Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγω που εχω 1 μυωπια και 0,50 αστυγματισμο στο ενα και 0,75 μυωπια στο αλλο και δεν φοραω γυαλια κανω ασχημα λες τυπε![]()
Δεν επηρεαζει ουτε θετικα ουτε αρνητικα να μην φορας γυαλια.εγω που εχω 1 μυωπια και 0,50 αστυγματισμο στο ενα και 0,75 μυωπια στο αλλο και δεν φοραω γυαλια κανω ασχημα λες τυπε![]()
το οτι ειναι χομπιτΟ LION7 έβαλε φακούς επειδή πίστευε οτι φταίνε τα γυαλιά που δεν έχει γκόμενα,τώρα τι να του φταίει?![]()
καλος παικτης τυπε.....για την βεροιαέχεις άποψη για τον καλτσά που κλείσαμε![]()
αμα φορας ανεβαινει λενε τυπεΔεν επηρεαζει ουτε θετικα ουτε αρνητικα να μην φορας γυαλια.
Ρε μαλάκες κόφτε το πια αυτό...το οτι ειναι χομπιτ
Εγω φοραω από τα 12 και δεν εχει ανεβει από τοτε ουτε μιση μοναδα.αμα φορας ανεβαινει λενε τυπε![]()
Είναι φίλος δεν πρέπει να του λέμε κακίες.το οτι ειναι χομπιτ
Αφού είναι.Ρε μαλάκες κόφτε το πια αυτό...
εγω που εχω 1 μυωπια και 0,50 αστυγματισμο στο ενα και 0,75 μυωπια στο αλλο και δεν φοραω γυαλια κανω ασχημα λες τυπε![]()
μην τα βαζεις με τους μοντ τυπε,καμια μερα θα δεις κανα μιουτ και θα αναρωτιεσαι τι εγινε :SΡε μαλάκες κόφτε το πια αυτό...
εσυ χωρις γυαλια δεν την παλευεις να βγεις εξω τυπε?Μετα τα 25 μενει στασιμη νομιζω
Ενταξει, δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με τον λάιον αλλά αυτή η ιστορια με το υψος του, εχει κουρασει πλεον.Είναι φίλος δεν πρέπει να του λέμε κακίες.
Αφού είναι.![]()
Γιατί ποιός σου είπε ότι είναι κοντός. ;)Ενταξει, δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με τον λάιον αλλά αυτή η ιστορια με το υψος του, εχει κουρασει πλεον.
Όχι απαραίτητα...Θεωρητικα αυξάνεται οσο αναπτύσσεται ακομη ο οργανισμος αλλά και παλι δεν είναι απολυτο.Μετα τα 25 μενει στασιμη νομιζω
μηπως εισαι και εσυ νανακι τυπε?Ενταξει, δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις με τον λάιον αλλά αυτή η ιστορια με το υψος του, εχει κουρασει πλεον.
Ρε μαλάκες κόφτε το πια αυτό...
Όχι.μηπως εισαι και εσυ νανακι τυπε?![]()