Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 381K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
να ενημερωσω παιδια οτι πλεον ο prive χορος εχει παει 50 ευρω....και το πιο prive 100....
ειχα παει το Σαββατο και ενημερωθηκα. οι χοροι 5 και 10 ευρω παραμενουν ακομα...αν και 5 δεν νομιζω να κανει κανεις.

Leon08

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
1
Like
158
Πόντοι
0
Καμία καλή για πριβέ φουλ έχετε να προτείνετε ;

aris3611

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηρε κανενας την χαριτωμενη σε φουλ πριβε ή εκει κανει μονο το live ;

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
89
Like
4.685
Πόντοι
2.916

Τη Μαρία χαριτωμένη την είχα πάρει όταν δούλευε εσκορτ το Σεπτέμβριο. Τώρα κάνει σεξ στο πριβέ στο μαγαζί όπως παλιά; Έχει δοκιμάσει κανένας;
Μια περιγραφη η καπου να δουμε φωτο της παιζει?

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
λοιπον χτεσινη επισκεψη και παλι στον ναο....δυστυχως ειχα καιρο να απογοητευτω τοσο.
το ροστερ του μαγαζιου πιο λειψο και απο την πιο κακια καθημερινη και χωρις ορεξη γενικα.
πιτσιρικαρια....παρα πολλα σε σημεια που αμφεβαλα και για μερικες ηλικιες....
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....καποιοι "αντρες" ειχαν φερει κοπελες....απο το σπιτι τους που λενε...ΡΕ φιλε δηλαδη τι?τοσο μικρο τον εχεις που την φερνεις σε γυναικειο στριπ γεματο μπακουρες να μας δειξεις τι? να χασκογελανε και να το παιζουν και σεμνες και τετοια. ΑΗΔΙΑ !!! η ντοπη του ανδρικου ειδους δηλαδη....
μονο το ποτο μου και εφυγα νωρις.
κριμα κριμα κριμα...

nikoos1985

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2025
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πήγα τη προηγούμενη Κυριακή το show ήταν αξιόλογο και η κοπέλα πραγματικά δίνει ρέστα και στο dildo και στο sex show. Απλά όπως κατάλαβα δεν κάνει κάτι άλλο πια. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω μπορεί να το πει

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
οντως ηΜαρία Χαριτωμένη(οπως μπορειτε να την αναζητησετε στα social) αποτελει το "πουλεν" του μαγαζιου . κανει που και που σε καλους πελατες μονο που θα της πουν χωρο prive των 50++++. και το sex show με τον Alex Fire 2 φορες τον Σαββατο νομιζω. καλο παιδι αλλα για εμενα ως εκει...δεν ειναι στο γουστο μου.

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
Δηλαδή ή μαρια πρώην Χριστίνα κάνει ιδιωτικό χορό ή κάνει φουλ σεξ μια ώρα?
Είναι φοβερή όση την πρόλαβαν στο γραφείο
Αξίζει όσα ζητάει αν το κάνει
Πλέον έχει μόνο only fans?
Δεν κάνει συναντήσεις?

Τελευταία τροποποίηση:

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
οχι σεξ δεν κανει...απο οσα εχω μαθει μονο το σεξ σοου επι σκηνης με τον Αλεξ. μονο τον χορο των 50 ευρω και ισως οχι με ολους. εχει το Only fans και για αλλα περετερο δεν εχω μαθει. τωρα αν ειναι φοβερη σε υπηρεσιες...τι να πω. ομορφη παντως δεν ειναι για εμενα...

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
οχι σεξ δεν κανει...απο οσα εχω μαθει μονο το σεξ σοου επι σκηνης με τον Αλεξ. μονο τον χορο των 50 ευρω και ισως οχι με ολους. εχει το Only fans και για αλλα περετερο δεν εχω μαθει. τωρα αν ειναι φοβερη σε υπηρεσιες...τι να πω. ομορφη παντως δεν ειναι για εμενα...
Την είχα πάρει, έχω γράψει και κριτική
Όσοι δεν έχουν θέμα με το πλαστικό μια χαρά είναι και ήταν και girlfriend experience.
Στον χορό των 50 τι κάνει ακριβώς?

Λου Σιεν

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2016
Κριτικές
2
Like
372
Πόντοι
20
Η Σαμπρινα δουλεύει ακόμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Σαμπρινα δουλεύει ακόμα;

kolososieos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
74
Πόντοι
0
Την είχα πάρει, έχω γράψει και κριτική
Όσοι δεν έχουν θέμα με το πλαστικό μια χαρά είναι και ήταν και girlfriend experience.
Στον χορό των 50 τι κάνει ακριβώς?

ε τι να κανει?αναλογα τον πελατη προφανως...οτι της βγαινει..το πουλεν του μαγαζιου ειναι λες να της λενε τι να κανει?

suarez7

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
190
Πόντοι
1
ε τι να κανει?αναλογα τον πελατη προφανως...οτι της βγαινει..το πουλεν του μαγαζιου ειναι λες να της λενε τι να κανει?
ο χορος των 50 τι περιλαμβανει ;
και των 100 αντίστοιχα;

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.407
Πόντοι
2.916
ο χορος των 50 τι περιλαμβανει ;
και των 100 αντίστοιχα;
Των 50 δεν αξίζει, καλύτερα πήγαινε σε καμιά ταβέρνα με το 50ρι. Με 100 γαμάς αλλά συμφώνησε το από πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom