Νέα

Mio c250 digiwalker + δωρο κάρτα autodrive 1.8

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ignisport
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 569
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ignisport

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
4
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
PER.926004.jpg


TIMH : 160E ΝΙΚΟΣ 6986121066

(Καινούργιο έχει 300 www.skroutz.gr/s/26536/Mitac-Mio-C250.html?keyphrase=mio+c250]http://www.skroutz.gr/s/26536/Mitac-Mio-C250.html?keyphrase=mio+c250[/url] !!)

ΣΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ , USB ΚΑΛΩΔΙΟ , CD , ΦΩΡΤΗΣΤΗ ΑΥΤ/ΤΟΥ + ΣΤΑΘΕΡΟ

ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΝGI EPSILON 2009.05 ΦΟΥΛ ΚΑΛΥΨΗ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


KANΩ ΔΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ AUTODRIVE HELLAS 1.8 ΓΝΗΣΙΑ. ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ!

Το MIO C250 αποτελεί την νέα πρόταση της MIO και προσφέρει υψηλής ακρίβειας δορυφορική πλοήγηση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Περιλαμβάνει προεγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας και του βασικού οδικού δικτύου της Ευρώπης στην εσωτερική μνήμη flash, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς καμμία άλλη επιβάρυνση/συνδρομή. Διαθέτει ευρεία γκάμα σημείων ενδιαφέροντος με εύχρηστες κατηγοριοποιήσεις, ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας δίνει την δυνατότητα να βλέπετε πληροφορίες για την απόσταση, τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης και τη μπαταρία.

# Διαλέξτε τον τρόπο που θέλετε να ταξιδέψετε: Με την χρήση του σύγχρονου υλικού SirfStarIII και του ταχύτατου επεξεργαστή στα 400MHz, μπορεί να συνδεθεί με έως 20 δορυφόρους για ασφαλή ακριβή πλοήγηση. Διαθέτει λειτουργία πεζών, για χρήση και εκτός αυτοκινήτου και προεγκατεστημένους χάρτες της Ελλάδας και του βασικού οδικού δικτύου της Ευρώπης για να μην χαθείτε ποτέ. Η δυνατότητα οδηγιών σε 16 γλώσσες (συμπεριλαμβανόμενων και ηχητικών οδηγιών στα Ελληνικά) διευκολύνει κατά την οδήγηση και δεν αποσπά την προσοχή σας.
# Απλή, εμπνευσμένη πλοήγηση: Απλό και εύκολο περιβάλλον εργασίας με οθόνη αφής 3,5" κρυστάλλινης διαύγειας, μεγάλα κουμπιά και εύκολη εισαγωγή διευθύνσεων. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού παρέχονται πληροφορίες για την απόσταση, τον εκτιμώμενο χρόνο αφίξεως και την μπαταρία. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Σημεία Ενδιαφέροντος με εύχρηστες κατηγοριοποιήσεις όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, βενζινάδικα κτλ, αρκετά δε περιέχουν και τηλέφωνο επικοινωνίας
# Αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση με την χρήση του προαιρετικού δέκτη TMC: Με την χρήση του προαιρετικού δέκτη TMC, το MIO C250 θα σας ενημερώσει για καθυστερήσεις στη διαδρομή σας και θα σας οδηγήσει γύρω από αυτές! Επίσης σας ενημερώνει για τις πιθανές τοποθεσίες σταθερών καμερών ελέγχου ταχύτητας και τα πιθανά μπλόκα είτε ηχητικά είτε οπτικά στην οθόνη .
# Επιπρόσθετες λειτουργίες: Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική με το ενσωματωμένο MP3 Player.

# Επεξεργαστής: Samsung 2440 στα 400Mhz.
# Οθόνη: Αφής, 3.5" color micro Transflective LCD, LED Backlighting, 65K colors, VGA 320 x 240 pixel.
# Προσανατολισμός οθόνης: Landscape.
# Μνήμη: 32MB (RAM), 256MB Flash memory (ROM).
# Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows CE 5.0.
# Τροφοδοσία: Εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1200 mAh.
# Υποδοχές Επέκτασης: SD card / MM card.
# Αλλα χαρακτηριστικά: 1 x speaker, 1 x headphone (3.5 mm jack), ενσωματωμένη κεραία, δυνατότητα για χρήση κεραίας TMC (διατίθεται ξεχωριστά), ενσωματωμένος δέκτης GPS με το SiRFStarIII chipset, υποδοχή USB, Mp3 player.
# Προεγκατεστημένες εφαρμογές: MioMap v3 (σύστημα πλοήγησης) με χάρτες Ελλάδας και βασικό οδικό δίκτυο Ευρώπης, Mp3 player v1.0. Παρέχεται η δωρεάν online δυνατότητα αναβαθμίσεων των χαρτών.
# Περιεχόμενα συσκευασίας: Συσκευή MIO C250, USB καλώδιο για σύνδεση με H/Y, Βεντούζα στήριξης, Φορτιστής αυτοκινήτου, Βάση στήριξης.
# Διαστάσεις: 81 x 24 x 108mm (W x H x D).
# Βάρος: 110gr.
 

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
5.234
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
οι destinator δεν ειναι οι καλυτεροι χαρτες?..



ο ανεμος που ειναι? :sunglasses:
 
OP
OP
I

ignisport

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
4
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ο dest ειναι παρα πολυ καλός χάρτης ... αλλα έχω περάσει τον NGI epsilon που ειναι ίδιος ίσως κ λιγο καλυτερος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom