raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.692
- Πόντοι
- 5.006
την μαχη θα κρινουν οι κλωνοι...Πρεπει δηλαδή να προσεγγισω τους ψηφοφόρους Εριναλ και Χρηστιδη για να με στηριξουν, όπως γινεται στον δευτερο γυρο των δημοτικων εκλογων?

την μαχη θα κρινουν οι κλωνοι...Πρεπει δηλαδή να προσεγγισω τους ψηφοφόρους Εριναλ και Χρηστιδη για να με στηριξουν, όπως γινεται στον δευτερο γυρο των δημοτικων εκλογων?

Κι εγω σε στηρίζω αδελφε, ας κερδισει ο καλυτεροςεγώ στηρίζω τον άλεξ στον τελικό....
είναι τιμή και καμάρι να θεωρούμαστε μαλάκες από "ανθρώπους" όπως ο πίξις, ο αποκαμένος, ο υπερπόντικας, ο παπαζόλης, η ερινάλ και η λοιπή συμμορία...

εμένα να προσεγγίσεις που ο μαλάκας μου έχει αποκλειστειΠρεπει δηλαδή να προσεγγισω τους ψηφοφόρους Εριναλ και Χρηστιδη για να με στηριξουν, όπως γινεται στον δευτερο γυρο των δημοτικων εκλογων?
μην το πολιτικοποιεις το θεμα...το βραβειο εχει οικουμενικη διασταση...εγώ στηρίζω τον άλεξ στον τελικό....
είναι τιμή και καμάρι να θεωρούμαστε μαλάκες από "ανθρώπους" όπως ο πίξις, ο αποκαμένος, ο υπερπόντικας, ο παπαζόλης, η ερινάλ και η λοιπή συμμορία...
Ωχ ναι είναι και τα λευκα :-εμένα να προσεγγίσεις που ο μαλάκας μου έχει αποκλειστει
μην το πολιτικοποιεις το θεμα...το βραβειο εχει οικουμενικη διασταση...
Για να μπορω να δω τι θα ψηφίσουν οι κλώνοι μου θέλω οι δυο υποψήφιοι να απαντήσουν σε καποιες ερωτήσεις κρίσεως
Ποιος είναι ο πιο όμορφος μοντ στο σάιτ;
Ποιος είναι ο πιο πιρφορος απο το τημ;
Τι ομάδα είστε;
Αν δεν είστε ολυμπιακος θα κριθειτε ανάλογα με το τι θα δηλωσετε στα αλλά δυο
Για να μπορω να δω τι θα ψηφίσουν οι κλώνοι μου θέλω οι δυο υποψήφιοι να απαντήσουν σε καποιες ερωτήσεις κρίσεως
Ποιος είναι ο πιο όμορφος μοντ στο σάιτ;
Ποιος είναι ο πιο πιρφορος απο το τημ;
Τι ομάδα είστε;
Αν δεν είστε ολυμπιακος θα κριθειτε ανάλογα με το τι θα δηλωσετε στα αλλά δυο

ημιαναπαυσσΔωσε ανάπαυση στον λόχο μεχρι να απαντησουν
που ειναι αυτος γκαμαει;ΕΠΟΠ είσαι ρεμη το δει ο Μήδας.
![]()
Σαν τον Πορνομετανάστη κοτόπουλο κατεψυγμένο.που ειναι αυτος γκαμαει;![]()
Σαν τον Πορνομετανάστη κοτόπουλο κατεψυγμένο.![]()

τι εποπ ρε Μαλέα;Κότζαμ μεραρχοςΕΠΟΠ είσαι ρεμη το δει ο Μήδας.
![]()
τι εποπ ρε Μαλέα;Κότζαμ μεραρχος
σιγά ρε μεραρχίδη...