jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φοβόντουσαν μήπως τους καταστρέψει τις καριέρες ;)

φοβόντουσαν μήπως τους καταστρέψει τις καριέρες ;)

Όχι αλλά λευκή ταυτότητα που λες δεν υπάρχει.Η στρατιωτική ταυτότητα (το γνωστό νεκροτάμπελο) είναι υποχρεωτική για όλους,ακόμη και για ανώτατους αξιωματικούς.
Επίσης είπες ότι λόγω ειδικότητας δεν σου κάνανε τίποτα,κάτι που δεν παίζει για κανένα λόγο.Ειδικότητα στο στρατό είναι χελίστας,ολμιστής,τυφεκιοφόρος,ελεύθερος σκοπευτής,καταστροφέας,γιατρός κλπ οπότε ό,τι και να είσαι πάντα έχεις κάποιον ανώτερο!
Eισαι απο τους λιγους που μπορουν να γραψουν κειμενο 5000 λεξεων και επι της ουσιας να μην εχουν γραψει τιποτα.Δεν αναφέρομαι σην Τ.Α.Π.
Έγραψα κάπου, ότι δεν είχα κάποιον ανώτερο;
Απλώς έγραψα ότι ένας ΕΠΟΠ με το βαθμό του δεκανέα μου έκανε αναφορά για παραποίηση στολής, και πήρε τα φρύδια μου...![]()
Δεν αναφέρομαι σην Τ.Α.Π.![]()
Eισαι απο τους λιγους που μπορουν να γραψουν κειμενο 5000 λεξεων και επι της ουσιας να μην εχουν γραψει τιποτα.![]()
Για αυτο σε εμας ποτε δεν εδωσαν.την οποια απαγορευοταν να την αποκαλουμε τ.α.π. αλλα μεταλικη ταυτοτητα.
ειχαμε κι ευαισθητους που ανατριχαζαν μολις τους εξηγουσες τι σημαινει τ.α.π.

τα βυσματα δεν ειχαν λευκη ταυτοτητα εκτος αν ηταν δοκιμοι.The Saint επειδή βαρέθηκα,ή βύσμα ήσουν ή Δόκιμος.![]()
Γαμημενε φευγω αυριο. Δωσε τις ευχες μου στο chat.είσαι ο μόνος που του λένε όλοι ότι έχει ΣΚΑΤΑ άβαταρ και το διατηρεί![]()
Α για να μη ξεχάσω,αφού δεν αναφέρεσαι στο νεκροτάμπελο σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?Γιατί στο στρατό μόνο νεκροτάμπελα έχεις αφού την πολιτική σου ταυτότητα σου τη δίνουν όταν απολυθείς...
τυπε εχεις παει στρατο;Γαμημενε φευγω αυριο. Δωσε τις ευχες μου στο chat.![]()
Ναι και μάλιστα κανονικό!τυπε εχεις παει στρατο;
δεν υπάρχει τσατ μάριε μόνο ΠΟΝΟΣ![]()

και δεν ειχες στρατιωτικη ταυτοτητα εκτος της μεταλικης;Ναι και μάλιστα κανονικό!
ίσα ρε πινχεντ![]()
![]()
![]()
![]()
εδώ μιλάμε για "ρίαλ θινγκ" Α για να μη ξεχάσω,αφού δεν αναφέρεσαι στο νεκροτάμπελο σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?Γιατί στο στρατό μόνο νεκροτάμπελα έχεις αφού την πολιτική σου ταυτότητα σου τη δίνουν όταν απολυθείς...
Έχεις δίκαιο!Το είχα ξεχάσει αυτό,αναθεωρώ.και δεν ειχες στρατιωτικη ταυτοτητα εκτος της μεταλικης;