πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.651
- Πόντοι
- 16.131
οι γκλομπεαρχες χτυπανε στο σταυρο χωρις μα και μουΒρε καλέ μου φίλε ρώτα πιο όμορφο τρόπο την ωραία μας Κυρία ,,Πχ Κυρία μου πρωκτικό κάνετε????![]()
οι γκλομπεαρχες χτυπανε στο σταυρο χωρις μα και μουΒρε καλέ μου φίλε ρώτα πιο όμορφο τρόπο την ωραία μας Κυρία ,,Πχ Κυρία μου πρωκτικό κάνετε????![]()
Welcome My Darling ..Διαθέσιμη κάθε μέρα έως βραδάκιγια πληροφορίες στα σχετικά στο προφίλ,ευχαριστώ!
![]()

Καλέ μου φίλε @πολυζωης τι κάνεις???? Ναι ειναι λίγο απότομοι στο λεξιλόγιο τουςοι γκλομπεαρχες χτυπανε στο σταυρο χωρις μα και μου

Γιατί ήρεμα ρε φίλε;;;Ηρεμα μαν
Kαλησπερα καλή αρχή, μπορείς να ανεβάσεις κάποιες φωτο ακόμα ;Μόλις έκανα ενημέρωση,ευχαριστώ!
Xmmm κατσε να σκεφτω απο πιο στουντιο ειναι αυτο. Θα το βρω που θα παει??Διαθέσιμη κάθε μέρα έως βραδάκιγια πληροφορίες στα σχετικά στο προφίλ,ευχαριστώ!
![]()
Στο De Paris είναι, το αναφέρει και ο τύπος @Felekis21 στην προηγούμενη σελίδα. Στουντιοκόριτσο που θέλει να ανεβάσει κασέ.Xmmm κατσε να σκεφτω απο πιο στουντιο ειναι αυτο. Θα το βρω που θα παει??![]()
Το de paris εδω και καιρο εχει γινει πορνοξενοδοχειο χμμμμ οκΣτο De Paris είναι, το αναφέρει και ο τύπος @Felekis21 στην προηγούμενη σελίδα. Στουντιοκόριτσο που θέλει να ανεβάσει κασέ.
Ναι τύπε μου γνωστό αυτό αλλά το ΑΦΜ του στούντιο ειναι το ίδιο , απλά μεταφέρθηκε στον πάνω όροφο της γνωστής αλυσίδας μικρογευματων και καφέ (ή μικροκλοπών κάνεις δεν ξέρει )Το de paris εδω και καιρο εχει γινει πορνοξενοδοχειο χμμμμ οκ
ΚάνουμεΜια και ξεκίνησε με post στην Αγάπη, πες μας αν κάνετε και duo???
Μπορώ να σου απαντήσω η ίδια και όχι δεν είμαι αυτή!@SilkenFlame βλέποντας την σελίδα κριτικών του στούντιο, κάποια Monika όντως δούλευε εκεί χωρίς κάποια ιδιαίτερη κριτική. Προφανώς δεν γνωρίζω εάν πρόκειται για την ίδια κοπέλα.
Ίσως κάποιος παλαιός θαμώνας να μας διαφώτιζε καλύτερα.
Welcome My Darling ..![]()
Αυτό πάλι πως προέκυψε; Επειδή κάποιος γράφει κάτι ακολουθείτε κ οι άλλοι, πολύ λογικό μου ακούγεται!Στο De Paris είναι, το αναφέρει και ο τύπος @Felekis21 στην προηγούμενη σελίδα. Στουντιοκόριτσο που θέλει να ανεβάσει κασέ.
Από την εφορία είσαι;χιχιχιΝαι τύπε μου γνωστό αυτό αλλά το ΑΦΜ του στούντιο ειναι το ίδιο , απλά μεταφέρθηκε στον πάνω όροφο της γνωστής αλυσίδας μικρογευματων και καφέ (ή μικροκλοπών κάνεις δεν ξέρει )
Καλημέρα σου και καλή αρχήΔιαθέσιμη κάθε μέρα έως βραδάκιγια πληροφορίες στα σχετικά στο προφίλ,ευχαριστώ!
![]()

Έγραψα ότι δεν γνωρίζω, υπόθεση έκανα και χαίρομαι που έσπευσες να το ξεκαθαρίσεις.Αυτό πάλι πως προέκυψε; Επειδή κάποιος γράφει κάτι ακολουθείτε κ οι άλλοι, πολύ λογικό μου ακούγεται!