Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Μηνύματα
193
Like
10
Πόντοι
1
Γενικά για άτομα κάτω των 55 ετών τα κωλόμπαρα είναι για χαλαρό ποτάκι και πλακίτσα..βέβαια όλα αυτά είναι απλά για να κάνουμε κουβέντα, γιατί οι τελευταίες μου επισκέψεις σε τέτοιου είδους μαγαζιά ήταν φιάσκο.Κανονικά έπρεπε να με πληρώνουν που έμπαινα μέσα και έβλεπα τα τερατόμορφα θηλυκά ,που μου παρουσιάζονταν ως γκόμενες.
Γιατί τέτοια απογοήτευση? Όλα τα κωλόμπαρα έχουν και τα μπάζα -Παναγιά μου σώσε- και τις μετριότητες  αλλά και 1 -2 αστέρια. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις. Ποιά μπαρ επισκέφθηκες τελευταία φίλε taurus1  και είδες τη φρίκη που περιγράφεις?
 

kritwn99

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Μηνύματα
321
Κριτικές
12
Like
1.058
Πόντοι
1.585
Παιδιά καλησπέρα,

Αρχικά - προς αποφυγήν παρερμηνεύσεων - να πω οτι είμαι στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και Επιστημονικός συνεργάτης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (κάπου διάβασα για ηθών)

maximilian πράγματι δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ την ενότητα, άλλωστε πιστεύω οτι έχεις καλυφθεί από τα υπόλοιπα παιδιά.
Πολυ σύντομα όμως,  επειδη αναρωτιέσαι θα σου πω ποια είναι η διαφορά του κλασσικου μπαρ κ του κωλόμπαρου. Στο κλασσικο μπαρ λείπει το στοιχείο της αμεσότητας κ προσβασιμότητας,  με την έννοια , οτι και σφόδρα απίθανο είναι να πετύχεις μια γυναίκα εντελώς μόνη αλλά κ αν ακόμα τη βρεις δύσκολα θα την προσεγγίσεις. Το κωλόμπαρο λοιπόν σου εξασφαλίζει το δεδομένο, υπάρχει λοιπόν μια έτοιμη γυναίκα, μια γυναίκα σε αναμονή ενός άντρα - πελάτη όμως , προσοχή εδώ - , όθεν πολύ εύκολα, αβασάνιστα θα έλεγα  ξεκινάς μια γνωριμία με μια ''γκόμενα'' νομίζοντας οτι βρίσκεσαι σε θέση ισχύος. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η συγκεκριμένη όμως , εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που δε ξεπερνούν το 2% θα σου πει απίστευτα παραμύθια για τη ζωή της , για τις σχέσεις της , για την κατάστασή της. Ένα πράγμα έχει μόνο στο μυαλό της , να σου αδειάσει το πορτοφόλι. Μη παρασύρεστε λοιπόν από κάποιες που σας λεν πως είστε ο ''τύπος '' τους κ τους αρέσετε κ τα συναφή. It's part of the game λεν οι Άγγλοι.

gt1212 χαίρομαι για την επιβεβαίωσή σου , ηλικιακά ειμαι 50 τώρα (γεν. 1961), αλλά δε με ενδιαφέρουν τα κωλόμπαρα καθόλου. Η Γυναίκα όμως πάρα πολύ. Δε με εξιτάρει διόλου το γεγονός οτι μια γυναίκα που κάθεται τώρα δίπλα μου καθόταν πριν με εναν παππούλη 70 χρονών. Ώστόσο είναι αλήθεια οτι υπάρχουν τυχερά, όπως ένα βράδυ στο Afhroditi club κ καποια ακόμα , αλλά είπαμε οτι δεν είναι σε προτεραιότητα.

