Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παλι ξεφυγες απο τον νταβα σου μωρη ξεφτυλισμενη, συφηλιαρα,βρωμοπουστα, τραβελοπουστα, σιχαμενη, χιλοχυμενη αδερφη του ελεους,καρκινιαρα, που οταν τρως μωρη ξεφτυλισμενη το aids των πακηδων ξεχυλζει απο το στομα σου και το φαγητο που τρως αλλαζει χρωμα απο της αρωστιες που κουβαλας απο την ζιμπαμπουε.. τολμας και μιλας ρε ΣΙΧΑΜΑ? Ρε τελειωμενο υποκειμενο
εσυ εισαι ενας που οταν σε δει καποιος με το αμαξι και του λες να σταματησει θα γουσταρει καποιος να σε παταει με το αμαξι αλυπητα..
Πουσταρα.. τελειωμενη συφηλιαρα..
κο κο κο κο κο κο κο κο κοοοοοοοοοοοοοο
κο κο κο κο κο κο κο κο κο κο κοοοοοοοοοοοοοο
κο κο κο κο πλου πλου πλου κοοοοοοοοοοοοο
κο κο κο κο κο
εσυ εισαι ενας που οταν σε δει καποιος με το αμαξι
γιατι δεν θα σε δει?δεν φτανεις το τιμονι?Με το αμάξι κολλητέ όταν είμαι , δεν με βλέπεις.
Αισθάνεσαι τη δόνηση , ακούς ίσως έναν σίφουνα και τρως τη σκόνη μου,
αλλά τίποτε άλλο πέραν τούτου.
Αδύνατον να δεις ποιός οδηγεί σε dt που περνάω δίπλα από τους κουβάδες,
[size=12pt]σαν τον δικό σου π.χ. [/size]
και εξαφανίζομαι.
οχι γιατι πιπωνει τον αραπη συνοδηγο...γιατι δεν θα σε δει?δεν φτανεις το τιμονι?![]()
οχι γιατι πιπωνει τον αραπη συνοδηγο...
κοκοκοκοκο κοκοκοκοκοοοοοοοοο
κοκο κοοκοκοκοκο
κοκοκοκοκο πουλ πουλ πουλ κοκοκοοοοοοοοοοοο
κοκο
οχι..allakse myala με την καινουργια χρονια
ειναι ευκαιρια
θα του κλασετε μια μαντρα ντουλαπες ;) ;)τελειωσε η ψηφοφορια, τελειωσε και ο λογος υπαρξης του κοτοσταμουλη
ερχομαστε να σε βρουμε![]()
τις ντουλαπες θα του τις βαλουμε εκει που δεν πιανει ο ηλιος ;)θα του κλασετε μια μαντρα ντουλαπες ;) ;)

Καταρχας συγχαρητήρια για την νίκη σου!!!!!!Θα ήθελα να ευχαριστησω απο τα βάθη της καρδιάς μου ολους εκεινους οι οποιοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την ψήφο τους... δεν ειναι μικρο πράγμα να νικάς μεγαθήρια και ιερά τέρατα του θεσμού οπως ο λάκης33 ο πορνομεταναστης και φυσικα ο φετινος φιναλιστ ο πορνοπαπος ενας απο τους πιο αξιους αντιπαλους η συγκινηση βεβαιως ειναι έκδηλη παλέψαμε αρκετα και προσπαθήσαμε ολοι για το φετινο τουρνουά και τελικά το αποτελεσμα ειναι αυτο που δικαιώνει τις προσπαθειες και την αγωνια μας θα ήθελα να δώσω το μήνυμα σε ολους τους οπαδούς μου οτι θα συνεχισουμε ακάθεκτοι πιστοι σε ολες μας τις δεσμεύσεις και παντοτε κοντα στον καθε οπαδο μας ξεχωριστα . Καθε οπαδος ειναι ξεχωριστος για εμας και καθε αγωνας απο εδω και περα θα ειναι μια μοναδικη προκληση και μια ακομα ευκαιρια για να δειξουμε οτι το σημερινο αποτελεσμα δεν ειναι τυχαιο . Ευχαριστω πολυ ολους σας
![]()
![]()
p.s Δεν θελω βραδιες με τον ΛΙΛΑ εννοειται !!! Οποτε παιρνω τον τιτλο !

τι συγκηνιτκο.. ο λακης μου ευχηθηκε :'(Σταματάκη
για το νέο έτος , ευχόμαστε ολόψωλα ...
ΠΟΛΛΕΣ ΨΩΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΧΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΚΕΜΠΕ ΣΟΥ !!!!!!!!
Να έχεις λόχους Πάκηδες
ξοπίσω σου μπαγάσα
και γιαχαμπίμπια πύρκαβλα
να σε ψωλοβαράνε !!!!!!!

παλι εδω εισαι μωρη μεμουλα?τις ντουλαπες θα του τις βαλουμε εκει που δεν πιανει ο ηλιος ;)
τα ψεμματα τελειωσαν.... την εχει βαψει ο κοτοσταμουλης![]()
αιντε τραβα να κανεις μια τελευταια πιατσα στο ωνασειο γιατι εχεις ρεβεγιον με τον νωντα το βραδυ..