Χαχαχαχαχα σωστή η παρατήρηση σουΔεν υπάρχει καλύτερο τσουλι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή . Στο διόρθωσα λίγο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χαχαχαχαχα σωστή η παρατήρηση σουΔεν υπάρχει καλύτερο τσουλι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή . Στο διόρθωσα λίγο
Υπάρχει η πρώην σύντροφος μου...χαχα..χιχιΧαχαχαχαχα σωστή η παρατήρηση σου
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο τσουλί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Στο ξαναδιόρθωσα λίγο...Δεν υπάρχει καλύτερο τσουλι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή . Στο διόρθωσα λίγο
Πολύ σωστόςΔεν υπάρχει μεγαλύτερο τσουλί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Στο ξαναδιόρθωσα λίγο...
Δεν υπάρχει καλύτερο τσουλι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή . Στο διόρθωσα λίγο
Συγγνώμη ρε μάγκες αυτή η τύπισσα είναι όντως μάνα; Ε ρε γαμώ την τρέλα μου γαμώ. Καλά λένε οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές. Λυπάμαι το κακόμοιρο το παιδάκι πως θα μεγαλώσει με τι πρότυπα![]()
Δεν υπάρχεικαλύτερο μουνιμεγαλύτερη χούψια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή
Δεν υπάρχεικαλύτερο τσουλιμεγαλύτερη χούψια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή .
Διορθώθηκαν όλοιΔεν υπάρχειμεγαλύτεροτσουλί μεγαλύτερη χούψια στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Τύπε δυστυχώς εσύ τα σκέφτεσαι λάθος γι'αυτό και η απάντησή σου δεν στέκει. Άλλο είπα εγώ άλλο κατάλαβες εσύ. Το σχόλιό μου παραπάνω είναι ξεκάθαρο τι καυτηριάζει. Αν δε μπορείς να το κατανοήσεις δε μπορώ να σου κάνω κάτιτύπε λάθος τα σκέφτεσαι... οχι μονο ειναι μάνα αλλα ειναι και κολημένη με τον άντρα της και τον βοηθάει κιολας....
Την ιδια αστιγμή που άλλες παίρνουν το παιδί και κάνουν πως δεν σε ήξεραν ποτέ (ευτυχως δεν μου έχει τυχει).
Τύπε δυστυχώς εσύ τα σκέφτεσαι λάθος γι'αυτό και η απάντησή σου δεν στέκει. Άλλο είπα εγώ άλλο κατάλαβες εσύ. Το σχόλιό μου παραπάνω είναι ξεκάθαρο τι καυτηριάζει. Αν δε μπορείς να το κατανοήσεις δε μπορώ να σου κάνω κάτι
Συνεχίζεις να λες τις ασυναρτησίες σου. Άστο να πάει στο διάολο δεν σου κόβει![]()
Modern Cinderella: «Ο σύντροφός μου κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη, είναι στη φυλακή» | in.gr
Η εξομολόγηση της Modern Cinderella για τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές.www.in.gr
θεωρείς οτι πολλές είναι έτσι ;
στο πρώτο χωρισμό έχουν χέσει τον πρώην και έχουν εξαφανιστεί.
Συνεχίζεις να λες τις ασυναρτησίες σου. Άστο να πάει στο διάολο δεν σου κόβει
Αν δε μπορείς να το κατανοήσεις δε μπορώ να σου κάνω κάτι
Μπα βαριέμαι. Κάν'το εσύ για μέναΜπορείς... τράβα βάψου μπλέ και πέσε στη πισίνα. Εξυπνάκια.
Που το είδες ότι σε έβρισα ρε πυρότουβλο; Στο κάτω κάτω εσύ με ενόχλησες παραθέτοντας σε σχόλιό μου χώρια ότι με υβρίζεις. Προχώρα παρακάτω εσύ λοιπόν γιατί εσένα δε σε παίρνειΣε μένα δεν κόβει που εσυ δεν μπορείς να κάνεις συζητηση;
Βλέπεις σου απαντάω ευγενικά αλλα χαμένο πάει. Γιατι είσαι ντουβάρι.
Και τώρα περπάτα παρακάτω και τράβα σε κάναν άλλο να κάνεις τον εριστικό.
Εδώ δεν σε παίρνει.
@Νίπλης Μια βοήθεια στο παιδίΚαλησπέρα υπάρχει κάνανε βίντεο της συγκεκριμένης ?