Πέρα όμως απο αυτά θα σας πω το εξής : Μη ξοδεύεστε σε τέτοια μαγαζιά τη στιγμή που υπάρχει πολύ μεγάλη αβεβαιότητα για το αύριο στη χώρα μας. Υπάρχουν πολυ σοβαρά προβλήματα τα οποία δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται. Έχω γράψει κάποια άρθρα κ στην Καθημερινή της Κυριακής για την εφιαλτική κατάσταση που βρισκόμαστε και για την ανικανότητα των πολιτικών μας να διαχειριστουν τον φαύλο κύκλο της κρίσης και υπερχρέωσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Σε περίπτωση χρεοκοπίας θα έχουμε 2 ώρες τη μέρα ηλεκτρικό , καθόλου καύσιμα , σχεδόν κλειστά νοσοκομεία κ κατάσταση χάους κ πλήρους αναρχίας θα επικρατεί στη χώρα.

Φυλάξτε τα ευρώ σας κ θα με θυμηθείτε...

Να είστε καλά κ να προσέχετε πάντοτε τους κινδύνους γύρω σας....
 

kritwn99

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Μηνύματα
321
Κριτικές
12
Like
1.058
Πόντοι
1.585
Παρακάτω παραθέτω τμήμα του άρθρου μου που δημοσιεύτηκε πριν 1 χρόνο στην Καθημερινή.

Εχω αναλυσει διεξοδικα σε προηγουμενα άρθρα μου οτι τα μετρα που λαμβανονται απο μια πανικοβλητη κυβερνηση η οποια ευαγγελιζονταν προεκλογικα την προστασια των αδυνατων ειναι προσκαιρα κ δεν βγαζουν τη χωρα απο το τελμα.


Δεν δικαιολογειται αρχηγος της μειζονος αξιωματικης αντιπολιτευσης που διεκδικει πρωθυπουργικο θωκο να μη γνωριζει την οικονομικη κατασταση της χωρας. Ας ερχοταν να παρακολουθησει μερικες απο τις διαλεξεις μου στο Πανεπιστημιο οπου ειχα αναλυσει το πολυ σοβαρο προβλημα δανεισμου της χωρας.

Δεν δικαιολογειται να λεει συλληβδην ψεμματα στον Ελληνικο λαο επι 6 μηνες απο την αναληψη των καθηκοντων του οτι ταχα η χωρα δεν χρειαζεται οικονομικη στηριξη , δε θα προσφυγει στο ΔΝΤ και την ιδια ωρα να επισκεπτεται χωρες οπως η Ουγγαρια για να του κανουν φροντιστηριο για τις απαιτησεις του ΔΝΤ.

Την ιδια ωρα με καταστροφικες δηλωσεις εξαγριωσε τις αγορες με αποτελεσμα ωθησει τα διαφορικα επιτοκια σε δυσθεωρητα υψη.

Να του θυμισου δικες του φρασεις "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" , "ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ" κ αλλες αμπελοφιλοσοφιες.


Αλλεπαληλα λαθη ενος ανθρωπου που δεν εχει αντιληφθει την εξαθλιωση που φερνουν τα μετρα που ανηγγειλε σημερα.

Το ΔΝΤ ειναι αμερικανοι και για την ακριβεια ο δεξιος βραχιονας του Αμερικανικου αποθεματικου Ταμειου.

Το βιοτικο επιπεδο του καθε Ελληνα υποχωρει κατα 30% χωρις κανενα σημαδι ανακαμψης των δημοσιονομικων της χωρας.

Οι σπαταλες κ η διασπαθιση του δημοσιου χρηματος συνεχιζονται χωρις τελος.

Ενα μονο θα σας πω κ δε χρειαζεται τιποτε περισσοτερο για να καταλαβετε το αισχος των πολιτικων ταγων της χωρας.

Την ιδια ωρα που γινονται οι διαπραγματευσεις με την τροικα , ναι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ αγαπητοι μου οι πολιτικοι μας ταγοι εγκρινουν περιπου 1.500.000 ευρω για τους ιδιους για τι νομιζετε? Για αγορα συστηματων ηλεκτρονικων υπολογιστων που και οι πλεον επαγγελματιες του χωρου θα ζηλευαν κ αγορα κινητων τηλεφωνων. Κ επιπροσθετα διοριζονται συλληβδην τεκνα , γαμπροι , αδερφες , κουμπαροι κλπ συγγενεις στην Βουλη.

Απιστευτο ετσι?

ΘΛΙΒΕΡΟ

Πραγματικα θλιβερο.

ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ!

Θλιβομαι κ οδυρομαι οταν βλεπω μηδαμηνοτητες να διαλαμπουν κ να μεγαλυνονται, ποσο καλα ξερει η ευτελεια να αναρριχαται κ να κυβερνα. πως επιβαλλεται η μικρονοια , η ΜΗ ποιοτητα.


Ειναι γεγονος οτι η πατριδα μας εχει εισελθει σε εναν ατερμονα φαυλο κυκλο. Καθε φορα που σκεφτομαι την κατασταση που βρισκομαστε με κυριευει τρομος , πανικος αλλα κ οργη , θυμος. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει διεξοδος για τη χωρα.

Η ανεπαρκεια των πολιτικων μας ταγων , μας εχει οδηγησει στο χειλος του γκρεμου.

Δυστυχως για τη χωρα η εισοδος στην πολιτικη μεταφραζεται σε ευκαιρια για γρηγορο κ ευκαιριακο πλουτισμο.

Τα προβληματα που εχουν συσσωρευθει ειναι πολλα κ μεγαλα.

Σημερα θα αναλυσω τα προβληματα του δημοσιου χρεους.

Τρια ειναι τα σοβαρα προβληματα του Δημοσιου χρεους.

1. Credibility problem (προβλημα εμπιστοσυνης)

2. Liquidity problem (προβλημα ρευστοτητας)

3. Ιnsolvency problem ( προβλημα ασυνεχειας).


Πιο αναλυτικα το προβλημα της εμπιστοσυνης βασιζεται :

- Στην μη τηρηση του προυπολογισμου κ των αλλαγων του.

- Φορολογικο συστημα

- Δημοσιονομικες παρεκτροπες , δηλαδη μη ορθο υπολογισμο πλεονασματων ΦΚΑ , μη ορθο υπολογισμο δαπανων υγειας , παιδειας κ υπολογισμο ευρωπαικων κονδυλιων ως κρατικων εσοδων.

- Λογιστικες παρεκτροπες

- Swap για καλυψη ελλειμματων , δηλαδη μια συμφωνια ανταλλαγης υποχρεωσεων κ πιο συγκεκριμενα πωληση χρεους σε ευρω κ μετατροπη του σε γιεν για να παιξουμε με την ισοτιμια ετσι ωστε να κρυψουμε χρεος.


Το προβλημα της ρευστοτητας βασιζεται :

- στο συνολικο χρεος που εχουμε αυτη τη στιγμη , περιπου 320 δις, ευρω (πραγματι εξωφρενικο)

- Μεσα στο 2010 ληγουν ομολογα αξιας 73 δις ευρω εκ των οποιων τα 26 δις ευρω εληγαν μεσα στο διμηνο Απριλιου - Μαιου

- Τα διαφορικα επιτοκια ειναι σε δυσθεωρητα υψη . Αν χρειαζοταν να δανειστουμε απο τις αγορες θα ειχαμε επιτοκια 10% , δηλαδη μεγαλυτερα απο την Αργεντινη κ την Βενεζουελα.

Φυσικα δε θα μας δανειζαν.

Το προβλημα της ασυνεχειας βασιζεται στη συσχετιση του δημοσιονομικου ελλειμματος με το ελλειμμα του ισοζυγιου τρεχουσων συναλλαγων.


Για να καταλαβει κανεις οτι δεν υπαρχει καμμια χαραμαδα αισιοδοξιας θα σας πω το εξης απλο.

Η χωρα εισερχεται σε βαθια περιοδο υφεσης , φετος το ποσοστο υπολογιζεται περιπου σε 3 % με τις καλυτερες εκτιμησεις. Την ιδια ωρα δανειζεται με τους ''εξαιρετικα'' ευνοικους ορυς της Τροικας με επιτοκιο 5%. Ξερετε τι σημαινει πρακτικα αυτο?

Οτι μονο για φετος χρειαζονται περιπου 9 παραγωγικα χρονια για να καλυψουμε το ελλειμμα της φετινης κ μονο χρονιας. Δηλαδη τι?

9 χρονια θα πρεπει ο ρυθμος αυξησης του ΑΕΠ να ειναι μεγαλυτερος απο τα διαφορικα επιτοκια κατα μια μοναδα.


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.


Γι αυτο σας λεω.

Καποιοι πρεπει να κρεμαστουν στο Συνταγμα για το χαλι της χωρας κ να μη βγαινουν σε τηλεορασεις να δινουν ξεδιαντροπα συνεντευξεις.


Πολλοι μου λεν οτι τα σχολια σου ειναι σχολια καταγγελιας κ μονο. Δε προτεινεις λυσεις.


Σε επομενη δημοσιευση θα σας αναλυσω ολα αυτα που επρεπε να γινουν στο καταλληλο timing αλλα δυστυχως η ανεπαρκεια των εθνοπατερων μας ειναι τοσο μεγαλη που δημιουργησε ΜΗ αναστρεψιμες συνθηκες για την Ελλαδα...

Αυτη ειναι η ωμη αληθεια.


Μια κυβερνηση σε απολυτη δυσαρμονεια με το λαικο αισθημα.

Κριμα κ ντροπη........

Ευχομαι να αποφυγουμε την Επανασταση....''



Δυστυχώς για όλα τα παραπάνω έχω επιβεβαιωθεί....


 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.492
Κριτικές
31
Like
1.332
Πόντοι
6.305
Γιατί τέτοια απογοήτευση? Όλα τα κωλόμπαρα έχουν και τα μπάζα -Παναγιά μου σώσε- και τις μετριότητες  αλλά και 1 -2 αστέρια. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις. Ποιά μπαρ επισκέφθηκες τελευταία φίλε taurus1  και είδες τη φρίκη που περιγράφεις?
Μάσκα και ένα άλλο κοντά στο Plaza ,όχι το Ritorno, Οίστρος νομίζω λέγεται.Και πίστεψέ με όχι αστέρι ,ούτε απλά υποφερτά άσχημη δεν υπήρχε.(εκτός από τη μπαργούμαν στο Μάσκα)
Βέβαια ο καθένας έχει το δικό του γούστο..
 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.456
Like
6
Πόντοι
16
Jerry δεν είπα ό,τι είναι δύσκολο..και φυσικά εξαρτάται τί εννοείς με τον όρο γκόμενα..ποτέ δε θα έκανα σχέση με κοπέλα από κωλόμπαρο..το να της τηλεφωνήσω και να της πω να βγούμε, με το αζημίωτο και για τους δύο, δεν το θεωρώ σχέση..για παράδειγμα δε θα πήγαινα την κοπέλα από το κωλόμπαρο σπίτι μου,να μένει μαζί μου, και το βράδυ να τη χαιδεύει ο καθένας.αν μου αρέσει δύο επισκέψεις στο μαγαζί και ξενοδοχείο (αν θέλει)..αν δε θέλει έχει και παρακάτω..απλά λέω ό,τι αν είναι να κάθομαι να φλερτάρω την κάθε μια που δουλεύει σε κωλόμπαρο-για να κερδίσω τί?να κάνω σχέση μαζί της?ηλίθιος είμαι?- προτιμώ να εξηγούμαι από την αρχή..
Γενικά για άτομα κάτω των 55 ετών τα κωλόμπαρα είναι για χαλαρό ποτάκι και πλακίτσα..βέβαια όλα αυτά είναι απλά για να κάνουμε κουβέντα, γιατί οι τελευταίες μου επισκέψεις σε τέτοιου είδους μαγαζιά ήταν φιάσκο.Κανονικά έπρεπε να με πληρώνουν που έμπαινα μέσα και έβλεπα τα τερατόμορφα θηλυκά ,που μου παρουσιάζονταν ως γκόμενες.
  οκ.  σεβαστο.  ο καθεναs εχει την αποψη του.  οταν αναφερομαστε για σχεση δεν μιλαμε  για συναντηση με το αζημιωτο.    αλλα για συναντησειs ειτε για μια βολτα με το αυτοκινητο , μια ταβερνα,  καφετερια, και hotel.    απλα πραγματα και καθημερινα.      παντωs εγω δεν κυνηγουσα οποια ναναι και οτι ναναι.  αυτο δεν θα το εκανα ποτε μου μα ποτε μου.  κυνηγουσα κατι ξεχωριστο και απο εμφανιση και να μην καθεται να το χαιδολογαει kai ο καθεναs.  και οσο δυσκολο και αν ακουγεται, υπαρχει και τετοια κατηγορια γυναικων σε  ΚΑΠΟΙΑ  μπαρακια.  τετοια περιπτωση εψαχνα και τετοια βρηκα.  ισωs η τυχη του πρωταρη οπωs λενε.   
 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.456
Like
6
Πόντοι
16
Φυλάξτε τα ευρώ σας κ θα με θυμηθείτε...

