Οι νοτιοπροαστοί είναι αντικοινωνικά άτομα και παρτάκηδες !
Είναι ένας φίλος τώρα , τον ρωτάς που είναι μια ωραία ποτούλα π.χ. που δούλευε περσι Μιχαλακοπούλου λέμε τώρα !
Δεν ξέρω μωρέ σου απαντάει !
Τι ασχολείσαι ?
Που να τρέχεις ?
Τον ρωτάς ,να πάω ρε κολητέ Μούσσες , έλα ρε μαλάκα πουρούλη που να τρέχεις από Πολιτεία στη Θησέως δε βαριέσαι ( όταν πάμε Ακρωτήρι καλά είναι ) !
΄Η λες π.χ. ρε μόρτη είμαι Πλάτινουμ , είσαι Μούσσες , τι παίζει να περάσω ?
Και ο αλητόπαις , όχι μωρέ πουρούλη άργησες και φέυγουμε μην έρχεσαι , έχει και τις σκάλες που να ανεβαίνεις γέροντας άνθρωπος .
Και ξέρετε γιατί , διότι στις Μούσσες ο μαγκίτης ο αφεντικός έχει καβατζώσει ότι πιο όμορφο και τσαχπίνικο κυκλοφορούσε στα ποιοτικά καταστήματα Γκραντ Ρίτο , Σταρ , κ.λπ. ποτούλες που έψαχνα καιρό .
Έχουνε φωλιάσει πολύ ωραία μωράκια , η Άλεξ , είδα την Αναστασύα , τη Λιάνα , την άλλη την τρελόγκα με τα γυαλιά τη ρωσσίδα , που χει τα τατού σαν τους γιακούζα στην πλάτη Βικτώρια κάτι τέτοιο !
Η Ρωσσίς η σημαδεμένη , εμφανώς χορτάτη έχει βαλει κάτι κιλάκια , στο Ρίτο φαίνεται την είχαν τη δόλια με ένα κριθαροκούλουρο 3 ημέρες .
Τελείως άλλη νοοτροπία . Οι γυναίκες ξεκούραστες και κεφάτες , όχι πανικός στο βλέμμα ! Όχι να σε γαμάνε στο κέρνα με ! Πριβεδάρες ! Ο χορός στον , κοντό βεβαίως , Σουλήνα της πίστας Χορός ! Χορός , όχι μαλακίες , ξέρουνε να χορεύουνε οι ξεβράκωτες !Και όχι σόου με το κιλό με δονητές , φωτιές , Ο αράπης με την πλαστική ψωλή και ιπτάμενες πούτσες τηλεκατευθυνόμενες με λέιζερ και λοιπά αρχίδια μάντολες .
Στριπτητζάδικο διαθέτουμε κύριος ! σου λέει ο άλλος ! Με τους χορούς μας , με το σουλήνα μας , με τις γκομενάρες μας ! Όχι ατραξιόν όπως τη Θέκλα τη γυναίκα με τα γένια και τον δικέφαλο καμπουρογαμόσαυρο της Αφρικής με στρινγκ !
Έλα να σου τα τρώμε και να περνάς ζάχαρη ! Εμ έτσι μάλιστα μάστορα !
Λοιπόν πολύ καλό μαγαζάκι εγώ ενθουσιάστηκα , θα περνάω που και που απο κει ! Και δεν χαλάω λεφτα σε μπενζίνα
ΥΓ
Μου χανε πει ότι ο κουμανταδόρος του καταστήματος έχει πολύ καλό μάτι στις γυναίκες που κόβει και σου κάνει με 2-3 κινήσεις το ασχημόπαπαπο κύκνο ! Και σε αυτό και στο πάνω το μαγαζί έκανε πολλές άχαρες μοντέλες !
Ναι μάγκες δίκηο είχανε . Στο ΒΑΒΥ Ο το χειμώνα είχα γνωρίσει μια μαυρούλα , με κορμάρα μεν , αλλά με κάτι μαλλιά άστα να πάνε σα Σωκράτικιά .
Πάμε χτες και βλέπουμε τη Τζάνετ τελείως διαφορετική . Μάγκες με 2-3 κινήσεις έγραψε ο παίχτουρας Μπιζουδάκι η τζάνετ . Εύγε , άριστα 10 . Μοντελάκι το Σωκρατικό ! Κλασσάτη γκόμενα .
Τα σέβη μου !
Θα σας έρχομαι !