Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1.220
τυπε τον τιτλο θα τον παρει ο παπιας..τοσες μερες δεν μιλαει γιατι οσο μιλαει αυξάνονται οι ψήφοι
πονηρη η παπια δεν μιλαει για να μην τον θυμηθουν ποιος ειναι
τυπε τον τιτλο θα τον παρει ο παπιας..τοσες μερες δεν μιλαει γιατι οσο μιλαει αυξάνονται οι ψήφοι
ειναι 3 μερες ψηφοφορια ... μην ξεχνας και στο λακης-πορνοπαπαος ειχαμε 5 συνολικα ανατροπες.. αλλα ο λακης εξαφανιστηκε για μια μερα... εγραφε ο παπιας συνεχεια και τον ξεπερασε 20 ποντουςτυπε τον τιτλο θα τον παρει ο παπιας..τοσες μερες δεν μιλαει γιατι οσο μιλαει αυξάνονται οι ψήφοι
δεν ξεχνιέται...πονηρη η παπια δεν μιλαει για να μην τον θυμηθουν ποιος ειναι![]()

Σε λιγο θα βγεί ο μπολτεμορτ να δωσει δηλωση παιδια... ολα ετοιμα?
ο συνεργατης του ειμαι
τι ποντους ρε μαν;πουτσες μετραμε;ειναι 3 μερες ψηφοφορια ... μην ξεχνας και στο λακης-πορνοπαπαος ειχαμε 5 συνολικα ανατροπες.. αλλα ο λακης εξαφανιστηκε για μια μερα... εγραφε ο παπιας συνεχεια και τον ξεπερασε 20 ποντους

λαθοςτι ποντους ρε μαν;πουτσες μετραμε;![]()
![]()
![]()
![]()

ρε σταμ εισαι απο λιτβα????
πονηρη η παπια δεν μιλαει για να μην τον θυμηθουν ποιος ειναι![]()
παραγκα και στο μπουΤυπε δεν πας για τον τιτλο με τίποτα, ο παπιας τον εχει στο τσεπάκι του και δεν μπορω να καταλάβω πως εφτασες στον τελικό![]()
παραγκα και στο μπου![]()
Τυπε δεν πας για τον τιτλο με τίποτα, ο παπιας τον εχει στο τσεπάκι του και δεν μπορω να καταλάβω πως εφτασες στον τελικό![]()
πλατανιας θα ελεγα....Ενταξει τι τελικος ειναι αυτός, Λεβαδειακός - Μπαρτελόνα σαν να λέμε...![]()
ξεκινα ζεσταμα,κοντοζυγωνειποτε θα μπει η ψηφοφορια?
ξεκινα ζεσταμα,κοντοζυγωνει
επειδη ειμαι νεος στο σαιτ , εσυ εισαι ενας απο τους φιναλιστ του μιστερ μαλακας????ΣΗμερα πηγα σε κατι φιλους και έφαγα σαν γουρουνι ειχε τυροπιτακια και κοτοπουλο
επειδη ειμαι νεος στο σαιτ , εσυ εισαι ενας απο τους φιναλιστ του μιστερ μαλακας????
μιλα μου =γραψε μου για να παρω λιγο απο την λαμψη σου!!!!!!!! η κανω λαθος εσυ εισαι ο μπολτεμορ?

καθομουν και μελετουσα το βιογραφικο σας πρωτου ψηφισω!!!!μμν θεματα κριτικες με πουτανες αλλαΟι νεοι στο σαιτ θα επηρεαστουν απο τους παλιούς οποτε θα πάρω τροπαιο χαλαρα![]()
![]()
εγώ ήμουν ο 2ος που ψήφισα...άρα εσύ ήσουν ο 1ος...Η ωρα το τελικου εφτασε.. ευχαριστουμε θερμα για αυτον τον μακροχρονιο αγωνα συγχαρητηρια στους 2 finalist..ας κερδησει ο καλυτερος..