Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπορεί ρε νούμερο να χτυπάει κανένα χέρι για να τους χωρίσει.και ποιον θα χτυπαει ρε τον φωτση?![]()
![]()
![]()
![]()
Κι ένας ο παππάς 5...πρωτη φορά που ασθανομαι συμπαθεια για το μπουρουση, επρεπε να το πιασουν με το χοντρο το μουνοπανο και να τον πανε 4 στη βρωμοχωρα του...
μπράβο, και επειδή είναι αυτοί οι 2 κάτω σημαίνει ότι χτυπάει το τεόντο;
δεν φαίνεται ποιον χτυπάει, [size=13pt]αν ήταν να πιαστεί με τον τεόντοσιτς θα πιανόντουσαν όσο ήταν όρθιοι[/size].
ξεκόλα από το μυαλό σου.

έχεις άγνωστες λέξεις;ατάκα για όσκαρ πέταξες μεγάλε![]()
![]()
![]()
έχεις άγνωστες λέξεις;
εσύ καταλαβαίνεις ότι έχω άγνωστες λέξεις;;;ατάκα για όσκαρ πέταξες μεγάλε![]()
![]()
![]()

εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο
αυτός το έφαγε το κεφάλι του ήδη και χωρίς τη μήνυση.Κανονικα ο Μπουρουσης πρεπει να καταθεσει μηνυση και να περασει ενα ωραιο Σαββατοκυριακο στο κελι λογω αυτοφωρου το μουνοπανο ο Σερβος με Πακια και Ζακια και τη Δευτερα πρωι πρωι Εισαγγελεα![]()
![]()
οτ'να'ναι...Κανονικα ο Μπουρουσης πρεπει να καταθεσει μηνυση και να περασει ενα ωραιο Σαββατοκυριακο στο κελι λογω αυτοφωρου το μουνοπανο ο Σερβος με Πακια και Ζακια και τη Δευτερα πρωι πρωι Εισαγγελεα![]()
![]()
με προλαβεςοτ'να'ναι...
τρικυμία εν κρανίω...

ο γιώργος ο καλύτερος κάποτε έκοψε το ποτό για 20 χρόνια,από αυτό εδώ εσύ καταλαβαίνεις ότι έχω άγνωστες λέξεις;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι,αλλά ο Φώτσης δεν είναι Σέρβος,αλήτης,παλιοχαρακτήρας...δεν ξεκίνησε ο τεόντοσιτς τον καβγά...
ο φώτσης πήγε και άρχισε τα τσαμπουκώματα.
ο γιώργος ο καλύτερος κάποτε έκοψε το ποτό [size=16pt]για 20 χρόνια[/size],
εσύ πότε λες να πάρεις άδεια από τις μαλακίες;

εγώ έγραψα ότι συμφωνώ με το παιδί που τα χώνει και στους δικούς μας ... να σου πω και κάτι άλλο; .. αν με ήξερες καλύτερα θα με είχες ακούσει να τα χώνω και στους κοντούς πολλές φορές .. γιατί τους θεωρώ απίστευτους κάφρους που παριστάνουν τους κυρίους μόνο όταν είναι εύκολο δηλ. στις νίκες ... παρόλα αυτά δεν μιλάω για ομάδες εδώ ... ο τεόντοσιτς απλά ξεκίνησε τον καυγά .... για μένα το να συγκρατηθείς είναι θέμα παιδείας .. και μένα μου την έχουν πέσει στο δρόμο αλλά συγκρατήθηκα ... αν σήκωνα χέρια ξέρεις που θα βρίσκονταν κάποιοι μετά;;; .... αλλά αυτό το έχω κάνει μόνο μέσα σε ρινγκ .... και όχι δεν ήταν για να βγάλω τα απωθημένα μου ... και πριν κάνω κικ μποξ δεν βάραγα κόσμο
Γιατι ρε?
α τον παλιοχαρακτήρααααααααααααααααααΝαι,αλλά ο Φώτσης δεν είναι Σέρβος,αλήτης,παλιοχαρακτήρας...