επετειακή εμφάνιση Ολυμπιακού ενδιαφέρομαι εγώ
Υγ XL να είναι![]()
Καλημέρα καλέ μου φίλεεβγαλαν καινουργιες εμφανισεις τα δυδιμα με την περσινη ευρωλιγκα που σηκωσατε και αλλη μια εμφανιση με τον κωστακη

ρε μλκ αληθεια τωρα θα πατε με τον κωστακη στην θεση του φαλΚαλημέρα καλέ μου φίλε
![]()

ζηταω να μου χαρισουν παλια παιχνιδιαΛεω ΝΑ Ανοιξω Ενα ΝΗΜΑ για την Κοινοτητα μας ( Που ειναι Μεγαλη ! ΚΑΙ Μεγαλωνει Ακομα !! )
Ενα Νημα Αν μου Επιτρεπεται απο την Διαχειριση !!
Να Γραφουμε εδω για Πραγματα που Δωριζουμε - Χαριζουμε !......
Και Ο Ενδιαφερομενος να στελνει ΠΜ στον Δωρητη !!?....
ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ !! =
Μου Ξεμεινε 1 Εισητιριο για 1 Ατομο ! Για την Συναυλια Αυριο 3/9/2025 Του ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ Στον Λυκαβηττο 21.00 !!!
'Μας τα εδωσε Η Εταιρια μου και Δεν θα το Χρειαστω '
ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΑ το Θελει στελνει ΠΜ και του το Δινω 19.00 στην Οδο Σαρανταπηχου οπου και θα ξεκινα το πουλμανακι να Ανευαζει κοσμο !!
ΜΠΕΣΑ Το ΛΕΩ !!!
Αυτο Για Αρχη........ Και Ευχομαι Να Τρεξει το Νημα !!
Γιατι Το να Μοιραζεσαι ισουται με Το να Νοιαζεσαι !!..............

Εδω ΜΟΝΟ Δινουμε..... Αν Θέλετε να Ζητήσετε !!!! Αλλου..... ( Κάντε Δικο σας Νημα )ζηταω να μου χαρισουν παλια παιχνιδια![]()
Δονητή θες????Για επετειακή εμφάνιση Ολυμπιακού ενδιαφέρομαι εγώ
Υγ XL να είναι![]()
σε πρασινακη αν εχεις κατι στελνεις και εγω πληρωνω την κουριερ γιατι ειναι και τζαμπατζηςΔονητή θες????
Δονητή θες????
Σφουγγαρίστρα να πάρετε για το glass floorσε πρασινακη αν εχεις κατι στελνεις και εγω πληρωνω την κουριερ γιατι ειναι και τζαμπατζης

Μπα....μαυρη είναι αλλα την βάφω αμαλαχει και κυπαρισσι με ανεξιτηλο χρώμα ανθεκτικό στο σκατο και το στέλνω με ταχυδρομικό Περιστέρισε πρασινακη αν εχεις κατι στελνεις και εγω πληρωνω την κουριερ γιατι ειναι και τζαμπατζης
ποιος τονΣφουγγαρίστρα να πάρετε για το glass floor
![]()
αυτον ρε 

Το μουσι του να ξυρισει....το χρειαζόμαστε άμεσα για μαλαστουπαΣφουγγαρίστρα να πάρετε για το glass floor
![]()
αργησα να το δω ρε μανΛεω ΝΑ Ανοιξω Ενα ΝΗΜΑ για την Κοινοτητα μας ( Που ειναι Μεγαλη ! ΚΑΙ Μεγαλωνει Ακομα !! )
Ενα Νημα Αν μου Επιτρεπεται απο την Διαχειριση !!
Να Γραφουμε εδω για Πραγματα που Δωριζουμε - Χαριζουμε !......
Και Ο Ενδιαφερομενος να στελνει ΠΜ στον Δωρητη !!?....
ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ !! =
Μου Ξεμεινε 1 Εισητιριο για 1 Ατομο ! Για την Συναυλια Αυριο 3/9/2025 Του ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ Στον Λυκαβηττο 21.00 !!!
'Μας τα εδωσε Η Εταιρια μου και Δεν θα το Χρειαστω '
ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΟΙΑ το Θελει στελνει ΠΜ και του το Δινω 19.00 στην Οδο Σαρανταπηχου οπου και θα ξεκινα το πουλμανακι να Ανευαζει κοσμο !!
ΜΠΕΣΑ Το ΛΕΩ !!!
Αυτο Για Αρχη........ Και Ευχομαι Να Τρεξει το Νημα !!
Γιατι Το να Μοιραζεσαι ισουται με Το να Νοιαζεσαι !!..............