Να είστε καλά κ να προσέχετε πάντοτε τους κινδύνους γύρω σας....
  ευχαριστουμε  πολυ για τιs συμβουλεs.  να εισαι καλα .    να φυλαξουμε τα ευρω ?  :tooth:  που ομωs ?  κατω απο το μαξιλαρι ?  :grin:    αν ειναι να καταληξουμε σε αυτο το σημειο, και απο εκει θα τα παρουν.             
 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.456
Like
6
Πόντοι
16
βρισκόμαστε και για την ανικανότητα των πολιτικών μας να διαχειριστουν τον φαύλο κύκλο της κρίσης και υπερχρέωσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
  ανικανοι οχι.    διεφθαρμενοι και πουλημενοι ναι.
 

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
431
Κριτικές
83
Like
2.121
Πόντοι
3.875
Συναγωνιστή Kritwn99 παρασύρθηκες...εδώ δεν είναι οικονομική εφημερίδα! Μπορεί να είναι ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις (αν και δεν συμφωνώ σε όλα), αλλά ο σκοπός εδώ είναι διαφορετικός.
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.501
Κριτικές
22
Like
369
Πόντοι
5.795
  ευχαριστουμε  πολυ για τιs συμβουλεs.  να εισαι καλα .    να φυλαξουμε τα ευρω ?  :tooth:  που ομωs ?  κατω απο το μαξιλαρι ?  :grin:    αν ειναι να καταληξουμε σε αυτο το σημειο, και απο εκει θα τα παρουν.             
νά φυλάξουμε τά ευρώ γιά εναλακτικές λύσεις εννοέι μπουμπουνα μου
πχ ταξιδάκι στήν ταιλάνδη,σέ κανένα γερμανικό παράδεισο τύπου αρτεμης κλπ κανένα στουντιάκι..
διάβασε τί έχουμε γράψει τόσα χρόνια...
ξοδεύεις πολυ λιγότερα από τά κολομπαρα καί μέ άμεσο αποτέλεσμα
στά κολόμπαρα χαλάς τά λεφτά σου  κανενα 1500 ρι τόν χρόνο στήν καλύτερη.. καί μένεις μέ τό παπάρι στό χέρι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων...
 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.456
Like
6
Πόντοι
16
νά φυλάξουμε τά ευρώ γιά εναλακτικές λύσεις εννοέι μπουμπουνα μου
πχ ταξιδάκι στήν ταιλάνδη,σέ κανένα γερμανικό παράδεισο τύπου αρτεμης κλπ κανένα στουντιάκι..
διάβασε τί έχουμε γράψει τόσα χρόνια...
ξοδεύεις πολυ λιγότερα από τά κολομπαρα καί μέ άμεσο αποτέλεσμα
στά κολόμπαρα χαλάς τά λεφτά σου  κανενα 1500 ρι τόν χρόνο στήν καλύτερη.. καί μένεις μέ τό παπάρι στό χέρι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων...
  εγω φιλε μου καταλαβα τι εννοουσε.     αυτο που εννοουσα εγω ομωs ,και μαλλον δεν εγινε αντιληπτο,  ηταν  οτι σε λιγο καιρο  οπωs τα  κατευθυνουν τα πραγματα ,  μπορει να μην μεινει ουτε ευρω που να μπορει να φυλαχτει καπου,  οχι για εναλακτικεs μονο λυσειs, αλλα και για οτιδηποτε αλλο.
 

