Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
o κοτοσταμουλης μια μερα θα σε ξεπερασειΤι σκούζεις μωρή σκατόψυχη κοκότα; Το δικό σου το ρεκόρ που χώρεσες όλο το Καράτσι και το μισό Ισλαμαμπάντ στη σούφρα σου δεν το σπάει κανείς.![]()
![]()
ουτε σταγωνα πακοψωλοχυμα δεν αφηνετε να παει χαμενο 
αχαχαχαχαΤι σκούζεις μωρή σκατόψυχη κοκότα; Το δικό σου το ρεκόρ που χώρεσες όλο το Καράτσι και το μισό Ισλαμαμπάντ στη σούφρα σου δεν το σπάει κανείς.![]()
![]()

παλι γελας χαχα?αχαχαχαχα![]()
![]()

μωρη κωλοπηγαδα, σφιξου λιγο να βγει ο νεος χρονος απο τη σουφρα σουΜωρή ξεφωνημένη καρακαηδόνα, μιλάς κι'εσύ που μαζί με τη Ροζαλίτσα έχετε καταπιεί τη λίμνη του Μαραθώνα σε πάκικο σπέρμα; Με τη μάνικα της πυροσβεστικής σας το ρίχνανε για να χορτάσετε.![]()
![]()
![]()

ειναι αυτο που οι ελληναρες λενε αεροβιο![]()
gt δεν μπαινεις μσν

και από το χοντρό τρώς χυλόπιτα
offline δείχνει ότιείναιειμαι![]()
στα παραπάνω λόγια κρύβεται το μυστικό της νίκης του boldermot...Εγω το καλοκαιρι που περασα μονο ενα 2ημερο πηγα εκτος αθηνας και αυτο σε γνωστο συγγενη ...
ενω ολοι της ηλικιας μου και μικροτεροι κοπανιοντουσαν στα κλαμπ της μυκονου με τα λεφτα των μπαμπακων τους..
μου προτεινε και η μανα μου να μου δωσει λεφτα να παω αλλα δεν δεχτηκα, τα λεφτα της μανας μου ειναι ιερα...Ελπιζω του χρονου με την μακροχρονια επενδυση που εχω κανει.. μακαρι να καρποφωρησει![]()

Μωρή ξεφωνημένη καρακαηδόνα,
έφαγες χυλόπιτα και από άντρα, τι περιμένεις ακόμη;![]()
καλα αστο
ηταν για εξυπνους
παιξε στο τραβελοθρεντ με τις φιλες σου
μωρη ισμηνη καλεση, παρε την τραβελοφιλεναδα σου τη σταμουλα και αρχιστε τη βαρδυα μη σας πλακωσει στις μαπες ο νταβας σαςΜωρή κακάσχημη σουρλουλού, εσύ έτσι και κλάσεις θα μοιάζει ο τυφώνας Σάντυ με αυγουστιάτικο μελτεμάκι.![]()
![]()

και τώρα με τις φίλες μου παίζω![]()
στα παραπάνω λόγια κρύβεται το μυστικό της νίκης του boldermot...
χεστηκε το αριστουργημα για την σταμουλαΜωρή βλογιοκομένη σουρτούκω, πάλι αντιμιλάς; Κάτσε να μάθει το αριστούργημα τι μαλακίες λες για τον Σταμούλη και σε βλέπω να καταλήγεις στο ΚΑΤ πολυτραυματίας από τα 12ποντα σαν τον Κούγια.![]()
![]()
τωρα που εγινε νταιζη ο κοτοσταμουλης ολα του τα λεφτα τα ακουμπαει στα πακια της κουμουνδουρου