Mandragora7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.131
- Πόντοι
- 206
τωρα αυτο το ΠΡΑΓΜΑ εχει καποια θηλυκοτητα;
τωρα αυτο το ΠΡΑΓΜΑ εχει καποια θηλυκοτητα;
Οπως τα λες, το εχω γραψει και πιο πισω, η τυπισσα εναι να την εχεις σπιτωμένη και να πηγαίνεις 2-3 φορες την εβδομάδα να αδειάζεις τα αρχιδια σου και να φεύγεις. Εννοείται οτι δεν κυκλοφορείς μαζι της, ειναι ντροπή.Μωρή βρωμιάρα καριολάρα πόση πούτσα θες. Για ανελέητο γαμήσι είσαι. Μπορεί να είναι τέρμα αχώνευτη, ξινή, αντιπαθητική και να σου σπάει τα νεύρα αλλά μην μου πείτε ότι δεν θέλετε να της ξεσκίσετε το μουνάκι της και να την ξεπατώσετε στο γαμήσι. Για αυτό ακριβώς είναι η τύπισσα ( για ξέσκισμα ) και τίποτε άλλο.
Ειναι ακραιο upgrade το τελειο βυζί που εχει φτιαξει
Αυτό το βυζί είναι για ανελέητη πούτσα.Ειναι ακραιο upgrade το τελειο βυζί που εχει φτιαξει
τα ιδια θα ελεγες και για μενα αν πηγαινα στον ιδιο πλαστικο....Ειναι ακραιο upgrade το τελειο βυζί που εχει φτιαξει
Αν εισαι κι εσυ τοσο μουναρα τοτε ρισπεκτ μπροτα ιδια θα ελεγες και για μενα αν πηγαινα στον ιδιο πλαστικο....
βάλτο σε μια φουσκωτή κούκλα το ίδιο ειναιΑυτό το βυζί είναι για ανελέητη πούτσα.
σε 10 χρονια (και ουτε) θα γαμας εγχειρισμενες τραβελους καλυτερες απο αυτη (και δε θα το παιρνεις και χαμπαρι)Αν εισαι κι εσυ τοσο μουναρα τοτε ρισπεκτ μπρο
Γιατι τοσο άγχος ρε παιχτη μου για το ποιες μας καβλωνουν και ποιες γαμαμε;σε 10 χρονια (και ουτε) θα γαμας εγχειρισμενες τραβελους καλυτερες απο αυτη (και δε θα το παιρνεις και χαμπαρι)
κανενα αγχος τυπε. ολες απο το ιδιο εργοστασιο βγαινουν!Γιατι τοσο άγχος ρε παιχτη μου για το ποιες μας καβλωνουν και ποιες γαμαμε;
Οπως τα λες, το εχω γραψει και πιο πισω, η τυπισσα εναι να την εχεις σπιτωμένη και να πηγαίνεις 2-3 φορες την εβδομάδα να αδειάζεις τα αρχιδια σου και να φεύγεις. Εννοείται οτι δεν κυκλοφορείς μαζι της, ειναι ντροπή.
Εγώ πάντως τσοντάρω , αν μπουν κι άλλοι ,για να σε δούμε με βυζάρεςτα ιδια θα ελεγες και για μενα αν πηγαινα στον ιδιο πλαστικο....