Νέα

Μπέος , ο νέος Μοτζι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο Αχιλλεας Μπεος ειναι

  • λαμογιο

    Ψήφοι: 9 42,9%
  • επαναστατης ιδεολογος

    Ψήφοι: 4 19,0%
  • θυμα του κατεστημενου

    Ψήφοι: 2 9,5%
  • ο καλυτερος ποδοσφαιρικος παραγοντας ολων των εποχων

    Ψήφοι: 5 23,8%
  • τιμιος οικογενειαρχης

    Ψήφοι: 1 4,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τι κώλος είναι αυτός στο avatar σου?
 

pornosafaristas

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Μηνύματα
1.249
Like
3
Πόντοι
16
τι πιστευετε ειναι πιο αληθινο σπορ
το ποδοσφαιρο η το smackdown?
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
??? το ποιό????
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.511
Κριτικές
4
Like
1.678
Πόντοι
266
δεν υπαρχουν στημενα παιχνιδια υπαρχουν σκατομουτρα οπωσ ο πατερασ,μαρινακησ,βαρδινογιαννησ,βγενοπουλοσ,μελισανιδησ,τσακιρησ,σπανοσ,κανελλακησ,κομποτησ,κτλ που εχουν παραβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο
μακάρι όλοι να ήσαντε σαν το Σπανό και τον Τσακίρη, μην γράφεις μαλακίες..
 

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Μηνύματα
2.743
Κριτικές
21
Like
10
Πόντοι
26
στην Ιταλια επεσε η Γιουβε απο τις ιστορικοτερες ομαδες και κοψαν βαθμους απο Μιλαν Λατσιο Παρμα
υπαρχει εστω ενας που πιστευει οτι εδω θα γινει το απειροελαχιστο;
εχει τα αρχιδια οποιοσδηποτε ειτε πιλαβιος ειτε αθλητικος εισαγγελεας ειτε πολιτεια να τα βαλει με Μαρινακη Πατερα Μπεο κτλ;
η φοβουντε μην βρωμισουν και αυτοι και τους παρει ολους η μπαλα;
 

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Μηνύματα
3.114
Like
242
Πόντοι
36
Μπέος, «εκδούλευση» και απειλές!
Τον Αχιλλέα Μπέο… έκαψε ο Δαλούκας ενώπιον του εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου! Το gazzetta.gr φωτίζει τις άγνωστες ατάκες της κατάθεσης. Τι είπε για Μαρινάκη, Μακάμπι και… Ρώσους, Ρουμάνους, Βούλγαρους.

Το… κασέτα-gate προχωράει βήμα-βήμα με στόχο να αποκαλύψει όλες τις άγνωστες πτυχές του σκανδάλου που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το πρωί της Παρασκευής ο εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, δέχθηκε στο γραφείο του εκτός από τον Σωτήρη Βοργιά και την… πέτρα του σκανδάλου, Γιώργου Δαλούκα. Οι πρώτες διαρροές το μεσημέρι έκαναν λόγο πως ο Δαλούκας μίλησε με… διευθύνσεις και ονόματα.

Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ, ο διεθνής ρέφερι… έκαψε στην κατάθεση του τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέα Μπέο! «Μου είπε να σφυρίξω υπέρ του Άρη. Αν υπάρχουν παράπονα, θα έρθουν Ρώσοι, Αλβανοί, Ρουμάνοι και θα γελάμε» ήταν η περιγραφή του για τις κινήσεις του Μπέου στην υπόθεση επιβεβαιώνοντας την πρώτη κασέτα, καθώς μεταξύ άλλων  τόνισε ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα από τον πρόεδρο του Βόλου τόσο κατά την διάρκεια της ανάπαυλας όσο και μετά το παιχνίδι!

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η δική του απάντηση ήταν « θα σφυρίξω αυτά που βλέπω» ενώ υποστήριξε ότι ακόμη και τώρα θα σφύριζε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, μιας και θεωρεί ότι υπάρχει παράβαση.

