Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 8.235
Ασε ρε Υπουργέ στο τραπέζι που καθομουν μπροστά στην πίστα, στο τραπεζομάντιλο κάποιος είχε γραψει Υπουργoς + Ιζαμπέλλα = L.F.E.![]()
![]()
ναι ειμαι πολυ αγαπουλης !!!!
Ασε ρε Υπουργέ στο τραπέζι που καθομουν μπροστά στην πίστα, στο τραπεζομάντιλο κάποιος είχε γραψει Υπουργoς + Ιζαμπέλλα = L.F.E.![]()
![]()
Φίλε ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ αυτό το έχω δει γραμμενο και σε άλλα μαγαζιά..π.χ. Ράσπουτιν! ! !Ασε ρε Υπουργέ στο τραπέζι που καθομουν μπροστά στην πίστα, στο τραπεζομάντιλο κάποιος είχε γραψει Υπουργoς + Ιζαμπέλλα = L.F.E.![]()
![]()

Φίλε ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ αυτό το έχω δει γραμμενο και σε άλλα μαγαζιά..π.χ. Ράσπουτιν! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν είπα κάτι τέτοιο αγαπητέ Υπουργέ. Δεν σε ξέρω άλλωστε.Δεν ειμαι μαλακας ....
Δεν εχω σκασει σε στριπ ποτε τριψηφιο νουμερο με παλφον τα 90 € !!!!
Και 2 - 3 που εχω γαμησει απο διαφορα στριπ μονο επειδη το θελανε και οι ιδιες και χωρις να τις παρακαλαω και να κερναω μεχρι να μου κατσουν .....
Εδω στις Μουσες ειχαν το θρασσος να πανε εν μια νυκτι το πριβε 60-70 Ευρω και αφου φαγανε κραξιμο και αυτοι και οι μαλακισμενες οι στριπερ το μειωσανε ... τοσο μαλακες ειναι !!!!!
Φίλε Κλειν, δεν ξέρω αν είναι η κοπελα συμπαθης σαν χαρακτήρας - άλλωστε αυτό δεν με ενδιαφέρει στα τεμάχια - αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει εκπληκτικά βυζόμπαλα![]()
![]()
Ποιά είναι η Ιζαμπέλλα???![]()
Δώστε περιγραφή συναγωνιστές! ! !
1.65,βυζί 3άρι φυσικό..μαύρο μαλλί...(αρκετά μακρύ)...μαύρο μαγιώ ολόσωμο τις 99 στις 100 φορές...
Εγώ πάντος για αυτήν που ρώτησα και μου είπατε ότι είναι η Ιζαμπέλα, σίγουρα δεν έχει 3αρι βυζί. Είχε 5-6, φυσικό.
Ίσως να πρόκειται για άλλη.
να αλλάξεις το νικ σου στο "ο Μεζούρας" πάραυτα.Δεν ξέρω για ποιά γκόμενα μιλάς...πάντως απο αριθμητική βυζιού δεν πρέπει να τα πηγαίνεις πολύ καλά...
Αν μπορείς βάλε μια φώτο με 5άρι-6άρι βυζί...γιατί ήδη έχω πάθει σοκ...
καλα κωλαρα δεν ειχε....ειδικα οταν στο συγκεκριμενο μαγαζι εχουν δουλεψει οι επιτομες του κωλου....Επειδή δεν είχε την ίδια κίνηση με τότε που ήταν στα 50 το κατέβασαν...όχι απ'το κράξιμο...;)
Eγώ δεν μίλησα για χαρακτήρα...μάλλον δεν κατάλαβες τι παρέθεσες...;)
Έχει ωραία βυζιά κ κωλάρα όντως...και πρόσωπο...αλλά όταν το παίζει ντίβα...παίρνει τα @@ μου...γι'αυτό είναι συνέχεια στον καναπέ κ κοιμάται...ακόμη και Π/Σ...;)
να αλλάξεις το νικ σου στο "ο Μεζούρας" πάραυτα.
Εγώ πάντος για αυτήν που ρώτησα και μου είπατε ότι είναι η Ιζαμπέλα, σίγουρα δεν έχει 3αρι βυζί. Είχε 5-6, φυσικό.
Ίσως να πρόκειται για άλλη.
αυτη είναι Νεαρχε ;)
Πάντως δεν έχει 5αρι-6άρι...ο νέαρχος μάλλον πλέει σε βυζοθάλασσες...xaxaxaxa...(κ δεν ξέρει και τα νούμερα των στηθοδεσμων)!
τι να σου πω, ο καθενας έχει τα δικά του βυζομετρα...
το μουσεσ παντοσ ινε μαγαζαρα !!!!!!!!!!!!!Μπαααααααα....το βυζομετρο είναι ο στηθοδεσμος...δεν ξέρω κάποιον αλλο....αμα ο καθενας ονειρευεται με τη χουφτα του...ειναι αλλο θεμα...βέβαια απο καποιον που συζητα με τον dimitrakisXX..δεν περιμένεις something more !!! (no offence)!
το μουσεσ παντοσ ινε μαγαζαρα !!!!!!!!!!!!!
αμα μπο εγο ομοσ ....Και οι τουαλέτες πάντα καθαρές...
Μπαααααααα....το βυζομετρο είναι ο στηθοδεσμος...δεν ξέρω κάποιον αλλο....αμα ο καθενας ονειρευεται με τη χουφτα του...ειναι αλλο θεμα...βέβαια απο καποιον που συζητα με τον dimitrakisXX..δεν περιμένεις something more !!! (no offence)!
αν χρισιμοπιης το σιστιμα εσΑη τισ λοζανισκαι εκει ακομα υπάρχει υποκειμενικοτητα... Τα πεντάρια της MED είναι τα τριάρια της VICTORIA SECRET .... και εκει ακομα οι βυζομετρήσεις διιστανται... είναι μεγάλη συζήτηση.... ;)