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Μηνύματα
431
Κριτικές
83
Like
2.121
Πόντοι
3.875
νά φυλάξουμε τά ευρώ γιά εναλακτικές λύσεις εννοέι μπουμπουνα μου
πχ ταξιδάκι στήν ταιλάνδη,σέ κανένα γερμανικό παράδεισο τύπου αρτεμης κλπ κανένα στουντιάκι..
διάβασε τί έχουμε γράψει τόσα χρόνια...
ξοδεύεις πολυ λιγότερα από τά κολομπαρα καί μέ άμεσο αποτέλεσμα
στά κολόμπαρα χαλάς τά λεφτά σου  κανενα 1500 ρι τόν χρόνο στήν καλύτερη.. καί μένεις μέ τό παπάρι στό χέρι ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων...
Είναι αλήθεια αυτό: αν αθροίσεις αυτά που ξοδεύεις στα κωλόμπαρα, σε ετήσια βάση, βγαίνουν πάνω από 1500 ευρά, δηλαδή 30 τουλάχιστον επισκέψεις σε στούντιο για το απλό πρόγραμμα. Και οι κοπέλες στα στούντιο δεν συγκρίνονται με τα κωλάδικα...εξάλλου, μετά τα κωλάδικα, πάλι σε στούντιο καταλήγουμε...οπότε πρόσθετα έξοδα.
 

ntosvla

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2011
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι τωρα με τι κριση πολλα στριπ τιζ δεν εχουν πολυ δουλεια και πολλες ομορφες κορασιδες εχου παει προς κολομπαρα μερια.Αλλα μη περιμενετε ερωτες και τετοιες  :pipa2:
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.457
Κριτικές
125
Like
6.795
Πόντοι
5.097
Μάγκες ένας συνάδελφος μου είπε για ένα μπαρ ''ΝΕΦΕΛΗ'' κοντά στα ΤΕΙ ΑΙΓΑΛΕΩ.Έχει λέει τσιμπήσει πολλές φορές γκομενάκια για έξω,αλλά έχει καιρό να πάει.Λέω να περάσω καμιά βόλτα το κρύο ΣΚ που έρχεται :2funny: :2funny:
 

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Μηνύματα
138
Like
34
Πόντοι
1
ειναι ευκολο να μου πειτε που ειναι το λ αμουρ ?
 

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
2.577
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
5 επισκεψεις μου σε μαγαζακι χ 65 τη φορα......επισκεψη στο σπιτι της κορασιδας με γλυκα,κρασι λουλουδια 40,00 ευρα.....πληρωμη κινητου της 56 ευρα....αυτα μου στοιχισαν 3 γαμησια που εριξα στο ρουμανακι.....
 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
3.456
Like
6
Πόντοι
16
5 επισκεψεις μου σε μαγαζακι χ 65 τη φορα......επισκεψη στο σπιτι της κορασιδας με γλυκα,κρασι λουλουδια 40,00 ευρα.....πληρωμη κινητου της 56 ευρα....αυτα μου στοιχισαν 3 γαμησια που εριξα στο ρουμανακι.....
  πιο πολυ μετραει ,  αν  ευχαριστηθηκεs ,  αν το απολαυσεs και σου εμεινε κατι.
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πολλά έδωσες...
 

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Μηνύματα
975
Like
268
Πόντοι
26
ειναι ευκολο να μου πειτε που ειναι το λ αμουρ ?
Πηγαίνοντας την Πατησίων προς Πατήσια, μερικά τετράγωνα μετά την Πλατεία Αμερικής,δεξιά στην οδό Λέσβου.....περίπου 20 μέτρα από Πατησίων....ελπίζω να βοήθησα.
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
5 επισκεψεις μου σε μαγαζακι χ 65 τη φορα......επισκεψη στο σπιτι της κορασιδας με γλυκα,κρασι λουλουδια 40,00 ευρα.....πληρωμη κινητου της 56 ευρα....αυτα μου στοιχισαν 3 γαμησια που εριξα στο ρουμανακι.....

140 έκαστο...... Πολλά είναι, εκτός αν έκανε αυτά που ήθελες και δεν ήταν διεκπεραιωτική.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom