Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με τετοια ευκολια με αντικατεστησε στη μηχανη του...
σνιφ....
εριναλ... θα σε παω μια κοντρα σε ρινγκ με λασπες κ τετοια... χαχαχαχα
τ αγορακια ολο υποσχεσεις...
"θα σε βαλουμε συνοδηγο στη μηχανη μας"
κ αμα αργησεις λιγο να πεις το οκευ...
τσακ βρισκουν αλλη...
ανδρες πεταμενα λεφτα...
υγ: με ψαχνουν? τι εκανα? ελειπα...

Εσενα σε περιμενει θεση στην δικια μου...
Μπλουζάκια του site από σήμερα και σε Studio 55 (Βριλησσού 55), KamaSutra Studio (Φραντζή 47) και Studio Orhidea (Βούρβαχη 19).

έτσι ε??? κάαααλλαααααα....
αμ δίκιο έχει η μπαιτ....
εεεε.. δεν ελεγα για σενα
για τους αλλους...
αληθεια *P

Δυο γυναικες συμπαθησα εδω μεσα!Εσας καιτην εξοχωτατη ρουλι(που'σαι παλιε να μου τα χωσεις???)...Να φαω και μπινελικι???ΓΟΥΑ'Ι'???Αμ φρομ γκουντ χωμ!Τhiorofon...ναι ναι τρεξτε να προλαβετε..))))δωρεαν ειναι?
Πηγαινε να παρεις μπλουζακι απο την Νταρια...να φερεις και σε μας!!!Αντε βρωμοΙΚΤΕΡΕ!!!Να'χεις την γεροντικη μου ευχη...Να αφεθω στην γλυκεια θαλπωρη του γλομπου,το μοναχικο αυτο βραδυ...Μπας και φυγει η καριολα η γριππη!!!Για μενα λεει...μην χαιρεσε τζαμπα![]()
![]()
![]()
Ειναι μια γριππη ...ανιζυ!!!Ευτυχως ηταν η κολλητουλα μου εδω...αρρωστος νοτ ιζυ?
περαστικααα :-*
Σας υπερευχαριστω.εξοχωτατη ΦΡΕΣΚΙΑ!Ειστε ΜΕΓΑΛΙΙΙΕΙΩΔΗΣ ΨΥΧΗ!!! :-*περαστικουλια καλε μου
Ax!!!Ξυπναω μητρικα ενστικτα!Θελω μια ζεστη,τρυφερη,στοργικη αγκαλιτσα... με 3 νουμερο cup,παρακαλω!Ω μα τι γλυκιες και ευαισθητες που ειστε...Η καρδια μου χτυπαει για σας!Και μην ακουτε τον λαλακ και τον αλτεκ που λενε οτι ειναι αρρωστοι κι αυτοι...μονο εγω ειμαι αρρωστουλι!!!Αντε...περαστικααααααααααααααααααααα