Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 382K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gipas23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Το Σάββατο έκανα μια καταδρομική στο μαγαζί , εκατσα λιγότερο από ωρα.Μου έκανε κακή εντύπωση το ρόστερ που αλλαξε σε σχέση με την τελευταία μου επισκεψη αρχές Μαρτίου. Ελάχιστες ανατολικιές και οι αξιόλογες λατίνες μειωμένες.Πήρα εναν χορό μια νέα τουμπανιάρα του ανατολικού μπλοκ με διχτυωτό .Τίμιος χορός ,ευχαριστη γκόμενα , όνομα δεν συγκράτησα . Ελπίζω σε βελτίωση του εμψυχου δυναμικού. :cheesy:

Εγγρ.
7 Ιουν 2026
Like
8
Πόντοι
0
Γνωριζουμε αν η Αριανα η κοκκινομαλα , κάνει και συναντησεις; ή αν βρισκεται ακομα στο mousses και κανει πριβε;

Τελευταία τροποποίηση:

Basilisiliadis

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2025
Like
18
Πόντοι
0
Η Κολομβιανη Ναταλία και μια μελαχρινή petite απο Αλβανία ειναι ακομα;

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
χτεσινη επισκεψη στον ναο...ενταξει σε μια φαση σκανε προς το μερος μου 3 κορμια μαζι παρεα 2 μελαχρινα και ενα καστανοξανθο με καυλοφατσα...νομιζα οτι ειχα πεθανει και ηρθαν οι αγγελοι να με παρουν. δεν τις ειχα ξαναδει και να πω την αληθεια τις εχασα αμεσως καθως δεν σταματησαν του χωρους.το μαγαζι ανεβαινει επιπεδα αλλα κραταει τις σωστες τιμες και ποιοτητα.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
491
Πόντοι
26
χτεσινη επισκεψη στον ναο...ενταξει σε μια φαση σκανε προς το μερος μου 3 κορμια μαζι παρεα 2 μελαχρινα και ενα καστανοξανθο με καυλοφατσα...νομιζα οτι ειχα πεθανει και ηρθαν οι αγγελοι να με παρουν. δεν τις ειχα ξαναδει και να πω την αληθεια τις εχασα αμεσως καθως δεν σταματησαν του χωρους.το μαγαζι ανεβαινει επιπεδα αλλα κραταει τις σωστες τιμες και ποιοτητα.
Φίλε αναφέρεσαι σε Σλαβες η λατινες?

Reebo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2026
Like
33
Πόντοι
0
Το Σάββατο έκανα μια καταδρομική στο μαγαζί , εκατσα λιγότερο από ωρα.Μου έκανε κακή εντύπωση το ρόστερ που αλλαξε σε σχέση με την τελευταία μου επισκεψη αρχές Μαρτίου. Ελάχιστες ανατολικιές και οι αξιόλογες λατίνες μειωμένες.Πήρα εναν χορό μια νέα τουμπανιάρα του ανατολικού μπλοκ με διχτυωτό .Τίμιος χορός ,ευχαριστη γκόμενα , όνομα δεν συγκράτησα . Ελπίζω σε βελτίωση του εμψυχου δυναμικού. :cheesy:
Και εγώ που το είχα επισκεφτεί πριν κάνα μήνα ήταν χάλια μαύρα το ρόστερ. Πολύ πεσμένο σε σχέση με πριν κάνα ενάμιση χρόνο πριν. Μια Γουέντι λατίνα είναι ακόμα εκεί;

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
63
Πόντοι
0
Και εγώ που το είχα επισκεφτεί πριν κάνα μήνα ήταν χάλια μαύρα το ρόστερ. Πολύ πεσμένο σε σχέση με πριν κάνα ενάμιση χρόνο πριν. Μια Γουέντι λατίνα είναι ακόμα εκεί;
Επιβεβαιώνω με επίσκεψη 2-3 βδομάδες πριν . Και επίσης πιτσιρικάδες να στήνονται σε ουρά να πάρουν χορό αυτή η μάστιγα ….

Jimis80b

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
68
Πόντοι
0
Ξέρουμε ποιες είναι οι καλύτερες εκεί ;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.534
Πόντοι
9.710
Η κουκλα wendy έχει φύγει καιρό για κολόμβια...πάνω από 6 μήνες θαρρώ...δεν ξέρω αν γύρισε αλλά δε νομίζω. Γενικά έχω να πατήσω το ποδάρι μου εκεί από τον Νοέμβριο...

• Like
Αντιδράσεις: Reebo

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
Φίλε αναφέρεσαι σε Σλαβες η λατινες?
λογικα λατινες...παιδια τις σλαβες ξεχαστε τις πλεον...ειναι και ο πολεμος εχουν μεγαλωσει και μετα δεν ηρθε νεο αιμα απο ρουσια....οποτε πλεον μονο σε λατινικο και αντε και λιγο μαυρακι θα παιξει η φαση...

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
491
Πόντοι
26
λογικα λατινες...παιδια τις σλαβες ξεχαστε τις πλεον...ειναι και ο πολεμος εχουν μεγαλωσει και μετα δεν ηρθε νεο αιμα απο ρουσια....οποτε πλεον μονο σε λατινικο και αντε και λιγο μαυρακι θα παιξει η φαση...
Σε ένα βαθμό ισχύει αυτό που λες αλλά μην είσαι απολύτως

Reebo

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2026
Like
33
Πόντοι
0
Η κουκλα wendy έχει φύγει καιρό για κολόμβια...πάνω από 6 μήνες θαρρώ...δεν ξέρω αν γύρισε αλλά δε νομίζω. Γενικά έχω να πατήσω το ποδάρι μου εκεί από τον Νοέμβριο...
Εγώ θα ξαναπάω σε 6 μήνες μήπως βελτιώσει το ρόστερ. Αν και αυτό που γίνεται με τους πιτσιρικάδες είναι τραγικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom