funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.198
- Πόντοι
- 456
Σήμερα έγινες μπραζιλιανος;Μη βρίζεις ρε μαν
Σήμερα έγινες μπραζιλιανος;Μη βρίζεις ρε μαν
ΑνέκαθενΣήμερα έγινες μπραζιλιανος;
Τι γίνεται ρε πουστη μουΌχι ρε πουστη μου
Είπες κάτι τύπε μου;Δεν χάνονται αυτά. Εντάξει δεν τον θεωρώ κακό, εννοείται παιχταράς και συμπαθής. Αλλά αυτό κορυφαίας κλάσης παίκτης δεν το χάνει.
Eίπα πως είναι παιχταράς. Δεν φταίω εγώ, τόσα χρόνια τον είχα στην ομάδα μου έχω αποκτήσει PTSD μαζί του.Είπες κάτι τύπε μου;
Ικάρντι νομίζω πως ξαναβρήκε κάπως τον εαυτό του στην Τουρκία αλλά και μόνο λόγω πρωταθλήματος δεν τον πήρε κανυπερβαλεις. καταρχην κανεις νομιζω δεν τον συγκρινε με τον μεσσι.
25 ετων ειναι ο λαουταρο και ξερει να βαζει γκολ, αποδεδειγμενα. Και με ιντερ, και με εθνικη. Μπορει να μην ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο αλλα η αξια του ειναι κοντα στα 75 μυρια. Οσο και να υπερκοστολογησεις αυτη η τιμη δεν γινεται να ειναι πλασματικη.
το παλικαρι ειναι καλο παικτακι, και θα γινει πιθανοτατα ακομα καλυτερος. Τι εναλλακτικες νομιζεις εχει αργεντινη;
Καθόλου δεν το αποκλείω προσωπικά να το σηκώσει η Γαλλία και πάλι, στατιστικά έχει αποδειχθεί πόσο δύσκολο είναι για οποιαδήποτε ομάδα να σηκώσει κούπες b2b, η Ισπανία το έκανε την 5ετια 2008-2012 αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα το "Euro(2008)-Mundial(2010)-Euro(2012)" και άλλο το να πάρεις 2 παγκόσμια στην σειρά. Το γεγονός αυτό από μόνο του πάντως δεν θα σταματήσει τους Γάλλους από το να το πετύχουν, έχουν κάμποσες πιθανότητες για μένα.Ζιρού ρεκόρ όπως θα έπρεπε κι όπως του αξιζε. Αν είχε βάλει και το προηγούμενο που θα μπορούσε, θα είχαμε ήδη καθαρίσει. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Φυσικά δεν παίρνει κούπα η Γαλλια καπάκι μετα το 2018 αλλα προχωράμε σωστά. Ωραιο γκολ. 4 πασες βγαίνει μπροστά,τσιμπαει και γκολ. Δεν φταίει ο Σέζνι. Τι να έκανε;
Να προσθέσω ότι έχουμε δει στο πέρασμα των χρόνων να συμβαίνουν ανήκουστα πράγματα όσον αφορά το Μουντιάλ, με πρώτο και καλύτερο το παράδειγμα της Ιταλίας, δεν ξέρω κιόλας αν έχουν όλοι συνειδητοποιήσει τι πήγε και έκανε αυτή η σπουδαία ομάδα:Καθόλου δεν το αποκλείω προσωπικά να το σηκώσει η Γαλλία και πάλι, στατιστικά έχει αποδειχθεί πόσο δύσκολο είναι για οποιαδήποτε ομάδα να σηκώσει κούπες b2b, η Ισπανία το έκανε την 5ετια 2008-2012 αλλά όπως και να το κάνουμε άλλο πράγμα το "Euro(2008)-Mundial(2010)-Euro(2012)" και άλλο το να πάρεις 2 παγκόσμια στην σειρά. Το γεγονός αυτό από μόνο του πάντως δεν θα σταματήσει τους Γάλλους από το να το πετύχουν, έχουν κάμποσες πιθανότητες για μένα.
Γαμω τον ρατσισμό κ τους αράπηδεςΌχι ρατσιστικά σχόλια.
Say no to racism.
Παιχταρας απλάΕκεί που κλανει ο εμπαπε φυτρώνουν οι άλλοι
Απλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εκεί που κλανει ο εμπαπε φυτρώνουν οι άλλοι
Απλά