«Κόλαση η ζωή μου»!

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε στην ζωή του από το επίμαχο παιχνίδι και μετά. Ο Δαλούκας στάθηκε στην προστασία συγγενικών του προσώπων σε κάθε του εμφάνιση και ζήτησε ασφάλεια από την πολιτεία. Πάντως, για ακόμη μια φορά επανέλαβε ότι δεν έχει σταματήσει να δέχεται απειλές, χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση ως κόλαση!

«Εκδούλευση» και άρνηση για Μαρινάκη

Ξέχωρα από το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός το όνομα του Δαλούκα έχει εμπλακεί και στην περίεργη υπόθεση του Μακάμπι-Ολυμπιακός. Ο Βολιώτης ρέφερι αρνήθηκε στην κατάθεση του ότι συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ σχετικά με την υπόθεση «κάρφωσε» τρίτους, λέγοντας ««Το όνομά μου ενεπλάκη από κάποιους που ήθελαν να πουλήσουν εκδούλευση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού»!
 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.702
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αρα ΔΕΝ μιλαγε με Πατερα ο Μπεος (κατι που στα ματια μου φαινοταν απιθανο αλλωστε) αλλα με τον Δαλουκα; Ωραια η οικειοτητα μεταξυ διαιτητων και παραγοντων, που στο "ποδοσφαιρο" μας φαινεται αυτονοητη. Σε ενα ευνομουμενο κρατος βεβαια κατι τετοια θα συνιστουσαν λογο για μεγαλες ποινες..
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γουστάρω που ακόμα είμαστε στο στάδιο των εντυπώσεων και ο καθένας λέει ότι του κατέβει. Ο δαλούκας αποκλείεται να είναι ο συνομιλητής. Για ποιο λόγο να μοντάρουν την συνομιλία και να τον κρύψουν, όταν το όνομα του αναφέρεται από τον μπέο και βγήκε άμεσα στην σέντρα; Καθόμαστε και ακούμε έναν μονόλογο, ο οποίος μπορεί και να είναι συρραφή συνδιαλέξεων, ο οποίος αναφέρεται σε πιάσιμο διαιτητή για στήσιμο αγώνα, στο οποίο έδωσε ανάποδα το γελοιότερο πέναλτι της φετινής σαιζόν. Σαν να λέμε βγήκε κασέτα με την οποία "αποδεικνύεται" ότι ο βάζελος έπιασε τον Παπουτσέλη.

Εντάξει, βέβαια όταν την κάθαρση αναλαμβάνουν ο πηδάω-μάντρες-και-μπουκετώνω-μπροστά-στις-κάμερες Κούγιας και ο "σφύριξε πέναλτι ο βοργιάς" της εποχής ρίνγκο, τι να περιμένει κανείς... Τουλάχιστον με τον black Sabbas είχαμε την φουλ συνομιλία να χαζεύουμε.
 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Μηνύματα
15.504
Κριτικές
22
Like
51
Πόντοι
4.095
.....ο πηδάω-μάντρες-και-μπουκετώνω-μπροστά-στις-κάμερες Κούγιας ...

Τι απίστευτη σκηνή και αυτή. Γέλαγα ώρες ολόκληρες.

Εάν θυμάμαι καλά, αυτός πήδηξε την μάντρα, αλλά η cheer leader που τον ακολουθούσε άνοιξε την πόρτα κανονικά...και μετά το σκηνικό που δήθεν τον χτύπησε ο body guard (diving σε στυλ καραγκούνη) και η cheer leader είχε πάθει σοκ που της χτύπησαν τον μορφονιό.

Δεν υπάρχουν αυτά τα σκηνικά σε λέω....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!
 

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Μηνύματα
8.757
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τι απίστευτη σκηνή και αυτή. Γέλαγα ώρες ολόκληρες.

Εάν θυμάμαι καλά, αυτός πήδηξε την μάντρα, αλλά η cheer leader που τον ακολουθούσε άνοιξε την πόρτα κανονικά...και μετά το σκηνικό που δήθεν τον χτύπησε ο body guard (diving σε στυλ καραγκούνη) και η cheer leader είχε πάθει σοκ που της χτύπησαν τον μορφονιό.

Δεν υπάρχουν αυτά τα σκηνικά σε λέω....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!

Το κορυφαίο πάντως ήταν η μυθική στιχομυθία.

- Εύη με χτύπησαν, πάρε το 166.
- Μάλιστα Αλέξη, πες μου το νούμερο.
 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Μηνύματα
5.803
Like
0
Πόντοι
66
Ρε μαν.. ποιος τον γαμαει τον μπεο..Πλακα κανεις..Η αναφερεσε σε αμερικανακια!!..Το πρωταθλημα ειναι στημενο εκ της δημιουργιας του... τωρα ΣΕ  επιασε το φιλοτιμο..Ολυμπιακος Παναθηναικος και ΑΕΚ η σαπιλα η διαφθορα και η απατη!!! και δεν εχω τι αλο να αναφερω.. Ποιος μπεος ρε μεγαλε..Αυτος ειναι η μιση πουτσοτριχα ΑΠΟ ΟΛΕς τις πουτσοτριχες  του ΠΟΚ..Πλακα μας κανετε.. γαμω την σαπιλα και την διαφθορα του πιο μπουρδελου κρατους στον κοσμο..Μου αρεσει και που εβαλες τις μαλακιες του μπεου για να δειξεις τι?? οτι υπαρχει διαφθορα και σαπιλα σε ολο το συστημα..Μερικες φορες απορω πως υπαρχουν τοσο αφελεις ανθρωποι..Που δεν σκεφτονται σαν αβουλα οντα, νικαει ο ολυμιπακος ο παναθηναικος η αεκ χωρις να το αξιζουν.. και δεχονταιν το αποτελεσμα.. και υποστιριζουν το ψεμα.. Τα αθρα 44.. την αδικια.. σαν το δικιο!!!..Και την πουστια σαν την αληθεια!!..Λοιπων αμερικανακια.. των μεσων μσαζικης ενημερωσης.. ανοιξτε τα ματια σα..ς που τα εχετε βουλομενα.. και ειστε αποχαβλωμενοι σε μια ουτοπια!!! σε εναν κοσμο δικο σας... και δειτε την πραγματικοτητα... και οχι οτι σας πασαρουν!!!..Υποστηριζεται το ψεμα την αδικια παρα  τον σωστο..ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑς...
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.511
Κριτικές
4
Like
1.678
Πόντοι
266
αν δεν γίνει και αυτή την φορά τίποτα, τότε καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί που λέγεται ``ελληνικό ποδόσφαιρο''...
 

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.702
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Η ΙΣΤΟΡΙΑ με τις κασέτες ουσιαστικά άρχισε χθες και ενδεχόμενα τελείωσε χθες. Με την κατάθεση Δαλούκα στον αθλητικό εισαγγελέα Σιμιτζόγλου. Αυτός είναι το πρόσωπο-κλειδί και κανένας άλλος. Ο Βοργιάς που επίσης κατέθεσε δεν είχε να πει απολύτως τίποτα.

Ούτε κι ο Θωμαΐδης που θα καταθέσει από βδομάδα. Ο Κούγιας ξέρει πολλά περισσότερα τα οποία όμως χρήζουν αποδείξεων. Ο Μπέος σαν «κατηγορούμενος» μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αυτά που φέρεται να λέει ο Μπέος στις κασέτες ένα πρόσωπο μπορεί να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει: Ο Δαλούκας και κανένας άλλος.

Γι' αυτό επαναλαμβάνω ότι είναι το μοναδικό πρόσωπο-κλειδί. Ψέματα ο Δαλούκας δεν μπορεί να πει. Αυτό είναι δεδομένο. Δεν γίνεται με παραμύθια να στείλεις τον άλλον κατηγορούμενο για κακούργημα. Ο Δαλούκας όμως έχει τη δυνατότητα να αποσιωπήσει πράγματα. Να μην τα πει όλα δηλαδή στην κατάθεσή του και να πει μόνο όσα θέλει αυτός. Οπως λένε λοιπόν οι έμπειροι ρεπόρτερ σε τέτοιου είδους υποθέσεις, έχω δει ένα όνειρο: Σχετικά δηλαδή με το τι θα έλεγε χθες ο Δαλούκας.

Κατ' αρχάς όπως ήδη έχει δηλώσει δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Μαρινάκη. Ούτε για τον Μαρινάκη λοιπόν θα έλεγε κάτι ούτε για τον Πατέρα ούτε για τον Πιλάβιο. Μένει λοιπόν ανοιχτό το τι θα έλεγε για τον Μπέο. Αν έχει πει ότι ουδέποτε με ενόχλησε ο Μπέος και ουδέποτε με απείλησε, η ιστορία έχει τελειώσει από χθες το μεσημέρι. Σε αντίθετη περίπτωση, μπλέκει ο Μπέος. Μέχρι εκεί όμως.

Μπλέκει ο Μπέος σε προσωπικό επίπεδο. Ούτε καν ο Ολυμπιακός Βόλου και πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Ο,τι κι αν χρεωθεί στον Μπέο, δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις στον Ολυμπιακό Βόλου. Γιατί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο Μπέος είχε παραιτηθεί, δεν ήταν στο ΔΣ της ΠΑΕ και δεν είχε καμιά σχέση μ' αυτήν. Η ταπεινότητά μου λοιπόν μπορεί να πει από σήμερα ότι από ποδοσφαιρικής πλευράς δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα.

Το μαχαίρι θα βρει στο κόκαλο και θα σπάσει. Αυτό που ενδεχόμενα θα έχει συνέχεια είναι το ποινικό μέρος που θα αφορά τον Αχιλλέα Μπέο και μόνο. Κανέναν άλλον. Εκτός βέβαια από τις μηνύσεις που πιθανόν θα κάνει στην πορεία ο Μπέος σε Κούγια, Πατέρα αλλά και στον Δαλούκα, αν τελικά τον έχει μπλέξει με την κατάθεσή του.

Η άρση απορρήτου είναι ένα ζήτημα

ΑΠ' όλα όσα έχουν γίνει κι έχουν λεχθεί μέχρι τώρα λοιπόν το μοναδικό που έχει αξία είναι η χθεσινή κατάθεση του Δαλούκα. Δεν χρειάζονται πραγματογνώμονες για να αποφανθούν για τις κασέτες. Αρκεί μόνο η θετική ή ή αρνητική μαρτυρία του Δαλούκα. Η άρση τηλεφωνικού απορρήτου είναι ένα ζήτημα. Θεωρητικά αρνούμαι να δεχτώ ότι κάποιος ή κάποιοι ήταν τόσο κορόιδα να μιλάνε με τον Δαλούκα τρεις φορές την ημέρα από το προσωπικό τους τηλέφωνο. Αν το έχουν κάνει, είναι άξιοι της τύχης τους.

Μια κασέτα που δεν θ' ακουστεί ποτέ

ΟΣΟ τώρα για την άλλη επίμαχη κασέτα, πράγματι υπάρχει. Και πράγματι μιλάνε σ' αυτήν δύο κορυφαίοι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποιοι μιλάνε δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πω. Θα πω μόνο ποιοι δεν μιλάνε. Δεν μιλάει ο Πατέρας. Οπως επίσης δεν μιλάει ο Αδαμίδης. Η κασέτα αυτή πράγματι έχει κυκλοφορήσει, αλλά επιλεκτικά. Και πράγματι την έχει ακούσει και ο Κούγιας.

