stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 459
- Πόντοι
- 2.046
αναφορες απο εδω και περα... τελος η ανοχη στα μπασταρδια οπως εσεις..σκασε κοτοπουλακι![]()
τραβατε ψοφατε.. εσυ και η χοντρη μαζα καταπιεσης που λεγεται νωντας..
αναφορες απο εδω και περα... τελος η ανοχη στα μπασταρδια οπως εσεις..σκασε κοτοπουλακι![]()
ποναει η αληθεια?σου κοπηκε ο βηχας?αναφορες απο εδω και περα... τελος η ανοχη στα μπασταρδια οπως εσεις..
η κριση ξερεις που ειναι?
Οτι ολα αυτα τα μαλακισμενα ΧΑΛΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο παλια.. και εχουν αποψη για κριση...
Εγω το καλοκαιρι που περασα μονο ενα 2ημερο πηγα εκτος αθηνας και αυτο σε γνωστο συγγενη ...
ενω ολοι της ηλικιας μου και μικροτεροι κοπανιοντουσαν στα κλαμπ της μυκονου με τα λεφτα των μπαμπακων τους..
μου προτεινε και η μανα μου να μου δωσει λεφτα να παω αλλα δεν δεχτηκα, τα λεφτα της μανας μου ειναι ιερα...Ελπιζω του χρονου με την μακροχρονια επενδυση που εχω κανει.. μακαρι να καρποφωρησει![]()
ποναει η αληθεια?σου κοπηκε ο βηχας?
ωχ νεος μπολντης γεννιεται
ποναει η αληθεια?σου κοπηκε ο βηχας?
οχι δεν ειναι η αληθεια.. η αληθεια ειναι οτι η κελλυ εκεινη την ημερα οταν με πειραζατε σας ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ και τους 2 και δεν ξερατε που να κρυφτητε.. μου εχει πει ολες της μαλακιες σας γενικα..
λοιπον η το κοβετε εδω η δεν ξερω και γω τι..
οταν πατας το ρουφιανοκουμπο να κλαις και δυνατα μπας και σε λυπηθει κανενας μονταναφορες απο εδω και περα... τελος η ανοχη στα μπασταρδια οπως εσεις..
o κοτοσταμουλης πριν και μετα.....
![]()
![]()

οταν πατας το ρουφιανοκουμπο να κλαις και δυνατα μπας και σε λυπηθει κανενας μοντ![]()
μη λες πραγματα που δεν ισχυουν και δε μπορεις να υποστηριξεις γτ ξεφτιλιζεσαι και εκθετεις την κελλυ που ειναι χαζη και ανοιγει το στομα της και δεν ξερει τι λεειοχι δεν ειναι η αληθεια.. η αληθεια ειναι οτι η κελλυ εκεινη την ημερα οταν με πειραζατε σας ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ και τους 2 και δεν ξερατε που να κρυφτητε.. μου εχει πει ολες της μαλακιες σας γενικα..
οχι δεν ειναι η αληθεια.. η αληθεια ειναι οτι η κελλυ εκεινη την ημερα οταν με πειραζατε σας ΞΕΦΤΥΛΗΣΕ και τους 2 και δεν ξερατε που να κρυφτητε.. μου εχει πει ολες της μαλακιες σας γενικα..
μη λες πραγματα που δεν ισχυουν και δε μπορεις να υποστηριξεις γτ ξεφτιλιζεσαι και εκθετεις την κελλυ που ειναι χαζη και ανοιγει το στομα της και δεν ξερει τι λεει
μην κοιτας που ειμαι καλο παιδι και δεν το συνεχιζω
μη λες πραγματα που δεν ισχυουν και δε μπορεις να υποστηριξεις γτ ξεφτιλιζεσαι και εκθετεις την κελλυ που ειναι χαζη και ανοιγει το στομα της και δεν ξερει τι λεει
βαζεις φωτο μου που ημουν μικρος? απο μικρος ομορφουλης ημουν
αλλαξες ρεπερτοριο τωρα?θα σε λιωσωβαζεις φωτο μου που ημουν μικρος? απο μικρος ομορφουλης ημουν![]()