τελικα μου χει γεννηθει η απορια..ρε μπας κι οι βαζελοι κατσανε να χασουν μην διωξουν οι αγγελοπουλοι τον μπαναωτη????
η απαντηση ειναι ναι.
τελικα μου χει γεννηθει η απορια..ρε μπας κι οι βαζελοι κατσανε να χασουν μην διωξουν οι αγγελοπουλοι τον μπαναωτη????
xa0x0ax0aη απαντηση ειναι ναι.
ολα τα ξέρεις!η απαντηση ειναι ναι.
τυπε μου φαινεται οτι και να κανει ο γιαννακης παλι θα του τα χωνουν μερικοιΤέτοιες γκέι δικαιολογίες ότι ο Ζοτς έκατσε και έχασε επίτηδες ομολογώ ότι δεν περίμενα να τις διαβάσω στο bourdela.
Επίσης απ' ότι έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω ποιούς έτσουξε περισσότερο η συγκεκριμένη νίκη του Γιαννάκη.
Κάποιους γαύρους ή βάζελους άραγε?
τυπε μου φαινεται οτι και να κανει ο γιαννακης παλι θα του τα χωνουν μερικοι
κανεναν απο τους 2Τέτοιες γκέι δικαιολογίες ότι ο Ζοτς έκατσε και έχασε επίτηδες ομολογώ ότι δεν περίμενα να τις διαβάσω στο bourdela.
Επίσης απ' ότι έχω παρατηρήσει, δεν ξέρω ποιούς έτσουξε περισσότερο η συγκεκριμένη νίκη του Γιαννάκη.
Κάποιους γαύρους ή βάζελους άραγε?

το λαθος καθεται στον παγκο!!ειναι κομπλεξικος και τον λενε μπαναωτη!!!!-13 τώρα
Τι σκατά πάει λάθος με αυτήν την ομάδα δε μπορώ να καταλάβω.![]()

τυπε την φαση στο τελος της 1ης περιοδου την τσεκαρες?κανει αλλαγη τον τεοντοσιτς βαζει τον μπεβερλυ που χανεται στις αλλαγες και γινεται πασα στον ψηλο στο ζωγραφιστο
-13 τώρα
ελα ρε τυπε που θα χασειςμεχρι στιγμης αλλη μια μεγαλειωδης εμφανιση της αρμαδας του γιαννακη εναντιον της παγκοσμιου ςγνωστης ορλεανς!!!-9 μεχρι τωρα..αν χασει κι απο αυτους ε τι να πω????
-13 τώρα

ρε συ ...ηρεμα....μην ειστε τοσο απολυτοι και εμπαθεις οι περισσοτεροι με τον γιαννακη...το λαθος καθεται στον παγκο!!ειναι κομπλεξικος και τον λενε μπαναωτη!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε την φαση στο τελος της 1ης περιοδου την τσεκαρες?κανει αλλαγη τον τεοντοσιτς βαζει τον μπεβερλυ που χανεται στις αλλαγες και γινεται πασα στον ψηλο στο ζωγραφιστο