Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ποιος σε απειλεί τύπε?5-6 που ήξερα τα νικ τους.Ακόμα νέο είμαι στο κολοχανίο.Κάτσε να σας μάθω καλύτερα κ θα χώσω.Φυσικά ως τακτική δε θα ψηφίσω όσους με απειλούν.Στη χειρότερη θα υπερψηφίσω 1-2 μόνο στις άλλες φάσεις που δεν θα με απειλούν.
Συνεχισε ετσι και σε βλεπω με πολυχρωμες κουκιδες στο προφιλ.Kαλά συφυλιασμένα μουνόπανα είναι επειδή δε με ξέρετε ακόμα καλά.Πόσο κανα δίμηνο σας κάνω ρόμπα όλες τις ομοφοβικές σαπίλες.Δώστε μου κανά 3μηνο ακόμα κ θα με δείτε στο pedestal.
Εντωμεταξύ αν περάσω ρε καργιόλες στις 16 η ψηφοφορία αρχίζει από την αρχή έτσι?Αν ναι μέρα με την μέρα θα με βλέπετε να γίνομαι ο άρχοντας σας εδωμέσα.
ανέφερε τον τυπε και ασε τα υπολοιπα σε μεναΣυνεχισε ετσι και σε βλεπω με πολυχρωμες κουκιδες στο προφιλ.
Ποιος σε απειλεί τύπε?
Εγω αναφορές δεν κάνω τύπε.[xvideos][/xvideos]ανέφερε τον τυπε και ασε τα υπολοιπα σε μενα
Αυτός για Μουτ παει οχι για μαλάκας
χαχαχαχαΚαλυτερα να παει εδω...
![]()
με παραδοσιακες δυναμεις ειτε να εχουν εξαφανιστει πλεον(λακης,ΠΠ,περσονας) και αλλες να εχουν κουρασει(μπολντυς,χριστιδης)
νομιζω πως φετος ηρθε η ωρα της πρωτης στεψης/δικαιωσης για το σταθερο εργατη της αγνης μαλακιας,τον αλεξ71.
[xvideos][/xvideos]ανέφερε τον τυπε και ασε τα υπολοιπα σε μενα
Αυτός για Μουτ παει οχι για μαλάκας

παλια σου τεχνη κοσκινοΕγω αναφορές δεν κάνω τύπε.
αυτη η γραμμή σου με συγκίνησε και συναμα μ επεισε[size=20pt]
ακροδεξιος,μνημονιακος,ποδοσφαιροφιλος,νομικος,γοης,οικογενειαρχης,ανθρωπος μα πανω απ ολα ΜΑΛΑΚΑΣ.
τo 2014 ηταν η δικη σου χρονια.[/size]

Ρε φοβούνται τα παληκάρια?Γιατι εχω μια καμψη????
Χθες με ψηφιζε το 52% των συμμετεχόντων και τωρα εχει πεσει στο 38% !!!!!!!!!
με αυτό το νικ ;)Εγω αναφορές δεν κάνω τύπε.

τυπε δεν χρειαζεται,μπορει να αρχισει να αυτοδιαγραφεται κι ο λεγκολας απο μονος του.σημερα πηγε να κλεισει μονος του το δικο του θρεντ![]()
Δεν υπαρχει δικο ΣΟΥ θρεντ τύπε. Το θρεντ ανηκει στο σάιτ. Αυτό ελειπε ο καθενας που ανοιγει ένα θρεντ να διαταζει και πότε θα κλεισει.Yπονοάς πως δε θα μου κλείσει η διαχείριση όπως το ζήτησα εξάλλου το δικό μου θρέντ?
Εδώ θα μιλάμε για ΤΟ ομοφοβικό πραξικόπιμα.Ας κανονίσουν οι μόντες του μπου να βγαίνουν κάθε μέρα στα παράθυρα για τις αήθεις ομοφοβικές τους επιθέσεις στους απλούς κ αθώους χρήστες του μπου.