Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τελειο ειναι το μπλουζακι τις κατερινασ!!!!θελο και αλουσ γλομπους!!!!!δοστε μου τουσ γλομπους σασσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!αχαχαχαχχαχα μπουαχχαχααχααχα!!!Πάντως της Κατερίνας είναι ωραίο!!! ;)
Ακουγονται πολλα καλα λογια και θα θελα να σε γνωρισω και να φορας το μπλουζακι με το γλομπο..Ποτε δουλευεις?Εγω παντως δεν μασαω να περιφερομαι μεσα στο
μαγαζι,χωρις το μπλουζακι με τον γλομπουλη.
Θα μασησω να το φοραω εξω?
Το πολύ πολύ να ακουω διαφορες φωνες,δεξια αριστερα?
Ααααα?.η Κατερινα?!!
Πριιιιτς?που θα γυρισω όμως?
Μονο γυρω-γυρω στην εδρα μου?χεχε?!!
Κοιταξε στο Κατερινα-Κολωνου.Ακουγονται πολλα καλα λογια και θα θελα να σε γνωρισω και να φορας το μπλουζακι με το γλομπο..Ποτε δουλευεις?
Μονο να γίνει έξυπνο και με καλο γούστο.

Μόνο η Λίλα θα έρθει!Εγώ πάλι έχω την ιδέα να οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site, φυσικά χωρίς να φαίνεται το πρόσωπο για να μην υπάρχουν προβλήματα...
Οποια ενδιαφέρεται τα λέμε με pm...

Και μαλιστα πολυ καλοΕγώ πάντως έχω φτιάξει το δικό μου με επινόηση το ΡΕ ΜΟΝΟ Η ΧΑΝΟΥΜΑ.Το χουν δει αρκετά αδέλφια από δω μέσα στο γήπεδο.

Εσυ θα μπορουσες καλιστα να γραψεις "Baby gold"..Κατά λάθος πάτησα Ναι, ενώ ήθελα να ψηφίσω όχι ...
Γιατί ? πιστεύω ότι εαν το site γίνει ευρέως γνωστό θα αρχίσουν να το επισκέπτονται και γυναίκες, και μιλάω για γυναίκες μελών/συναγωνιστών οπότε θα δημιουργηθούν σοβαρά οικογενιακά προβλήματα ...![]()
αμα ειναι πμ..