Είμαι ένας μοναχικός κύριος 35 ετών που αναζητεί γυναικεία συντροφιά. Οι λίγες εμπειρίες που έχω από οίκους ανοχής δεν ήταν καλές γιατί δεν μου προσέφέραν αυτό που θέλω. Μία γυναίκα να την αγκαλιάσω, να τη χαϊδέψω, να τη φιλήσω, να αισθανθώ τρυφερότητα μαζί της. Το σεξ είναι δευτερεύον για μένα. ¨Εχω μελετήσει ενδελεχώς το site αλλά δεν κατάφερα να βρω ποιά θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση για την περίπτωση μου. Ένα call girl σε ξενοδοχείο; Ένα μασατζίδικο που παρέχει άνεση χρόνου και χαλάρωση; Κάποια ιερόδουλη σε οίκο ανοχής της οποίας οι υπηρεσίες είναι κοντά σε αυτό που λέμε GFE; ¨Η μήπως τελικά θα ήταν καλύτερο να αρχίσω να επισκέπτομαι στριπτιζάδικα, να παίρνω χορούς και να επιλέγω αυτή που θέλω για πριβέ;
Κατανοώ ότι μια ενδεχόμενη απάντηση θα ήταν να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή οι επιλογές είναι πολλές και οι αποτυχημένες συνευρέσεις ψυχοφθόρες, θα μου ήταν πολύτιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις.
¨Οσον αφορά τα γούστα μου θα προτιμούσα μια κοπέλα νέα, γλυκοπρόσωπη και λεπτοκαμωμένη, αλλά αν βρω αυτό που θέλω από πλευράς συμπεριφοράς και υπηρεσιών, η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία.
Κατανοώ ότι μια ενδεχόμενη απάντηση θα ήταν να δοκιμάσω όλα τα παραπάνω, αλλά επειδή οι επιλογές είναι πολλές και οι αποτυχημένες συνευρέσεις ψυχοφθόρες, θα μου ήταν πολύτιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις.
¨Οσον αφορά τα γούστα μου θα προτιμούσα μια κοπέλα νέα, γλυκοπρόσωπη και λεπτοκαμωμένη, αλλά αν βρω αυτό που θέλω από πλευράς συμπεριφοράς και υπηρεσιών, η εμφάνιση δεν έχει τόση σημασία.