Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εγώ θά βγάλω μπλουζάκια "I Love Daria", καί θά τά πουλάω 50 ευρώ τό ένα.Είμαι σίγουρος ότι θά γίνουν ανάρπαστα !.καλη ιδεα...)
Εγώ θά βγάλω μπλουζάκια "I Love Daria", καί θά τά πουλάω 50 ευρώ τό ένα.Είμαι σίγουρος ότι θά γίνουν ανάρπαστα !.

Είχαμε βγάλει μπλουζάκια το 2006.
Και καπελάκια!
Με το παλιό λογότυπο.
T-shirt για καλοκαίρι.
Τα χαρίσαμε σχεδόν όλα.
Αν κάνουμε λίγο υπομονή, να βγάλουμε χειμωνιάτικες μπλούζες, μουράτες και ποιοτικές, σε 3-4 σχέδια
Μπορούν να συμπεριλαμβάνουν τον Γλομπέο σε διάφορες φάσεις.
Έχω σκοπό να το κάνω. Το πρόβλημα είναι η διανομή, που μάλλον θα γίνει χέρι με χέρι στους γνωστούς και μάλλον ταχυδρομικά για όλους (ή ακόμα και σε 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα...).
Επειδή κάποιοι από το Bourdela Bikers Club βιαζόμαστε, είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να διαθέσεις τον γλομπέο που έχεις στο avatar σου, αλλά σε υψηλή ανάλυση ? :-*
Εγώ θέλω γλομπέο με πούρο !!!

Επειδή κάποιοι από το Bourdela Bikers Club βιαζόμαστε, είναι δυνατόν με κάποιο τρόπο να διαθέσεις τον γλομπέο που έχεις στο avatar σου, αλλά σε υψηλή ανάλυση ? :-*
Αποκλείεται νά πουλάνε όλα τό ίδιο.Επίσης καλή ιδέα είναι νά βγάλουμε μπλουζάκια μέ τόαμα πανε καλα οι δουλειες να βγαλεις και i love you katerina69 i love you monica και για καθε κοπελα ξεχωριστα να πιασεις ολα τα γουστα
Πες τα, πες τααλεξ ασε τα μπλουζακια και φτιαξε το τσατ γιατι οπως παω θα γινω ειδημων σε μια μερα απο τα ποστ που εχω κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυο μερες τωρα εχει πεσει αναδουλεια στο γραφειο και δεν εχω τι να κανω. Σαν την evabb θα με καταντησεις ALEXXXXXXXXXXXXXX

...Αν θέλεις στέιλε μου ένα email για αυτό στο info@.....

Πες τα, πες ταΔυο μερες τωρα εχει πεσει αναδουλεια στο γραφειο και δεν εχω τι να κανω...