Αμα θυμαμαι καλα εσυ εισαι ο ******. ;)ο κανονας ειναι σαφεστατος αγαπητε. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αμα θυμαμαι καλα εσυ εισαι ο ******. ;)ο κανονας ειναι σαφεστατος αγαπητε. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ![]()
τυπε εχεις προετοιμαστει?Ξεκιναει ο ομιλος μου σε λιγο.
"βυζαντινισμος" ειναι η ενασχοληση με την λεπτομερεια και τον τύπο και οχι την ουσια.βυζαντινισμοι παιζονται στα παρασκηνια φιλε ;)
......Και πανε τσαμπα οι πιπεs στα προσκηνιαβυζαντινισμοι παιζονται στα παρασκηνια φιλε ;)
Ολα καλα τύπε.τυπε εχεις προετοιμαστει?
αισθανεσαι δυνατος?
![]()
φιλολογικη απαξιωση του αλεξ προς ταφταρ"βυζαντινισμος" ειναι η ενασχοληση με την λεπτομερεια και τον τύπο και οχι την ουσια.
Εσυ εννοεις προφανως ιντριγκες και διαπλοκή.

"βυζαντινισμος" ειναι η ενασχοληση με την λεπτομερεια και τον τύπο και οχι την ουσια.
Εσυ εννοεις προφανως ιντριγκες και διαπλοκή.
Κανει προθερμανση για τον επισημο αγωνα τυπε. Μολις πηρε μια ψηφο ακομα.φιλολογικη απαξιωση του αλεξ προς ταφταρ![]()

βυζαντινισμοι παιζονται στα παρασκηνια φιλε ;)
Αδικοs κοποs για τον καβαλαρη με διπλωμα![]()
βασικα για να τσιγκλισω τον κοσμα![]()
Κανει προθερμανση για τον επισημο αγωνα τυπε. Μολις πηρε μια ψηφο ακομα.![]()
Δευτερη ψηφος.συμφωνώ απόλυτα φίλε ;) κι επειδή έκανε το λάθος ο άλεξ να σε διορθώσει θα φάει μονοκούκι από μένα ;)

Αμα θυμαμαι καλα εσυ εισαι ο ******. ;)![]()

Ξεκιναει ο ομιλος μου σε λιγο.
Θα ταξεις τιποτα αυτη τη φορα για να προκριθω?
εισαι φιλοςσυμφωνώ απόλυτα φίλε ;) κι επειδή έκανε το λάθος ο άλεξ να σε διορθώσει θα φάει μονοκούκι από μένα ;)
τυπε πως βλεπεις τον γ ομιλο?Κανει προθερμανση για τον επισημο αγωνα τυπε. Μολις πηρε μια ψηφο ακομα.![]()
Aυτο θα γινεται καθε φορα?
Θα πεφτουν την τελευταια ωρα 30 ψηφοι σε καποιον και θα αλλαζει το αποτελεσμα?
Πρώτος ο Λοπεζ και δεύτερος ο Πορνοπαπος?
Εκτρωματικό αποτελεσμα.
Λοπεζ αν βγω δευτερος στον τριτο ομιλο πεφτω πανω σου.
τυπε οι ομιλοι ειναι για προθερμανσηTρομερη εκπληξη παντως αν δεν βγει πρωτος ο πορνοπαπος

Ναι, αυτο περιμενες.συμφωνώ απόλυτα φίλε ;) κι επειδή έκανε το λάθος ο άλεξ να σε διορθώσει θα φάει μονοκούκι από μένα ;)
Ο αριθμος των συμβολων δεν ειναι τυχαιος. ;)
με τοσους κλωνους εχω διχαστει
ισως και να μαι κι αυτος![]()