gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.812
- Πόντοι
- 1.206
Ξαναδιαβασε τι εγραψες ρε φιλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το ξαναδιάβασα! Και λοιπόν;
Όταν "γνωρίζεις" κάποιον εκ του μακρόθεν είναι δύσκολο να σου πει που μένει;
Ενταξει, προφανως κανω πλακα. Αλλά εναι αστειο να μου επικαλείσαι τα 500 χιλιόμετρα όταν εγω είμαι 700!!!!!Το ξαναδιάβασα! Και λοιπόν;
Όταν "γνωρίζεις" κάποιον εκ του μακρόθεν είναι δύσκολο να σου πει που μένει;
αφου δικος σου ειναι ρε τυπε ο γυναικειος κλωνοςΌχι σου λεω. Ξερω τι ψηφισε.
Θα προβληματιζομουν ιδιαιτέρως αν δεν με ψήφιζες.κυριε αλεξ σας ψηφισα. φετος αποφασισα να ειμαι λιγο αντικειμενικος στις ψηφους μου. τι να κανουμε ειπατε παρα πολλες μαλακιες αυτη τη χρονια![]()
εσυ ποιον ψηφισες τυπε;
καθε χρονο τα ιδια.......βαρεθηκαμε
Ενταξει, προφανως κανω πλακα. Αλλά εναι αστειο να μου επικαλείσαι τα 500 χιλιόμετρα όταν εγω είμαι 700!!!!!
ειναι μεγαλοςΕσύ προφανώς θα αγάπησες ρε φίλε.
Πάντως η κοπέλα σου είναι πιστή όντως. Για ποιο λόγο να είναι κλειστή σε έναν παντρεμένο που πάει σε πουτάνες δεν ξέρω βέβαια, ενδεχομένως να είσαι γλυκοψώλης.![]()
αφου ολη μερα εδω μεσα ειναι ποτε τηνΕσύ προφανώς θα αγάπησες ρε φίλε.
Πάντως η κοπέλα σου είναι πιστή όντως. Για ποιο λόγο να είναι πιστή σε έναν παντρεμένο που πάει σε πουτάνες δεν ξέρω βέβαια, ενδεχομένως να είσαι γλυκοψώλης.![]()
;νωντοτυπος η μπολντοτυπος ειναι τυπε;εναν μαλακα τυπε
νωντοτυπος οχι...μπολντοτυπος ουτενωντοτυπος η μπολντοτυπος ειναι τυπε;
δουλειες του ποδαριου εκανε ο μηδαςτον μαντζεστικ τον ξεχασατε;;;;;;

ουτε τον ασια φαν εβαλε ουτε σκιουρο ουτε φουφουτο ουτε ποδολαγνο ουτε ματζεστικ ουτε καρατζονδουλειες του ποδαριου εκανε ο μηδας![]()
Ολη τη μαρίδα θα βαζαμε?ουτε τον ασια φαν εβαλε ουτε σκιουρο ουτε φουφουτο ουτε ποδολαγνο ουτε ματζεστικ ουτε καρατζον
τυπε ο καρατζον εμαθα οτι μαγειρεψε γουρνοπουλα ψητη στον κορυδαλλο και πατσα μοσχαροκεφαλη για τις γιορτες......ουτε τον ασια φαν εβαλε ουτε σκιουρο ουτε φουφουτο ουτε ποδολαγνο ουτε ματζεστικ ουτε καρατζον
Στα διαλείμματα τύπεαφου ολη μερα εδω μεσα ειναι ποτε την;
εγω τρωω κιτκατΣτα διαλείμματα τύπε![]()
διπλες δεν εφτιαξε που γαμαν τυπε;τυπε ο καρατζον εμαθα οτι μαγειρεψε γουρνοπουλα ψητη στον κορυδαλλο και πατσα μοσχαροκεφαλη για τις γιορτες......