The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.973
- Πόντοι
- 40.655
Έχεις ακούσει για την απόλαυση που δίνουν έτσι δ
Το μόνο που έχω ακούσει είναι, πως της στραβής ψωλής της φταίνε οι τρίχες.

Έχεις ακούσει για την απόλαυση που δίνουν έτσι δ

Μάλλον μικρούλης έτσι στα λόγια όλοι έχουν θηρία μόλις το βγάλουν όμως φιρφιρικος

Ειμαστε 20 χρονια εδω μεσα και ηρθε ενας μπουστης με περουκα να μας πει και μικροψωληδες
Εχαθει το σεβας![]()
Πως και σε εβγαλε ο δρόμος προς τα εδώ παππούλη;;![]()

Σκέφτομαι να το ψήσω το ψάρι κι από την άλλη πλευρά.![]()
ναι αλλα πολυ απο κει πλευρά πας .. θα τις "μαζεψεις" απο εκει .. αντεχει το γερικο κορμι σου ;
Όποιος δεν του αρέσει πάει παρακάτω δεν είναι ανάγκη να μπαίνετε και να βρίζετε η κοροϊδεύετε αυτοί που το τρώνε καλά περνάνε μαζί μου εσείς που το παίζετε άντρες μακριά και αγαπημένοι άντε μπράβο

Όποιος δεν του αρέσει πάει παρακάτω δεν είναι ανάγκη να μπαίνετε και να βρίζετε η κοροϊδεύετε αυτοί που το τρώνε καλά περνάνε μαζί μου εσείς που το παίζετε άντρες μακριά και αγαπημένοι άντε μπράβο

Σωστότατος.Για ολα φταιει η Πατριαρχεια κοριτσι μου....αστα να πανε![]()

Ήθελα να ήξΣωστότατος.
Μάστιγα το ενήλικο λευκό αρσενικό homo sapiens.
Να τα γράφουμε αυτά!![]()
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ Ο ΛΟΛΕΚ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !Για ολα φταιει η Πατριαρχεια κοριτσι μου....αστα να πανε![]()
Ήθελα να ήξ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΟΛΕΚ ΚΑΙ Ο ΛΟΛΕΚ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
θα σφιξεις;Μην εκνευρίζεσαι τζουτζούκα μου... Θα σου ανέβει το ζάχαρο.

Είναι με τρία πόδια το κορίτσι αδερφέθα σφιξεις;![]()

το καταλαβα αλλα ειπα ΜΗΠΩΣ Παππουλης εγινε μερακλης τωρα στα στερναΕίναι με τρία πόδια το κορίτσι αδερφέ![]()