με το χαμερ θα ερθεις;εγω?? σε παταω σα σταφυλι
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
με το χαμερ θα ερθεις;εγω?? σε παταω σα σταφυλι

βγαλε νιπλ εμενα και τον φιλο μου τον βατραχο.Αφου σταματα ο χαβαλες οκ τελοςΔεν υπάρχει άλλη ψηφοφορια jimminy. Εγω τουλαχιστον δεν την αναγνωριζω εσυ αμα θες να την αναγνωρισεις κανενα προβλημα. Σε βγάζω.
Σταμ_90 πιστευω οτι ψηφιζουν ολο κλωνοι οποτε σταματαει ο χαβαλες και αρχιζει η εμπάθεια σε στυλ μπαινω με 10 λογαριασμους να βγαλω το κομπλεξ μου σε ένα ατομο.
Βρε Μπολντι παπάρα θα βγεις μαλάκας σε δυο παράλληλες ψηφοφορίες?
Άσε και για κανέναν άλλο κανέναν τίτλο.
Θέλεις να είσαι μαλάκας στο τετράγωνο?![]()

βγαλε νιπλ εμενα και τον φιλο μου τον βατραχο.Αφου σταματα ο χαβαλες οκ τελος
το εχει παρει σοβαρα τυπε, κανει πρωταθλητισμο, δε φτουρανε μπροστα του οι χομπυστεςβγαλε νιπλ εμενα και τον φιλο μου τον βατραχο.Αφου σταματα ο χαβαλες οκ τελος
Τι δεν είναι photoshop :S
Κοίτα πως φαίνονται οι τετρακέφαλοι![]()
αποκλειεσαι της ψηφοφοριας![]()
![]()

πως το καταλαβαινεις ρε;φωτοσοπ φαινεταιδεν ειναι.
ενταξει ολα γινονται για τον χαβαλε αφου δεν υπαρχει χαβαλες τελος
μπολντυ ειναι γνωστο ρε οτι παιζουν κλωνοιΕσυ πιστευεις οτι υπάρχει χαβαλες οταν φορτωνει ο τζιμινυς 10 κλωνους και ο φουφουτος αλλους τοσους και δεν ξερω και εγω ποιος άλλος και ψηφιζουν συνεχως?
εσυ πως το συμπερανες αυτο ρε καθυστερημενε?Εσυ πιστευεις οτι υπάρχει χαβαλες οταν φορτωνει ο τζιμινυς 10 κλωνους και ο φουφουτος αλλους τοσους και δεν ξερω και εγω ποιος άλλος και ψηφιζουν συνεχως?
Πλάκα πλάκα ο μπολντης έπρεπε να έχει αβάτζο μια βδομάδα![]()