Οπως επίσης την έχουνε ακούσει και οι δύο που μιλάνε. Κι αυτοί που μιλάνε στην κασέτα φαίνεται να ξέρουν και να επιβεβαιώνουν όλα αυτά που σχετίζονται με τον Δαλούκα, το Μακάμπι - Ολυμπιακός και το Αρης - Παναθηναϊκός. Η κασέτα αυτή όμως θα μείνει για πάντα κλειδωμένη στο συρτάρι. Ούτε στον Θωμαΐδη όμως θα φτάσει ποτέ αυτή η κασέτα και πολύ περισσότερο δεν θα φτάσει στη Δικαιοσύνη.

Ο Αδαμίδης έχει κι άλλες έτοιμες επιστολές

ΣΤΟ σημείο αυτό όμως θα πρέπει να εξάρουμε την παρέμβαση Αδαμίδη. Δεν θα μπορούσε ποτέ ο πρόεδρος της ΑΕΚ να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Να παρακολουθεί απαθής και αδιάφορος τα γεγονότα που συγκλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφησε λοιπόν το θέμα Μπλάνκο, πήρε μολύβι και χαρτί κι έγραψε την επιστολή στον πρωθυπουργό της χώρας. Ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία. Και δεν θα μείνει εκεί. Αν δει ότι ο Παπανδρέου κωλυσιεργεί, έχει έτοιμες τις επόμενες επιστολές: Στην Ευρωπαϊκή Ενωση, στον ΟΗΕ και στο Συμβούλιο Ασφαλείας και τον Ομπάμα. Είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τέρμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σ' αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι τυχερό που έχει τον Σταύρο Αδαμίδη.



Ποιοι παραγοντες να μιλανε στην 3η κασετα; Να ειναι ο Μαρινακης με τον Ζαγορακη; Ισως καναν Ψωμιαδη;
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ρε μαν.. ποιος τον γαμαει τον μπεο..Πλακα κανεις..Η αναφερεσε σε αμερικανακια!!..Το πρωταθλημα ειναι στημενο εκ της δημιουργιας του... τωρα ΣΕ  επιασε το φιλοτιμο..Ολυμπιακος Παναθηναικος και ΑΕΚ η σαπιλα η διαφθορα και η απατη!!! και δεν εχω τι αλο να αναφερω.. Ποιος μπεος ρε μεγαλε..Αυτος ειναι η μιση πουτσοτριχα ΑΠΟ ΟΛΕς τις πουτσοτριχες  του ΠΟΚ..Πλακα μας κανετε.. γαμω την σαπιλα και την διαφθορα του πιο μπουρδελου κρατους στον κοσμο..Μου αρεσει και που εβαλες τις μαλακιες του μπεου για να δειξεις τι?? οτι υπαρχει διαφθορα και σαπιλα σε ολο το συστημα..Μερικες φορες απορω πως υπαρχουν τοσο αφελεις ανθρωποι..Που δεν σκεφτονται σαν αβουλα οντα, νικαει ο ολυμιπακος ο παναθηναικος η αεκ χωρις να το αξιζουν.. και δεχονταιν το αποτελεσμα.. και υποστιριζουν το ψεμα.. Τα αθρα 44.. την αδικια.. σαν το δικιο!!!..Και την πουστια σαν την αληθεια!!..Λοιπων αμερικανακια.. των μεσων μσαζικης ενημερωσης.. ανοιξτε τα ματια σα..ς που τα εχετε βουλομενα.. και ειστε αποχαβλωμενοι σε μια ουτοπια!!! σε εναν κοσμο δικο σας... και δειτε την πραγματικοτητα... και οχι οτι σας πασαρουν!!!..Υποστηριζεται το ψεμα την αδικια παρα  τον σωστο..ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑς...

παοκ είσαι εσύ ΣΙΓΟΥΡΑ.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom